Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odwiedziłam właśnie profil Toffi na nk. Widzę że ma coraz więcej znajomych i komentarzy- może wkrótce to zainteresowanie przełoży się na adopcję... Cały czas mam taką nadzieję

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
odwiedziłam właśnie profil Toffi na nk. Widzę że ma coraz więcej znajomych i komentarzy- może wkrótce to zainteresowanie przełoży się na adopcję... Cały czas mam taką nadzieję

Mam taką nadzieję choć przyznam że w poprzednich przypadkach szło szybciej... No ale na ten właściwy dom warto czekać...

Posted

Wczoraj Tofinka pojechała do nowego domu.Była bardzo spięta,wręcz posąg.Nie był to przypadkowy wybór.Czteroosobowa rodzina przyjechała specjalnie po nią.

Posted

burek1 napisał(a):
Wczoraj Tofinka pojechała do nowego domu.Była bardzo spięta,wręcz posąg.Nie był to przypadkowy wybór.Czteroosobowa rodzina przyjechała specjalnie po nią.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jak ja się cieszę!!!!:multi::multi::multi:
od dłuższego czasu próbuję pomóc w znalezieniu domu dla Toffi - na naszej-klasie oczywiście - sama zdążyłam ją pokochać i - choć to daleko - przymierzałam się pod koniec miesiąca pojechać po nią... bo nadzieję straciłam...
a tu taka wspaniała wiadomość!!!:lol::lol::lol::lol:
Bądź szczęśliwa, śliczna Toffi!!! zasługujesz na szczęście!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: