orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czy jest ktos z Radomska ?? własnie dostałam na skrzynke mailowa taki list "Cześć, Od 2 dni kolo mojego bloku błąka się śliczna bardzo przyjacielska sunia ,serce mi pęka jak na to patrzę ,ludzie jak to ludzie jedni nakarmią , a drudzy przeganjaja .Piesek jest bardzo przyjacielski i szuka rodziny łasi się do każdego ,każdego odprowadza do domu .Tak bardzo bym chciała znaleźć dom dla niego niestety u wszystkich moich bliskich już jakieś zwierze ulokowałam i po prostu nikt już nie chce!!! Proszę uruchom swoje kontakty może ktoś się zdecyduje,ja dowiozę pieska tam gdzie będzie trzeba. przez 2 tygodnie nie będzie mnie w kraju ,dlatego nie mogę poswiecic czasu na szukanie domku dla niej , ale może przez ten czas ktos o dobrym serduszku się znajdzie. Bardzo Ci dziękuje. Pozdrawiam, Wiola" Dziewczyna jest z Radomska koło Częstochowy , a sunia plącze sie na ulicy Sadowej koło dwóch bloków TBS Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 jest ktos z tamtego rejonu ??? szkoda suni :roll: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 leć sunieczko do góry , moze sie ktps odezwie Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 niestety dostałam tylko to jej jedno zdjecie , dziewczyna ktora sie nia zainteresowala postara sie ja dzisiaj obfocic jeszcze troche ,jak bedzie miala okazje Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 aktywizacja radomska potrzebna.. sunia mała, jakos się ją gdzieś przetrzyma... Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 halo Radomsko !!!!!! jest ktos z Radomska ???? Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ona jest naprawde niewielka i raczej młoda ,przynajmniej z mordki tak wyglada Quote
Charly Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Teraz mi sie wspomnialo, ze z Radomska jest Mosii... zaraz sprawdze na watku slepkow i wroce tu;) Moze będzie miala miejsce a tu cały spis wojewodzctwa łodzkiego http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2087801&postcount=348 Edit. juz wrociłam dane Mosii: tel: (0) 609 253 707 email: [email protected] Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 wysłałam PW do Martusia1992 i żabka, może się odezwą. ale to przez szukanie użytkowników po lokalizacji, a nie wszyscy wklepują takie dane do profilu.... Quote
elainfo Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 kolejne maleństwo wylądowało na ulicy...:shake: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 mossi , jest podany do niej numer telefonu i gg , spróbuje za jakis czas do niej zadzwonic moze cos nam pomoze Quote
Charly Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tyle dobrze, ze sunia nie ucieka i trzyma sie w jednym miejscu... Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 tylko zeby jej ktos krzywdy nie zrobił :roll: Quote
mosii Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 moge pomóc, tylko jak? tymczasów nie mam, jedyne co moge zaoferować to hotelik, mój albo mojego weta(to dwie ulice od niego) Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 no to trzeba jakas zbiorke zarzadzic :roll: , mossi podaj jakies szczegóły , ile taki hotelik kosztuje i jakies konto ..... , ja tez nie mam pomyslu tym bardziej ze nie jestem tam na miejscu :cool1:. Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 mossi, a jacys dogomaniacy z okolic? poza tym jak się łasi,w dodatku nie wygląda na wychudłą, to może zacząć od ogłoszeń, że się znalazło psa (na forach internetowych, na drzewach, gdzie tam u was takie rzeczy się wiesza, nie wiem...). może jej ktoś szuka i też gdzieś ogłasza? czasem jednak psy się gubią MIMO ludzkich chęci... ps- co się stało z forum? jakaś chora czcionka mi wyskoczyła i nie chce się zmienić! Quote
Charly Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dogomaniakow z okolic podalam na poprzedniej stronie jako link:) Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 melduję się :) podnoszę, może ktoś z Radomska obczai oby się tylko zgubiła...:roll: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 kurde pisze po obcych ludziach z Radomska na naszej klasie :roll: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 oby , mam nadzieje ze tak jest ..... Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 orpha napisał(a):kurde pisze po obcych ludziach z Radomska na naszej klasie :roll: słusznie. a wg linka charly to tylko mossi z radomska :crazyeye: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 moze to cos da , najwyzej ktos mi nabluzga , niczym innym nie ryzykuje Quote
orpha Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 pokazuj sie sunieczko , moze ktos Cie wypatrzy Quote
Recommended Posts