natalia_aa Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Z moją siostrą ;) No to zaległości nadrobione ;) Quote
agaga21 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 niezły rekord! dora jak zwykle piękna. z siwym pyszczkiem jej do twarzy ;) Quote
Alicja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 super :cool2: http://img267.imageshack.us/img267/8871/p291.jpg Quote
phase Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Witam się. :) Dora jest NIESAMOWITA! A w tym futerku już w ogóle jej do pyska. :) http://img834.imageshack.us/img834/2239/p69b.jpg Quote
Alicja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 To teraz następna porcja fot po kolejnym bullspacerku ;) Quote
natalia_aa Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Alicja napisał(a):To teraz następna porcja fot po kolejnym bullspacerku ;) Najprawdopodbniej tak właśnie będzie ;) Co za tym idzie pod koniec stycznia możecie się spodziewać jakiś newsów zdjęciowych! Quote
phase Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 natalia_aa napisał(a):możecie się spodziewać jakiś newsów zdjęciowych! Z niecierpliwością! :):) Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 a My tu po raz pierwszy,suczka wspaniała:) głaski zasyłamy i zapraszamy serdecznie do Nas:) Quote
Onomato-Peja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Dorka na zdjęciach wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości. :lol: Szczerze mówiąc jak ją zobaczyłam po raz pierwszy to musiałam się dobrze zastanowić czy to aby na pewno ona. :) Quote
natalia_aa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Nie jesteś pierwsza, która to mówi. Właściwie każdy, kto najpierw widział zdjęcia a dopiero później miał możliwość poznania Dory na żywo jest zaskoczony, a część tak jak Ty nawet jej nie poznaje w pierwszej chwili ;) Pamiętam, jak pierwszy raz pojechałam na szkolenie do Rudki pod Warszawę, nikt jej nie poznał w pierwszej chwili, choć każdy ją na zdjęciach widział! Taki mikrus mi się trafił, aczkolwiek wybitnie charakterem i zołzowatością swój niewielki wzrost i wagę nadrabia ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Pierwszy raz ją widziałam z Twoją siostrą(?) dlatego też to dało mojej wyobraźni większe pole do popisu. :) Bycie mikrusem to plus jakby nie było, teraz mam porównanie. Mój pierwszy pies znajdował się w przedziale wagowym 40-50kg i był bardzo duży i masywny. Raszpla nie dosyć, że niewiele większa od mojego kota to jeszcze delikatnej budowy i zaledwie 25kg i szczerze nie zdecydowałabym się już na większego psa. Przynajmniej w obecnych warunkach. Tyle zdjęć Wam na spacerach robią a Ty tu takie pustki utrzymujesz, nie ładnie. :lol: Quote
natalia_aa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Czasu brakuje, żeby uzupełniać wszystkie fora niestety, ale postaramy się poprawić ;) Quote
natalia_aa Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Jako, że dawno nas nie było, trochę nadrobimy zaległości. Czwartkowy wypad nad jezioro ;) Quote
Recommended Posts