rudy karmel Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Siekowa go stamtąd wzięła. Ja mu tylko dałam łóżko. Ale porównanie tych zdjęć istotnie robi wrażenie. Oby reszta też znalazła swoje łóżka :shake: . Quote
siekowa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Ale piękny szczęściarz z niego. :loveu: Ja tylko się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia hihi. Gdyby nie fundacja (bo wiadomo, że bez pieniędzy nie dało by rady zabrać go na leczenie) to jego historia mogłaby się tak pięknie nie zakończyć. Wiem, że taks robi super kubraczki bo obserwuje ten wątek na dogo :) Sama na pewno zamówię dla mojego psa tylko muszę kasę uzbierać. Na ile lat określił go wet? Zawsze jak wchodzę na ten wątek to poprawia mi się humor a jak jeszcze widzę zdjęcia z domku to już totalnie się rozpływam. :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 no ja aż się wróciłam na pierwszą stronę i kurcze... ten pies miał tyle szczęścia :( że w ogóle siekowa wybrał to się nie dziwie :eviltong: no ale jeszcze ma TAKI dom ;) a kubraczek od taks też mam :D tzn. Gacek ma ;) Quote
rudy karmel Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 8 lat, 7 zim, albo na odwrót. Widziałam Siekowa – wtedy – że jesteś w nim zakochana. Ale dopiero teraz wiem dlaczego. Inka to po prostu pies idealny do zakochania się. Zakochuję się w nim każdego dnia coraz bardziej hihi. Quote
siekowa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :-o Aż nie mogę uwierzyć, że on może mieć tyle lat. Nawet mój 8 letni kundel wygląda starzej od Inki więc może jednak ma trochę mniej? Rany teraz to mi strasznie głupio :( Przepraszam nie wprowadzałam w błąd celowo, wydawało nam się, że on jest młodszy. Najważniejsze, że Inka jest zdrowiutki i ma jeszcze sporo lat życia przed sobą w cudownym domu. :) Tak to jest idealny pies do zakochania. :loveu: Quote
pumcia02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ja nadal uwazam ze ma max 4. nie wiem czym sie sugerowala dr... ale jak po zebach, to tam szczeniaki mialy już kamien. nie miały czym go scierac :-( pozdrawiamy ciepło Quote
rudy karmel Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Siekowa, moja droga. Całkiem możliwe, że ma mniej. Wygląda na mniej (gdybyś go zobaczyła teraz!!!). A czasami zachowuje się tak jakby miał bardzo malutko. Ale tak naprawdę to nie ma znaczenia, bo wiekowo, psy chyba można podzielić tylko ze względu na ludzkie upodobania lub uprzedzenia. Na szczeniaczki i dojrzałe. „Tylko szczeniaczki” są dla tych z uprzedzeniami i niedoświadczonych. Dojrzałe dla tych, którzy wiedzą, że pies to więcej niż tylko pies (w skrócie). Mamy to szczęście wiedzieć. :loveu: Quote
siekowa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Racja. Ja chyba muszę się kiedyś wybrać na wizyty poadopcyjne do pięknego Krakowa :D Bo tam mam prócz Inki :loveu: także moją ukochaną Sunieczke :loveu: hihi http://www.dogomania.pl/forum/f85/sunia-juz-w-nowym-domku-104524/index13.html Quote
rudy karmel Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Siekowa, zapraszamy na wizytę poadopcyjną :loveu:. Poza tym do Krakowa zawsze miło przyjechać. Na zdjęciu poniżej, wieczorową porą, właśnie z Inkiem wracamy do Krakowa po małym łódzkim wypadzie. I jest nam właśnie bardzo miło. A Sunia cudna. Quote
rudy karmel Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Syczący Obcy zostali obszczekani... Quote
osho Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a potem wycofałem się na z góry upatrzoną pozycję ? :diabloti: Quote
rudy karmel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani, z okazji Świąt i już wkrótce Nowego Roku składam Wam od serca życzenia realizacji Waszych planów, siły i uporu do ich realizacji, zdrowia i szczęścia oczywiście. A także bardzo wielu i to bardzo udanych adopcji wszystkich wielonożnych bliskich. Rudy Karmel. Quote
gosia15 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Lubię ten wątek. Tyle tu ciepła :loveu: Quote
siekowa Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Jaki odważny :loveu: Z przyjemnością Was kiedyś odwiedzę. :) Jak tam mój kochany Ineczek się miewa? Przepraszam, że pisze dopiero teraz, czasu brakowało. Quote
