Negri_2008 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Neczka']Ja myślę, że tekst Negri jest ok :) kontakt: tel. 782 670 611 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ;)[/quote] Neczka, czy ten numer telefonu należy do Ciebie? Quote
Negri_2008 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='figa33']chłopaki , wy nie wiecie nawet jak się ciotki postarały :lol: śpijcie smacznie:sleep2:[/quote] nooooooooooooo, zaszalałyśmy :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 chłopaki , wy nie wiecie nawet jak się ciotki postarały :lol: śpijcie smacznie:sleep2: Quote
Becia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Negri_2008']Neczka, czy ten numer telefonu należy do Ciebie?[/quote] Tak, to Neczki numer...:lol: Quote
Negri_2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dziewczyny, czyli jedziemy z tym koksem :evil_lol: Ogarnę się w ciągu dnia i wyślę Pani tekst, a jak go nam zaakceptuje czyli sprawdzi czy sie te ch.......rne znaki w linijkach zgadzają już tylko zrobić przelew i ......czekać :shocked!: Quote
figa33 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jesssuuu , też myślę ,że właśnie tak będziemy czekały:shocked!: to po po prostu musi się udać , nie ma innego wyjścia! Quote
Negri_2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja to chyba będę czekać tak: :drinking::morning::modla::shocked!::huh: Quote
figa33 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 czyli jak by się udało to kac będzie gigant , i bardzo dobrze , upijemy się jak dzikie świnki :eviltong::evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a ja tak......:drink1:....bo towarzystwo lubię....:eviltong: :terazpol:......:huh: Quote
Negri_2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ciotki - kurde, jeżeli się uda......zróbmy zlot gdzieś po środku Polski :evil_lol:. Zaciskajmy kciuki, skupmy pozytywną energię, czy co tam każda ma. Tylko, że sporo tego czekania: :-? najpierw do 18 marca, aż ukaże się ogłoszenie a potem czekanie na telefony po ukazaniu się do gazety :crazyeye: Quote
figa33 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ale jest nadzieja i jakaś perspektywa dla psiaków:lol: Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Byłam w środę z chłopakami na wybiegu, wspaniałe psiska :loveu: Chociaż... zostałam później obwarczana przez Tofika, że śmiem go brać na ręce i zanosić z powrotem do boksu... Powiedziałam chłopakom, że tam daleko daleko tyyyle osób im kibicuje i pomaga... mam nadzieję, że zrozumieli :roll: Quote
Negri_2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Neczka'] Powiedziałam chłopakom, że tam daleko daleko tyyyle osób im kibicuje i pomaga... mam nadzieję, że zrozumieli :roll:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Tylko, słuchajcie, trzeba gdzieś wpleść w tekst, żeby do mnie dzwonić po godzinie 15/16, bo jam wcześniej bez zasięgu :oops: Za to można dzwonić także przez całą noc, bo po nocach nie śpię :evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Neczka']Tylko, słuchajcie, trzeba gdzieś wpleść w tekst, żeby do mnie dzwonić po godzinie 15/16, bo jam wcześniej bez zasięgu [/quote] nie da rady wpleśc bo nastepna linijka to kolejne pieniądze, a tak kosztownego ogłoszenia które już jest chyba nikt na dogo nie robił....:roll: Quote
figa33 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 to może kontakt na kogoś innego podać? Quote
Neczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 No nic, to będę oddzwaniać :roll: Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Negri_2008'][COLOR=darkred][FONT=Verdana]Tofi i Ciapek to para [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]przyjaciół od zawsze. [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]Są grzeczne, ułożone i[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]bardzo miłe. Zostały [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]samotne po śmierci [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]swojej Pani. Bardzo [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]cierpią, bo tęsknią za [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]człowiekiem. Daj im[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]dom a ich wierność [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]będzie podwójna. [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]Czekają już od dawna.[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=darkred][FONT=Verdana]Tel. 782-670-611[/FONT][/COLOR] po 17[/B] [COLOR=darkred][FONT=Verdana][URL="http://www.schronisko-/"][/URL][I][URL="http://www.schronisko-orzechowce.szi.pl/"]www.schronisko-[/URL][/I]orzechowce.szi.pl/[/FONT][/COLOR] "[/quote] Można zrobić coś takiego. Popatrzcie na ostatnia linijkę. To będzie akurat 22 znaki. Całe szczęście, że jeszcze nie wysłałam tekstu do Pani, bo miałam urwanie głowy w pracy) :evil_lol: Quote
figa33 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 z jednej strony lepiej aby kontakt był stały , ale z drugiej jak ma być TEN domek , to czy "śniegi i zawieje" :cool3: itp. to nie przeszkodzą Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Negri_2008']Można zrobić coś takiego. Popatrzcie na ostatnia linijkę. To będzie akurat 22 znaki. [/quote] A dlaczego ja naliczyłam 32... ? :hmmmm: Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Neczka']A dlaczego ja naliczyłam 32... ? :hmmmm:[/quote] aaaa, sooooooorki, ostatnia linijka to adres www :razz: Trzeba liczyć znaki w linijce z Twoim telefonem ;) Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aaa... no to jest ok :evil_lol: Tylko co z tą najostatniejszą linijką, właśnie ? Adres będzie trzeba na pół przedzielić... ? :roll: Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Neczka']Aaa... no to jest ok :evil_lol: Tylko co z tą najostatniejszą linijką, właśnie ? Adres będzie trzeba na pół przedzielić... ? :roll:[/quote] Naczuś, spoko moko luz i spontan :evil_lol: ten adres www zajmuje rzeczywiście dwie linijki, ale już ciocia Figa dokupiła tę linijkę :loveu: Ja go wpisałam jednym ciągiem ale w gazecie go podzielą na dwie linijki ;) Quote
Recommended Posts