orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 elainfo napisał(a):Orpha ale przeczucie nas niemyliło co do Oskara jesli chodzi o koty, heheheh:evil_lol: hehe no tak mi sie wydawalo :loveu: Quote
elainfo Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 orpha napisał(a):nie , nie zartuje , zreszta pisze z Pati wlasnie o jego chodzeniu na smyczy , trzeba to bedzie ogarnac i go nauczyc , taka umiejetnosc musi posiadac . Tylko laski o pomoc z karma prosze bo finansowo na dodatkowa morde do karmienia nie wydole :roll: a czym ty swoje towarzystwo karmisz?? Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 elainfo napisał(a):a czym ty swoje towarzystwo karmisz?? mkaron albo ryz z warzywami oliwa z oliwek i miesem no i suche , czasem puszki jak nie mam czasu ugotowac Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a po mieso jezdze do sklepu husky na fieldorfa i kupuje 1 kg super miesa dla psow po 6 zl za kilogram Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 O rany zaraz się popłaczę ze szczęścia:multi:. Ciotka Orpha może być jutro? Jadę do Wawy po pracy więc mogę go przywieźć. Jaką karmę chcesz? A TZ go nie wyrzuci? Pati szykuj Oskarka do stolicy i zostaw jego miejsce dla mojej Rudzi Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 w srode poprosze , jutro juz sie zaoferowalam na dluga nasiadowke w pracy i nie mam juz jak tego cofnac , Pati pisze ze we wtorek jej nie mam , wiec zostaje sroda. No cos Ty nie wyrzuci , on musi tak twardziela niewzruuszonego udawac , wiesz meskie ego ;P Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dobra może być środa. To jaką karmę chcesz? Czy może wolisz żebyśmy dały Ci kaskę i kupisz co będziesz chciała. Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a karma to taka zeby Oskarkowi pasowala Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 anouk92 napisał(a):Dobra może być środa. To jaką karmę chcesz? Czy może wolisz żebyśmy dały Ci kaskę i kupisz co będziesz chciała. jak wam wygodniej , jak macie juz jakas karme to ja wezme , a jak cos to i tak raz na tydzien jezdze po zapasy na fieldorwa to moge nabyc sama i dac wam rachunki potem :). Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 aaaa jeszcze pytanie o odrobaczanie , bo ja bede musiala niebawem odrobaczyc swoje towarzycho wiec moge odrazu Oskara o ile nie byl odrobaczany juz Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 orpha napisał(a):aaaa jeszcze pytanie o odrobaczanie , bo ja bede musiala niebawem odrobaczyc swoje towarzycho wiec moge odrazu Oskara o ile nie byl odrobaczany juz Był odrobaczany na początku. Mądry wet dał mu tabletkę chwilę po kroplówce. Nie wiem czy tabletka zadziałała ale ja bym go odrobaczyła jeszcze raz. Oskar ma szczepienia na wirusówki i niedługo powinnien być zaszczepiony na wściekliznę. Myślę że to będzie można zrobić w środę. Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 no w sumie warto powtorzyc bo to juz jakis czas temu bylo Quote
elainfo Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 w czwartek miną 2 tg. od szcepienia wiec można go juz hyba w środę odrobaczyć- ja bym o odrobaczyła jak najbardziej.. bo wetka mniby goodrobczała a le w ksiazeczce nie ma wbitego czym był traktowany.. a potem za kolejne 2 tyg bym, mu wściekliznę zrobiła- skoro musi być, nie? Orpha ja go chciałam na suchej trzymac ale pati - i jej mama nauczyły Oskarka rarytasów;-)))) czyli ryżyk z mieloną wołowinka czy jakos tak...:evil_lol::evil_lol: chyba njlepiej z Pati pogadac co oskar je a czego nieje..bo ja to juz niewiem;-))) Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a i jeszcze pytanie na przyszłosc , czy jest w planach odjajczanie oskara ?? bo w sumie dobrze by bylo :D Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A ja bym jednak zaszczepiła Oskara na wściekliznę w środę - w końcu jedzie do stolicy i nie chcemy żeby Orpha miała nieprzyjemności jak ktoś poprosi o wgląd do książeczki:cool3: Quote
pati Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 elainfo napisał(a): Orpha ja go chciałam na suchej trzymac ale pati - i jej mama nauczyły Oskarka rarytasów;-)))) czyli ryżyk z mieloną wołowinka czy jakos tak...:evil_lol::evil_lol: ;-))) o niee co zlego to nie ja :evil_lol: nie moja wina zescie mi krolewicza przywiozly Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 orpha napisał(a):a i jeszcze pytanie na przyszłosc , czy jest w planach odjajczanie oskara ?? bo w sumie dobrze by bylo :D Orpha jak będziesz bardzo chciała to pozbędziemy chłopaka jajek;) A właśnie a Oskar do Ciebie to na stałe czy na razie na DT? Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 elainfo napisał(a):w czwartek miną 2 tg. od szcepienia wiec można go juz hyba w środę odrobaczyć- ja bym o odrobaczyła jak najbardziej.. bo wetka mniby goodrobczała a le w ksiazeczce nie ma wbitego czym był traktowany.. a potem za kolejne 2 tyg bym, mu wściekliznę zrobiła- skoro musi być, nie? Orpha ja go chciałam na suchej trzymac ale pati - i jej mama nauczyły Oskarka rarytasów;-)))) czyli ryżyk z mieloną wołowinka czy jakos tak...:evil_lol::evil_lol: chyba njlepiej z Pati pogadac co oskar je a czego nieje..bo ja to juz niewiem;-))) juz wszytsko wiem , nadaje z Pati na gadulcu , jakby Pati go nienauczyla rarytasow to na bank ja bym go nauczyla bo moje jedza tak samo , nie jestem zwolennikiem trzymania psow na samym suchym , na gotowanym sa zdrowsze a pozatym pies tez czlowiek i ma smak , ile mozna suche kulki wpierdzielac ?? Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 anouk92 napisał(a):Orpha jak będziesz bardzo chciała to pozbędziemy chłopaka jajek;) A właśnie a Oskar do Ciebie to na stałe czy na razie na DT? DT , Anouk docelowe jest znalezenie domu , nie dam rady na DS za mala powierzchnia i za male srodki finansowe :cool1: Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 anouk92 napisał(a):Orpha jak będziesz bardzo chciała to pozbędziemy chłopaka jajek;) heh no to wiesz nie jest moja zachcianka :evil_lol: , jemu zreszta ta mysl by sie wcale nie spodobala , ale mysle ze lepiej go odjajczyc zeby za pannami gdzies kiedys komus ( zakladam dobry dom staly) i malych nie nastukal ,ktore potem nie daj panie znajda sie na ulicy Quote
anouk92 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 orpha napisał(a):DT , Anouk docelowe jest znalezenie domu , nie dam rady na DS za mala powierzchnia i za male srodki finansowe :cool1: Oki więc nadal poszukujemy domu - Ela zanotuj i pilnuj ogłoszeń:eviltong: bo ja już nie wyrabiam. Właśnie Pati wklej jakieś ładne zdjęcia Kaji bo muszę jej porobić ogłoszenia a nie mam żadnego oprócz tych które wkleiłaś wcześniej. Quote
orpha Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czekajcie teraz logistyka czyli primo telefon macie , to wam doloze jeszcze moj nr,gadu gadu 3251398 bo poki co to narazie ja dzwonic nie moge ( zablokowane mam wychodzace :P) Quote
Fasolka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Zrobiłam obiecany przelewik dla Merlinka vel Oskarka ;-) Quote
Fusica Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A ja właśnie takowy przelewik robię. Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 tadam !!! od weekendu Oskarek bedzie mial domek swój osobisty :) , u swietnych ludzi i w swietnych warunkach :) Cieszycie sie ??? :):) Quote
Recommended Posts