rudy karmel Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Verdana]No, po nowym roku już prawie dwa miesiące. Miałam tyle pracy, że bałam się, że zacznę od „no, po nowym roku jeż kwartał”. Na szczęście do tego nie doszło. Kochany Ineczek w tym czasie zapuścił kudły i dla relaksu można go teraz za nie tarmosić. Co nam się razem bardzo podoba. Zrobiła się z niego piękna, lśniąca czarna pantera i takiego też dostał charakteru. Uznał, że okolica jest jego i obszczekuje wszystkie okoliczne czworonogi. W związku z powyższym jesteśmy omijani łukiem, bo wszyscy się boją, że albo Inka zje ich psa, albo ich pies nie wytrzyma i zje Inka, albo dlatego, że chcą uniknąć hałasu. Poza tym jest bardzo kochany. I pojętny. Na przykład nauczył się, że po spacerze wycieramy łapy. Robi to z radością najpierw wpadając na łóżko, a potem pędząc do łazienki (doszłam do wniosku, że czarna pościel z zewnątrz nie może być szkodliwa, więc nie zmieniam). I jeszcze okazało się, że uwielbia zimę. Białe zapachy pochłaniają go dużo bardziej niż zielone. Właściwie bez przerwy trzyma głowę w śniegu. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
siekowa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Super fotka, ślicznie wygląda chłopak. :loveu: Chyba za dobrze mu z Tobą, że tak się rozpuścił łobuz a wcześniej taki grzeczniutki był. :D Ineczek nadal tak pięknie uśmiecha się do ludzi? Quote
rudy karmel Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No co Ty, Siekowa. Za dobrze.....?! Godzinami biedaczysko musi oglądać jak siedzę przed monitorem, a od czasu do czasu jeszcze rzucam się na niego i ściskam. Ale przyznaję, nie jest najgorzej. I oczywiście uśmiecha się. Ostatnio, w sklepowej kolejce obdarował miłą panią takim uśmiechem, że zapytała go nawet „Czy my się znamy ?”. A oto Inka – mistrz wiosennych aportów!!!!: Quote
pumcia02 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 wooooow on zupelnie inaczej wygląda! normalnie cudak :) pozdrawiamy Quote
pumcia02 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 moze jakeis zdjecia z lata? :) pozdrawiamy Quote
rudy karmel Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT=Verdana]Lato było w mieście. Ale w dobrym towarzystwie. [/FONT] [FONT=Verdana]Oto Inek ze swoją wielką przyjaciółką Peritą:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]I w kagańcu… ale za to na wolności: [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]A to technika pozbywania się kagańca:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]A ta – pozbywania się szelek:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]I dla przyjaciół czułe spojrzenie:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] :loveu: Quote
siekowa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: Oj chyba psa podmieniłaś! :mad: No porównajcie sobie te zdjęcia z tymi z pierwszej strony, to ma być niby ten sam pies? :-o Wspaniale Inek wygląda. :loveu: Dla mnie on zawsze będzie psem o najpiękniejszym uśmiechu. :) Kurde oczywiście znowu musiałam się poryczeć. Rudy karmel jeszcze raz bardzo Ci dziękuje, że to właśnie jemu podarowałaś nowe, szczęśliwe życie. Jesteś WIELKA. :loveu: Quote
mru Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 aaa! jak nie on! nie ten sam normalnie! :crazyeye: wspaniale, dziekujemy za zdjęcia... :loveu::loveu::loveu: Quote
rudy karmel Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Verdana]Kochani, no ciut się zmienił. Ma rodzinę i jest nam razem dobrze. Ale to nic wielkiego, wszystko w normie. To Wy jesteście WIELKIE, bo robicie więcej niż norma przewiduje. I cieszę się, że zdjęciami Inka choć troszeńkę mogę Wam sprawić przyjemności.[/FONT] [FONT=Verdana]A dla Ciebie Siekowa specjalna wiadomość. Aby uśmiech Ineczka był jeszcze piękniejszy miał zabieg usuwania kamienia nazębnego i przepisaną wet pastę do zębów OROZYME. Nie będę opisywała…:p Na szczęście smaczna i nie trzeba płukać. Znosi to bez entuzjazmu.[/FONT] [FONT=Verdana]:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts