Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Wiadomo już ile do tej budki brakuje? Czy coś może przeoczyłam... :oops:[/I][/quote]
Nic nie przeoczyłaś.
Regularnie pada na wątku pytanie o budke, ale nie ma żadnych wiadomości.
A szkoda, bo zapowiada się na długą walkę o dom dla piesów i moglibyśmy zanim domek się znajdzie przynajmniej wyszykować im ciepłą budkę :cool1:

Były wpłaty na ten cel, ale nie wiemy ile zebraliśmy i ile jeszcze brakuje :p

Wczoraj ogłosiłam chłopaków na kupiepsa. pl
Nie umiem wstawiać linków do ogłoszeń :angryy:.
Chciałam dać jeszcze parę innych ogłoszeń, ale okazuje się, że na to potrzebna jest chwila spokoju a ja jej nie mam ani w domu ani w pracy. :angryy:.
Może dziś ;)

Posted

To może te odoby co wpłacały kaskę niech napiszą na wątku ile wpłaciły:roll:

A ja się wciskam z małym offkiem :oops:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/11314353-post481.html"][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Diego/DSC01202-1-1.jpg[/IMG][/URL]

Zapraszam na bazarek

Posted

[quote name='Miśka84']To może te odoby co wpłacały kaskę niech napiszą na wątku ile wpłaciły:roll:[/quote]

Negri_2008 - 30 zł :oops:

Na ogłoszeniu psiaków 30 wyświetleń. Rozumiem, że cześć z nich to dogomaniacy ale...ale...

a jak akcja allegro?

Posted

...i na odopcje.org ;)
Zauważyłam, że na wielu strobnkach adopcyjnych w trakcie zamieszczania ogłoszenia pojawia się pytanie, czy psiak akceptuje koty, dzieci i inne psy :roll:
Czy wiadomo może, jak chłopaki stoją z tymi sprawami?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Z psaki ok kotami nie wiadomo, z dziećmi w schronie trudno sprawdzic[/quote]

Zaproscie jakas klase w odwiedziny do schroniska i policzcie ile dzieci wejdzie i ile wyjdzie ze schronu.

Posted

[quote name='li1']Zaproscie jakas klase w odwiedziny do schroniska i policzcie ile dzieci wejdzie i ile wyjdzie ze schronu.[/quote]
Li, a jak nastolatki, to niech zaproszą dwie klasy...:evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']Li, a jak nastolatki, to niech zaproszą dwie klasy...:evil_lol:[/quote]

O nie , Gagato, tego to moze psy by nie przezyly.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Dobreeeeeeeeee :D

Juz raz bvyła akcja to nie mozna było wyłapac dzieciakow:-/[/quote]

A co, psy je wziely jako zakladnikow czy dzieci pochowaly sie w budach, bo nie chcialy do szkoly wracac ?

Posted

[quote name='li1']Kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, czyli zimno im nie straszne. Samotnosc tylko..........[/quote]-[B]PISANE19.X[/B]

quote=li1;11218520]Potwierdzam, ze kierownik Artur zamowil bude dla chlopakow, w/g mnie powinna byc juz gotowa. Jak rozumiem kierownik chcialby zaszczepic kolesiow na wirosowki ( inne psy tez ). Moze dolozymy sie do tych szczepionek ? A jezeli forsa na bude bedzie nadal wplywac, to Ciapek i Tofi dostana mieszkanko z podgrzewana podloga .[/quote][B]PISANE 3O.X[/B]
[B]Pszepraszam,wiem ze mogę wydawac sie namolna,ale juz 19.X podałam pomysl ufundowania chłopakom ...budy, wpłaciłam ( 40- na konto albiemu -takie dostałam na priv) wiem,ze wpłacila i figa33, jeszcze ktos 100...pytałam wiele razy ,czy juz sa pieniadze,czy ich brak..,chcialam jescze dołozyc..na watku pojawiaja sie sprzeczne teksty: ...nie ma kasy, ...jest tylko 30zł,...juz jest zanówiona, już jest gotowa...i nie wiem !!!!MAJĄ PANOWIE BUDE, CZY NIE-JEST CHOLERNIE ZIMNO I BĘDZIE GORZEJ,słuchajcie przecież buda jest potrzebniejsza od wirtualnych spacerów....A JAK DZIALA ZIMNO NA STARE PIESY:shake::-([/B][COLOR=red]CZY ktos nad tym czuwa ?: jaki jest stan kasy?-ile brakuje, czy przeciwnie jest dosyć....czy ktos moze mi odpowiedziec ale tak juz na pewno[/COLOR][B]..:crazyeye:[/B]