Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tofulec i Ciapulec, jesteśmy z Wami cały czas :lol:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że Kierownik schroniska zamówił dla psiaków budkę za pieniążki uzbierane na dogo :roll:
Jeżeli tak, to czy uzbierana kaska na budkę wystarczy czy jeszcze coś musimy uciułać?
Może ten bazarek z kosmetykami mógłby już ruszyć to byłby dopływ świeżej gotówki? ;)

W weekend spróbuję zrobić dla nich allegro ale z góry się przyznaję, że będzie to moje PIERWSZE i może nic z tego nie wyjść :oops::shake:
Mam pytanie; czy odnowić allegro może inna osoba niż ta, która je zakładała?????

Posted

[quote name='Negri_2008']Tofulec i Ciapulec, jesteśmy z Wami cały czas :lol:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że Kierownik schroniska zamówił dla psiaków budkę za pieniążki uzbierane na dogo :roll:[/quote]

Pieniadze byly wplacane na konto schroniska z dopiskiem, ze przeznaczone sa na bude dla chlopakow.

Posted

Wielu dogomaniakow nie moze miec zwierzat w mieszkaniu, bo np. wlasciciel domu/mieszkania tego zabrania. Niektorzy nie moga , bo pies bylby za dlugo sam ( pracuja ). Moze gdyby byly domy/mieszkania wylacznie dla ludzi posiadajacych psy ( ew tylko psy ze schroniska ), to gminy rozwiazalyby problem bezpanskich psow i zaoszczedzily forse, ktora idzie na schroniska. A przy duzej ilosci psow w jednym miejscu zawsze znajdzie sie ktos, kto wezmie psy pracujacych sasiadow na spacer, to samo w czasie urlopow. To jedno z moich marzen, wtedy nie byloby problemu ze znalezieniem domku dla Ciapka i Tofika.

Posted

[quote name='li1'] Niektorzy nie moga , bo pies bylby za dlugo sam ( pracuja ). [/quote]
A jak myślicie, jaka jest na to najlepsza rada? DRUGI PIES :megagrin:
Wtedy ani jeden ani drugi nie jest sam i wszystko pasuje.

Posłuchajcie - nie daję rady założyć tego allegro dla psic :oops::wallbash:. Konto mam założone od dawna ale jak dotąd z tego nie korzystałam i pogubiłam wszystkie papiery z rejestracji.
Ale nie poddaje się - załóżę nowe konto i powalczę :p