Negri_2008 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Psiulki miały dużo ogłoszeń, ale jak na razie cisza....:-( Quote
Negri_2008 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Tofulec i Ciapulec, jesteśmy z Wami cały czas :lol: Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że Kierownik schroniska zamówił dla psiaków budkę za pieniążki uzbierane na dogo :roll: Jeżeli tak, to czy uzbierana kaska na budkę wystarczy czy jeszcze coś musimy uciułać? Może ten bazarek z kosmetykami mógłby już ruszyć to byłby dopływ świeżej gotówki? ;) W weekend spróbuję zrobić dla nich allegro ale z góry się przyznaję, że będzie to moje PIERWSZE i może nic z tego nie wyjść :oops::shake: Mam pytanie; czy odnowić allegro może inna osoba niż ta, która je zakładała????? Quote
Neczka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Negri, allegro może odnowić tylko osoba, która je zakładała... ;) Druga osoba może założyć nowe :) Quote
li1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Negri_2008']Tofulec i Ciapulec, jesteśmy z Wami cały czas :lol: Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że Kierownik schroniska zamówił dla psiaków budkę za pieniążki uzbierane na dogo :roll:[/quote] Pieniadze byly wplacane na konto schroniska z dopiskiem, ze przeznaczone sa na bude dla chlopakow. Quote
li1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Wielu dogomaniakow nie moze miec zwierzat w mieszkaniu, bo np. wlasciciel domu/mieszkania tego zabrania. Niektorzy nie moga , bo pies bylby za dlugo sam ( pracuja ). Moze gdyby byly domy/mieszkania wylacznie dla ludzi posiadajacych psy ( ew tylko psy ze schroniska ), to gminy rozwiazalyby problem bezpanskich psow i zaoszczedzily forse, ktora idzie na schroniska. A przy duzej ilosci psow w jednym miejscu zawsze znajdzie sie ktos, kto wezmie psy pracujacych sasiadow na spacer, to samo w czasie urlopow. To jedno z moich marzen, wtedy nie byloby problemu ze znalezieniem domku dla Ciapka i Tofika. Quote
li1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='gagata']Li, masz piękne marzenia...[/quote] A wiesz, ze Margo i KWL tez o czyms podobnym mysleli ? Quote
Negri_2008 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='li1'] Niektorzy nie moga , bo pies bylby za dlugo sam ( pracuja ). [/quote] A jak myślicie, jaka jest na to najlepsza rada? DRUGI PIES :megagrin: Wtedy ani jeden ani drugi nie jest sam i wszystko pasuje. Posłuchajcie - nie daję rady założyć tego allegro dla psic :oops::wallbash:. Konto mam założone od dawna ale jak dotąd z tego nie korzystałam i pogubiłam wszystkie papiery z rejestracji. Ale nie poddaje się - załóżę nowe konto i powalczę :p Quote
gagata Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Walcz, Negri...bo ja nawet walczyć nie umiem ...:comp26: Quote
Neczka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Negri, grunt to się nie poddawać ;):) Ja też się muszę w końcu za te allegra zabrać, jak tylko będzie chwila czasu... :roll: Quote
Negri_2008 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zajrzę tu chociaż na chwilkę przed :sleep2: Quote
Klaudus__ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [I]I ja też nim położę się do łóżka to jeszcze podniosę chłopców do góry...[/I] Quote
Neczka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 I z rana na samą górę... :roll: Quote
Recommended Posts