natalia_aa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Wiatr we włosach ;) No to chyba wsio ;) Quote
natalia_aa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Choć nikt nas nie odwiedza, pozwolę sobie wstawić, to co dzisiaj znalazłam w laptopie (stare, czerwcowe zdjęcia) ;) Dora, która nie mogła się doczekać, aż rodzice pościelą łóżko! A taki widok zastałałam, gdy wróciłam raz z pracy. Dora boi się burzy i gdy tylko ta się zbliża ucieka do łazienki i siedzi pod zlewem, lub pod biurkiem, jeśli ja tam jestem. Ja na to kompletnie nie reaguję, ale moi rodzice, jak widać, mają trochę nie pokolei w głowie ;) Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 o babulko ....musi być ciepełko ;) http://img186.imageshack.us/img186/5625/img5398.jpg Dziś przyjechała Acana light&fit , zobaczymy jak na Ozzulca podziała Quote
natalia_aa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Co by nie było, że nic się nie dzieje, wstawiam zdjęcia ze spacerów. Październikowy grupowy spacer z astami adoptowanymi ze schroniska w Gdyni ;) Z tej perspektywy mało widać, ale czekam jeszcze na zdjęcia od znajomej, to powinno być dużo lepsze ;) A tu zdjęcia z innego spaceru (łysy kwadracikm na grzbiecie to miejsce po wycięciu histiocytomy): Quote
natalia_aa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dora i 9 letni Borys przebywający w DT u Tomka (Buelll), właściciele chcieli go uśpić. Tu widać, jaka Dora małą, a jaki Borysek duży :) Dora i Borys :lol: Quote
natalia_aa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Każdy może mieć zły dzień... A tu zdjęcia z niedzielnego spaceru, dzięki uprzejmośći Tomka ;) Quote
natalia_aa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ciąg dalszy... A tu z 1 listopada, tylko mi się nie nabijać z Dory, że wyszła, jak sprawna inaczej ;) Quote
natalia_aa Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Z nadzieją, że ktoś jednak zagląda do nas czasami wstawiam Dorę sprzed chwili ;) Najlepsze zajęcie w jesienne dni ;) Zaduma... A tutaj pięknie wygojona ranka po usunięciu histiocytomy Quote
natalia_aa Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 A tu głupie pomysły, gdy się nudzimy, czyli Dora gra na bębnie :mrgreen: Quote
Alicja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 bębnistka jet the best :cool2: ooooo mleczna siostra Ozzulka ;) http://img585.imageshack.us/img585/8754/dobranoc.jpg Quote
runo Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 zdolna bestia :) pasuje do siebie , dwie blondyneczki :D Quote
natalia_aa Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Po raz kolejny udało mi się zorganizować Zlot Amstaffów ;) Tym razem było nas jeszcze więcej, bo chyba 23 psy... Quote
natalia_aa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 A no trochę nas było... psy zliczyłam dopiero w domu i doliczyłam się 23 sztuk ;) A teraz Dora domowa... czyli dzień, jak codzień... Jedna piłeczka... Quote
natalia_aa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Druga piłeczka, dziś kupiona, długo nie pociągnęła... Quote
Recommended Posts