Ala&Zetka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Niestety Toffi kuleje, a nikt nie chce kulejącego psa... :-( Quote
maarit Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bardzo? Ludzie sa tacy powierzchowni:placz: Quote
RIVER Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ala&Zetka napisał(a):Niestety Toffi kuleje, a nikt nie chce kulejącego psa... :-( Przez takich ludzi schroniska są pełne porzuconych psiaków :placz: Toffi jest śliczna, mała taka dokładnie na kanapę... Quote
Ola164 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kuleje - naprawdę wielki problem... :roll: Quote
Ala&Zetka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 W schronisku tyle w pełni sprawnych psów że nikt nawet nie zwraca uwagi na taką Toffi :shake: Quote
RIVER Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jest taki psiak na mojej liście zaczynającej się od słów "Gdybym była bogata..." aktualnie w domu tymczasowym, który ma podkurczoną tylną łapkę (po szczegółowych badanach okazało się, że to wada genetyczna). Został zwrócony po adopcji do schroniska "BO KULEJE" :shake: Co jest z tymi ludźmi, jak im facet wyłysieje na starość, albo żona posiwieje to też oddadzą :crazyeye: Quote
Ala&Zetka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Bez naszej pomocy takie psiaki nawet nie mogą marzyć o własnym domu :shake: Quote
maarit Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Toffi trzymaj się. Na szczęście nie wszyscy ludzie sa tacy i domek cię znajdzie Quote
Ala&Zetka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ola, robisz jeszcze bannerki? :razz: Jeśli tak to miałabym dla Ciebie kilka zamówień ;) Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 RIVER napisał(a):Jest taki psiak na mojej liście zaczynającej się od słów "Gdybym była bogata..." aktualnie w domu tymczasowym, który ma podkurczoną tylną łapkę (po szczegółowych badanach okazało się, że to wada genetyczna). Został zwrócony po adopcji do schroniska "BO KULEJE" :shake: Co jest z tymi ludźmi, jak im facet wyłysieje na starość, albo żona posiwieje to też oddadzą :crazyeye: no ja takich znam :oops: pop....ne społeczeństwo, trzeba się pokazać ze zdrowym psem i najlepiej uczącym synem i bogatym przystojnym mężem :shake: Quote
maarit Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hej Mała:loveu:. Ty bidulo jeszcze nie w domciu?:shake: trzeba Ci jakieś ogłoszonko dorzucić, jak ciotka sprawdzi jutro jakie masz a jakich nie to ci coś dorobi (jak będzie umieć:oops:) Quote
Ola164 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jak coś to ja mogę ułożuć tekst do ogłoszeń :loveu: Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Pamiętacie słodkie cukierki - taka słodka jest właśnie Toffi, która cze... - ogloszenia.e-gratka.info Quote
Ala&Zetka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Gonia bardzo dziękuję!!! :loveu: PS. Jakby co jestem Ala albo Alicja, ale mogę też zostać Aleksandrą :evil_lol: Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Ala&Zetka']Gonia bardzo dziękuję!!! :loveu: PS. Jakby co jestem Ala albo Alicja, ale mogę też zostać Aleksandrą :evil_lol: Zmienię:evil_lol: Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Słodka, jak ten cukierek, Toffi "przyklei" się do Ciebie jeśli dasz jej dom. www.przygarnijzwierzaka.pl www.nasipupile.pl po akceptacji jak się uda: www.adopcje.org www.eOferty.com.pl PS: W jednym chyba Alu musisz zostać Aleksandrą:roll: Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Widzę,że ktoś ją dodał na adopcje.org i przez to moje nie wchodzi:roll: eOferty się udało: http://www.eoferty.com.pl/id106865_quot_slodka_quot_sunia_toffi_szuka_domu.html Quote
Ala&Zetka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 O jak dużo ogłoszeń!!! :multi: Dzięki!!! Quote
Recommended Posts