Jump to content
Dogomania

Sunia z Radomska juz w nowym cieplutkim domku !!!!

Recommended Posts

Posted

Czy jest ktos z Radomska ??
własnie dostałam na skrzynke mailowa taki list

"Cześć,
Od 2 dni kolo mojego bloku błąka się śliczna bardzo przyjacielska sunia ,serce mi pęka jak na to patrzę ,ludzie jak to ludzie jedni nakarmią , a drudzy przeganjaja .Piesek jest bardzo przyjacielski i szuka rodziny łasi się do każdego ,każdego odprowadza do domu .Tak bardzo bym chciała znaleźć dom dla niego niestety u wszystkich moich bliskich już jakieś zwierze ulokowałam i po prostu nikt już nie chce!!! Proszę uruchom swoje kontakty może ktoś się zdecyduje,ja dowiozę pieska tam gdzie będzie trzeba.
przez 2 tygodnie nie będzie mnie w kraju ,dlatego nie mogę poswiecic czasu na szukanie domku dla niej , ale może przez ten czas ktos o dobrym serduszku się znajdzie.
Bardzo Ci dziękuje.
Pozdrawiam,
Wiola"
Dziewczyna jest z Radomska koło Częstochowy , a sunia plącze sie na ulicy Sadowej koło dwóch bloków TBS

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety dostałam tylko to jej jedno zdjecie , dziewczyna ktora sie nia zainteresowala postara sie ja dzisiaj obfocic jeszcze troche ,jak bedzie miala okazje

Posted

no to trzeba jakas zbiorke zarzadzic :roll: , mossi podaj jakies szczegóły , ile taki hotelik kosztuje i jakies konto ..... , ja tez nie mam pomyslu tym bardziej ze nie jestem tam na miejscu :cool1:.

Posted

mossi, a jacys dogomaniacy z okolic? poza tym jak się łasi,w dodatku nie wygląda na wychudłą, to może zacząć od ogłoszeń, że się znalazło psa (na forach internetowych, na drzewach, gdzie tam u was takie rzeczy się wiesza, nie wiem...). może jej ktoś szuka i też gdzieś ogłasza? czasem jednak psy się gubią MIMO ludzkich chęci...

ps- co się stało z forum? jakaś chora czcionka mi wyskoczyła i nie chce się zmienić!