Jump to content
Dogomania

Galeria Amberowa - Dokumentacja zimowa :) strony 42 (dół) i 43!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irlandia w sumie już uporządkowana, ale to za duży temat, zeby się za to jeszcze dziś zabierać ;) Więc tylko parę fotek typu "męczenie psa" :evil_lol:

Posted

Melduje sie z powrotem w sieci po wycieczce rowerowej, ktora kosztowala mnie skore na polowie twarzy, kosc ramieniowa i niemal tydzien w szpitalu - obiecuje, ze jak tylko opanuje poslugiwanie sie komputerem jedna reka (kto by pomyslal ze pisanie na klawiaturze to takie wyzwanie - sorry za brak polskich znakow na czas nieokreslony) w stopniu pozwalajacym na wgrywanie tych nieszczesnych zdjec, to w koncu doczekacie sie tej Irlandii :cool3:
Dziekujemy za mile slowa o ambisiowych zdjeciach ;)

Posted

Tak, na dobry koniec wakacji :d niewlasciwe polaczenie roweru i samochodu :roll: I oczywiscie, typowe moje szczescie - przejezdzilam w te wakacje mase km, do 100 dziennie, nieraz ruchliwymi drogami - a musialo mnie cos rozjechac 5 minut od domu i to niemal w lesie :diabloti:

Posted

Brrr, masakra! :shake: Dlatego nie lubię rowerów, a raczej połączenia rower + droga. Kierowcy zwykle na rowerzystów nie zwracają uwagi, często nie uznają ich nawet za uczestników ruchu drogowego... A że tak blisko domu - to się nazywa ironia i perfidia losu :diabloti: Trzymaj się ciepło i zdrowiej :p

Posted

Arden napisał(a):
Melduje sie z powrotem w sieci po wycieczce rowerowej, ktora kosztowala mnie skore na polowie twarzy, kosc ramieniowa i niemal tydzien w szpitalu - obiecuje, ze jak tylko opanuje poslugiwanie sie komputerem jedna reka (kto by pomyslal ze pisanie na klawiaturze to takie wyzwanie - sorry za brak polskich znakow na czas nieokreslony) w stopniu pozwalajacym na wgrywanie tych nieszczesnych zdjec, to w koncu doczekacie sie tej Irlandii :cool3:
Dziekujemy za mile slowa o ambisiowych zdjeciach ;)

a niby sport to zdrowie :lol:

kiedyś mój tata pojechał sobie w Bieszczady na rower i jak wrócił wyglądał przepięknie - bandaż na lewym kolanie, bandaż na prawym kolanie, kolejny opatrunek na lewym łokciu i jeszcze jeden na prawym.. ale za to jaki szcześliwy był :evil_lol:

tak czy inaczej szybkiego powrotu do zdrowia!!

• 4 months later...
Posted

Witam po kilkumiesięcznej przerwie :)
Nie obiecuję, że będzie to stały powrót z wieloma aktualizacjami galerii, bo nadal tylko czytam co się działo u moich forumowych znajomych, ale uznałam, że jak już jestem, to mogę pokazać, co tam u Ambi... ;)

Na wstępie, żeby nakreślić dramatyzm sytuacji... tak wygląda u nas za płotem. Boję się roztopów :lol:

Widoczna górka służy do zabawy wszystkim osiedlowym dzieciom, które z kolei służą Amber do realizowania swoich opiekuńczych instynktów :shake: Tu akurat z synkiem sąsiadów.

CDN :D

Posted

Standardowa pozycja zapraszająca do zabawy:

Znowu mamy problemy z oczkami, chyba się bez interwencji chirurga nie obędzie jednak. Ale na to mamy czas...

Najlepsza zabawka jaką może dostać pies :shake:

Co masz dla mnie?

Posted

I moje ulubione dzisiejsze :)

[Zastanawia mnie, co tu się domieszało, bo budowa i TEN OGON to raczej nie po berneńczyku :lol:]

Dziękuję wszystkim za uwagę i pozdrawiam serdecznie z totalnie odciętej od świata wsi :diabloti: