Arienka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 A może Iza dałoby się porozlepiać ogłoszenie ze zdjęciami na ulicach Wałbrzycha i okolicach tego miejsca gdzie przebywa? Może akurat ktoś by przeczytał, zobaczył fotki i suńka poruszyłaby czyjeś serce?... Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Słuszna uwaga. Poza tym...ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych, sklepach zoologicznych, na stronie schroniska, w publicznych i prywatnych (za zgodą) placówkach sł.zdrowia (ludzie - kolejkowicze czytają wywieszki = ogłoszenia). Quote
grafi2 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Porozmawiam o tym z dziewczynami to coś się zorganizuje.o takich ogłoszeniach nie pomyślałam. O lepszej budzie myślimy cały czas bo ta jest do niczego ale problem jest gdzie ją z tą budą umieścić chociaż na jakiś tymczas: jakieś spokojne miejsce u kogoś w ogrodzie[ ale nie mamy kogoś takiego] bo tam gdzie jest nie może zostać .Codziennie ta sama sytuacja pies ma brudno [ do naszego przyjścia] resztki podrzuconych kości i odpadków stołowych mimo ciągłych próśb[ wiedzą lepiej] ciągle biegunka po takiej "uczcie" i wszystkie wysiłki"psu na budę" już normalnie brak słów:mad: Co do Isadorki to tuż po naszej rozmowie wysłałam jej PW i odpowiedziała prosząc o dane na e-mail no ale na razie cisza:shake: Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 grafi2 napisał(a):(...) resztki podrzuconych kości i odpadków stołowych mimo ciągłych próśb[ wiedzą lepiej] ciągle biegunka po takiej "uczcie" i wszystkie wysiłki"psu na budę" już normalnie brak słów:mad: (...) :shake: Co za ciołki. :angryy: :angryy: :angryy: Czekają na kolejną śmierć??? :placz: Napisałam do Isadorki. Quote
Isadora7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 grafi2 napisał(a): Co do Isadorki to tuż po naszej rozmowie wysłałam jej PW i odpowiedziała prosząc o dane na e-mail no ale na razie cisza:shake: Jestem, jestem, się melduję. Sorry nie zapomniałam. Uwierz musiałam dać sobie trochę luzu i od kompa i od tych tragedii. Psyche mi siada momentami jak patrze ile tych nieszczęść. A poza tym praktycznie jestem przy kompie 24/24 Prace mam taką że tylko przy kompie. Jeżeli nie dzisiaj to jutro zrobię allegro dla tego biedactwa. Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Isadora7'](...) Psyche mi siada momentami jak patrze ile tych nieszczęść. A poza tym praktycznie jestem przy kompie 24/24 (...) ...czyli standard...:-( Oczywiście, tak jak prosiłam w wolnym momencie Isadoro, a przynajmniej takim, że złapiesz ze 2oddechy. Zadzwonię przed 22.00. Dziewczyny, kombinujcie z zaproponowanymi przeze mnie formami ogłoszania. Quote
Isadora7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Allegro wyróżnione: http://allegro.pl/show_item.php?item=438971822 :cool1: Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Przepiękne Skarbie :loveu: :loveu: :loveu:, poprostu przepiękne. Cudne tło dobrałaś, WOW!!! Quote
grafi2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 całość fantastyczna OGROMNE DZIĘKI:modla::modla::modla:żeby tylko odzew był w połowie tak wielki jak to ogłoszenie i MOŻE AKURAT Jeszcze raz ogromnie dziękujemy:buzi::Dog_run: Quote
Arienka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Grafi myślę, że mimo allegro warto porozlepiać ogłoszenia gdzie się da "na ulicy" ;) Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Arienka napisał(a):Grafi myślę, że mimo allegro warto porozlepiać ogłoszenia gdzie się da "na ulicy" ;) Jasne, racja. Nie wolno pominąć jakiejś kluczowej możliwości. Quote
Isadora7 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Arienka napisał(a):Grafi myślę, że mimo allegro warto porozlepiać ogłoszenia gdzie się da "na ulicy" ;) Dokładnie tak, szukanie domku powinno przebiegać wielokierunkowo. Quote
grafi2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 oczywiście nadal będziemy robić co się da w każdym kierunku,oże jutro będą jakieś nowiny chociaż o tymczasie, była rozmowa ,ma zapaść decyzja ale jeszcze nic nie wiadomo więc minie noc i działamy dalej:p Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Super Grafi! Buziaki dla Was!!! :loveu: Osobne całuseńki dla suńki!!! :loveu: Quote
Arienka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 No to trzymam kciuki chociaż na tymczas. Quote
grafi2 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Na dzisiaj o tymczasie nic nie wiadomo więc puki co jadę zaraz kupić styropian i inne potrzebne rzeczy ,czas ocieplić tą marną budę bo już tak zimno a bidula nam tam przemarznie zanim ktoś coś zdecyduje. :shake: Quote
majqa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Przebijaj się suniu, przebijaj, po lepsze jutro. Quote
grafi2 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak na razie jeszcze cisza:-( ale zrobione za to ogłoszenia o których pisała Arienka w lecznicach sklepach i innych miejscach publicznych. Każde działanie zwiększa nasze szanse. Materiały na ocieplenie budy już są [ a zimno co dzień to gożej] Quote
majqa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 grafi2 napisał(a):(...) Materiały na ocieplenie budy już są (...) Czas więc na budę i oby domek nie pozostał w sferze marzeń. Quote
Arienka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 No to przynajmniej będzie jej trochę cieplej :fadein: Quote
Recommended Posts