Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może Iza dałoby się porozlepiać ogłoszenie ze zdjęciami na ulicach Wałbrzycha i okolicach tego miejsca gdzie przebywa? Może akurat ktoś by przeczytał, zobaczył fotki i suńka poruszyłaby czyjeś serce?...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuszna uwaga. Poza tym...ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych, sklepach zoologicznych, na stronie schroniska, w publicznych i prywatnych (za zgodą) placówkach sł.zdrowia (ludzie - kolejkowicze czytają wywieszki = ogłoszenia).

Posted

Porozmawiam o tym z dziewczynami to coś się zorganizuje.o takich ogłoszeniach nie pomyślałam.

O lepszej budzie myślimy cały czas bo ta jest do niczego ale problem jest gdzie ją z tą budą umieścić chociaż na jakiś tymczas: jakieś spokojne miejsce u kogoś w ogrodzie[ ale nie mamy kogoś takiego] bo tam gdzie jest nie może zostać .Codziennie ta sama sytuacja pies ma brudno [ do naszego przyjścia] resztki podrzuconych kości i odpadków stołowych mimo ciągłych próśb[ wiedzą lepiej] ciągle biegunka po takiej "uczcie" i wszystkie wysiłki"psu na budę"
już normalnie brak słów:mad:

Co do Isadorki to tuż po naszej rozmowie wysłałam jej PW i odpowiedziała prosząc o dane na e-mail no ale na razie cisza:shake:

Posted

grafi2 napisał(a):
(...) resztki podrzuconych kości i odpadków stołowych mimo ciągłych próśb[ wiedzą lepiej] ciągle biegunka po takiej "uczcie" i wszystkie wysiłki"psu na budę" już normalnie brak słów:mad: (...) :shake:

Co za ciołki. :angryy: :angryy: :angryy: Czekają na kolejną śmierć??? :placz:
Napisałam do Isadorki.

Posted

grafi2 napisał(a):

Co do Isadorki to tuż po naszej rozmowie wysłałam jej PW i odpowiedziała prosząc o dane na e-mail no ale na razie cisza:shake:

Jestem, jestem, się melduję. Sorry nie zapomniałam. Uwierz musiałam dać sobie trochę luzu i od kompa i od tych tragedii. Psyche mi siada momentami jak patrze ile tych nieszczęść. A poza tym praktycznie jestem przy kompie 24/24

Prace mam taką że tylko przy kompie. Jeżeli nie dzisiaj to jutro zrobię allegro dla tego biedactwa.

Posted

[quote name='Isadora7'](...) Psyche mi siada momentami jak patrze ile tych nieszczęść. A poza tym praktycznie jestem przy kompie 24/24
(...)
...czyli standard...:-( Oczywiście, tak jak prosiłam w wolnym momencie Isadoro, a przynajmniej takim, że złapiesz ze 2oddechy. Zadzwonię przed 22.00.
Dziewczyny, kombinujcie z zaproponowanymi przeze mnie formami ogłoszania.

Posted

całość fantastyczna OGROMNE DZIĘKI:modla::modla::modla:żeby tylko odzew był w połowie tak wielki jak to ogłoszenie i MOŻE AKURAT

Jeszcze raz ogromnie dziękujemy:buzi::Dog_run:

Posted

Arienka napisał(a):
Grafi myślę, że mimo allegro warto porozlepiać ogłoszenia gdzie się da "na ulicy" ;)

Jasne, racja. Nie wolno pominąć jakiejś kluczowej możliwości.

Posted

oczywiście nadal będziemy robić co się da w każdym kierunku,oże jutro będą jakieś nowiny chociaż o tymczasie, była rozmowa ,ma zapaść decyzja ale jeszcze nic nie wiadomo więc minie noc i działamy dalej:p

Posted

Na dzisiaj o tymczasie nic nie wiadomo więc puki co jadę zaraz kupić styropian i inne potrzebne rzeczy ,czas ocieplić tą marną budę bo już tak zimno a bidula nam tam przemarznie zanim ktoś coś zdecyduje.

:shake:

Posted

Jak na razie jeszcze cisza:-( ale zrobione za to ogłoszenia o których pisała Arienka w lecznicach sklepach i innych miejscach publicznych. Każde działanie zwiększa nasze szanse.

Materiały na ocieplenie budy już są [ a zimno co dzień to gożej]