Ala&Zetka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 odwiedziłam właśnie profil Toffi na nk. Widzę że ma coraz więcej znajomych i komentarzy- może wkrótce to zainteresowanie przełoży się na adopcję... Cały czas mam taką nadzieję Quote
maarit Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ala&Zetka napisał(a):odwiedziłam właśnie profil Toffi na nk. Widzę że ma coraz więcej znajomych i komentarzy- może wkrótce to zainteresowanie przełoży się na adopcję... Cały czas mam taką nadzieję Mam taką nadzieję choć przyznam że w poprzednich przypadkach szło szybciej... No ale na ten właściwy dom warto czekać... Quote
maarit Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 U Toffi profilek się rozrasta - to dobrze - teraz z górki będzie. Quote
burek1 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wczoraj Tofinka pojechała do nowego domu.Była bardzo spięta,wręcz posąg.Nie był to przypadkowy wybór.Czteroosobowa rodzina przyjechała specjalnie po nią. Quote
nika28 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale się cieszę ! Mała nareszcie ma domek !!! :multi: :multi: :multi: Quote
mari23 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 burek1 napisał(a):Wczoraj Tofinka pojechała do nowego domu.Była bardzo spięta,wręcz posąg.Nie był to przypadkowy wybór.Czteroosobowa rodzina przyjechała specjalnie po nią. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak ja się cieszę!!!!:multi::multi::multi: od dłuższego czasu próbuję pomóc w znalezieniu domu dla Toffi - na naszej-klasie oczywiście - sama zdążyłam ją pokochać i - choć to daleko - przymierzałam się pod koniec miesiąca pojechać po nią... bo nadzieję straciłam... a tu taka wspaniała wiadomość!!!:lol::lol::lol::lol: Bądź szczęśliwa, śliczna Toffi!!! zasługujesz na szczęście!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A ja się dowiaduję ostatnia :mad::evil_lol: Muszę to napisać na jej profilu na naszej klasie :drink1::cunao::cunao::drink1: Hurrraaaaa :bigcool: Quote
maarit Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Toffi jak to fajnie ze sie udało w końcu....:multi: Quote
Recommended Posts