Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mniej potrzebujący.... ja mam raczek wrażenie że tylko lejąca się krew i otwarte rany sie "sprzedają"...... Jak jest w domu tymczasowym - już nie trzeba sie wysilać i domu szukać....

Posted

[LEFT]Szczera prawda,jak pies ma dom,choćby tymczasowy = bezpieczny. A u Andreasa wszystko ok.Apetyt mu się poprawił,żeberka trochę schowały,już nimi tak nie straszy.Daje się pięknie codzień wyczesać,bo leni się potwornie.Bardzo się drapie,duzo więcej niz moja sunia,nie wiem czemu,bo skórę ma czystą.Poza tym ok i czekamy na domek stały![/LEFT]

Posted

amikat napisał(a):
mniej potrzebujący.... ja mam raczek wrażenie że tylko lejąca się krew i otwarte rany sie "sprzedają"...... Jak jest w domu tymczasowym - już nie trzeba sie wysilać i domu szukać....

Niestety to jest prawda.
Za dużo tych psich nieszczęść.:-(

Posted

A Andreas nadal u mnie na tymczasie.Dziś nie padało więc byliśmy na długim spacerku.Wreszcie się chlopak wyłaził.Boi się na ulicy duzych samochodów.A w domu chodzi cały czas za mną,albo śpi obok.Bardzo do wszystkiego dobija pomimo,że jest już tak dlugo i wie,gdzie co jest.Ale lepiej wygląda,już mu nie widać tak bardzo żeberek!!!;)

Posted

Fotek brak - może coś zrobię.Karma się skończyła - ciągniemy na puszkach.Natomiast jest problem,bo wyjeżdżam w niedzielę w nocy do Czech i nie ma się kto zając Andreasem.Co z nim będzie? Może już wrócić do swojego byłego tymczasu?

Posted

Za bardzo się do mnie przywiązał....Cały czas jest obok mnie,chodzi za mną krok w krok...Jak wychodzę z domu,chocby na chwilkę to jest płacz i drapanie w drzwi...On potrzebuje osoby,która będzie z nim cały czas,to jest taka przylepka.;)

Posted

No i jest niegrzeczny - trzeba bardzo uważać,żeby nie zostawiać nic na stole.Pozbyłam się dzisiaj dwóch racuchów,ściągniętych z talerza,ze stołu w kuchni....A winowajca uciekał jak mógł z nimi w pysku...:roll: