Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
najprawdopodobniej jutro Oskarek bedzie jechał do nowego domku :multi:, na 100% bede wiedziala wieczorem

Orpha poinformuj please nową Panią że i tak ją odwiedzimy i spiszemy umowę.

Czy idzieś z Oskarem do weta na szczepienie czy zrobi to już nowa Pani?
Bo faktycznie można by było go od razu zaczipować skoro i tak teraz jest za darmo.

A i mam prośbę - załatwcie mu jakąś adresatkę zanim trafi do nowego domu. Jego stara się oderwała i została u Pati.

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiscie ze powiedziala Joasi o wizycie i umowie :) , dzisiaj Oskarek bedzie zaszczepiony , koszt 28 złoty w lecznicy na kinowej i tam go zachipuje :). Adrestaka ok. bedzie załatwione

Posted

dzisiaj dzien z wrazeniami , po pierwsze szlag mnie trafia ze nie mam kamery bo Oskar z Amonem bawili sie na łakach tak ze masakra , skubany jaki on jest skoczny to szok :crazyeye:. Ach i musze wam powiedziec , ze on jest bardzo słowny , dzisiaj zadnej qupy nie bylo , jak obiecał ze wytrzyma to wytrzymał - zuch chłopak.
Po spacerku pomaszerowalismy dzielnie do weta no i chłopak jest juz zaszczepiony i zacipowany ;p - zniosł to dzielnie jak na połkrwi haszczaka przystało , az bylam z niego dumna :loveu:, zreszta on sie wogóle wizyta u weta nie zestresował , raczej był zaciekawiony niz przestraszony , no ale co sie dziwic bardzo ponetna laska go przeciez obserwowała ( Setka :D) to mu nie wypadało.
A ja mam dzisiaj jakis niefart , stówe zgubiłam :O , wyciagałam z bankomatu , poszlam do weta , chce płacic i tu amba ,fatima bylo i nima :cool1: , dobrze ze to nie poniedzialek bo jak bym miala tak caly tydzien cos gubic to bym sie chyba czerstwa bułka pociela :P

Posted

anouk92 napisał(a):
Ciotka podaj Eli na PW koszta to zrobi Ci przelewik z bazarkowych pieniążków Oskara.

Czy dzisiaj Oskar jedzie do nowego domu czy jeszcze nie chcecie go oddawać;)

Dzisiaj jeszcze nie jednak , bo nie mamy sie dzisiaj jak z czasem zgrac , znaczy ja , kolezanka od samochodu i Asia , dzisiaj kazda moze w innej porze dnia :P , jakos strasznie mnie to nie martwi :evil_lol: , z Oskarkiem całkiem miło sie mieszka , tak czule sie rano ze mna wita jak sie obudze ze masakra , byłam obcałowywana i obtłukiwana ogonem chyba z 5 minut :). Az sie w Niyi ktora jest cierpliwa zazdrosc wreszcie odezwala i przyszła chłopaka obszczekać wreszcie :evil_lol:.

Posted

Poproszę o numer konta Merlina;) Ubiliśmy ze Zmysłem:eviltong: interes i dorzucę jeszcze grosz od siebie. Nie będzie tego dużo. Szukam innych fantów na bazarek i planuję obniżkę cen.

Posted

mru napisał(a):
ahahaha Amon jaki morderca :D
słodki ten Merlin... :roll:

kot sie nawet przemyka :cool3:

hehe tam cichcem Prezes sie na swój prywatny puf przemknął :diabloti:

Posted

mowie Ci mru on jest taki cieply i uroczy piesek ,ze brak słow. Potrafi sie tak niesamowicie cieszyc , ale jest przy tym szalenie delikatny , CUDO NIE PIES !!!!!!

Posted

mru napisał(a):
to nie to co mój Gacek :diabloti::razz:
ten to zaraz... niby taki delikatny jak baba
a jak się uprze to łojeza

hehe moze mial w rodzinie osiołka ;))

Posted

no... one chyba też gryzą :diabloti:

btw orpha... mam psa dla Ciebie :D:D:D:D

:diabloti::diabloti::diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mru']no... one chyba też gryzą :diabloti:

btw orpha... mam psa dla Ciebie :D:D:D:D

:diabloti::diabloti::diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzizas mruuuuuuuuuu
nie no ja sie jednak musze sklonowac , mysle o śniezce o ralfie o czarusiu i jeszcze ten slodziak

Posted

ten by Ci do butów pasował :D

a szerze no wiem, ale co ja poradzę, że gdzie nie spojrzę jakiś superpies ;):roll::loveu:

a Ty jesteś taka kochana i wszędzie zaglądasz :)

Posted

zagladam zagladam i cuduje ile moge
mru a ja Cie bede musiala wykorzystac , musze zrobic narade w jakims wiekszym gronie
mam plan zeby mlodziez ze szkoly mojej mlodej wciagnac w pomaganie zwierzat , generalnie mam wielki plan zeby zrobic jakas akcje ale nie taka jednorazowa chcialabym zeby to bylo cos trwalego i cyklicznego. Trzeba pomyslec nad tym zeby zrobic w szkole jakis cykl prelekcji itp rzeczy promujacych zwierzaki , ale sama tego nie oosbkocze

Posted

bardzo chętnie dam się wykorzystać :D
nie wiem co będę robić, ale zgodzę się na wszystko... :eviltong:

całkowicie popieram tę inicjatywę!

tak, coś cyklicznego by się przydało
jak sie młodzież popchnie to oni chętni są :)
potem samo pójdzie...

hmmm masz plan?
to ja sie nie mogę doczekać żeby go usłyszeć

Posted

mru napisał(a):
bardzo chętnie dam się wykorzystać :D
nie wiem co będę robić, ale zgodzę się na wszystko... :eviltong:

całkowicie popieram tę inicjatywę!

tak, coś cyklicznego by się przydało
jak sie młodzież popchnie to oni chętni są :)
potem samo pójdzie...

hmmm masz plan?
to ja sie nie mogę doczekać żeby go usłyszeć

no ja tez do konca nie wiem dokladnie co bym chciala, mam tylko zarys calego przedsiewziecia , ale mysle ze jak sie zbierze kilka osob to uda nam sie jakis plan stworzyc , taki ktory bedzie mial rece i nogi. Przydalby sie nam tez ktos kto umie dobrze mowic. Zgode pani dyrektor mam , juz tak wstepnei jej o tym wspominalam , wiec mamy zielone swiatlo.

Posted

ja nie umiem, chociaż w szkole retorykę miałam :eviltong: tzn. na studiach

ale w burzy mózgów chętnie wezmę udział i w ogóle chętnie wezmę udział ;)

Posted

mru napisał(a):
ja nie umiem, chociaż w szkole retorykę miałam :eviltong: tzn. na studiach

ale w burzy mózgów chętnie wezmę udział i w ogóle chętnie wezmę udział ;)

no i gut :) , trzeba sie kiedys przy jakim piwku zgadac i ustalic co i jak , w koncu co kilka głow to nie jedna i napewno kazdy bedzie mial jakis fajny pomysl warty wykorzystania.

Posted

dobra zmykam spac , a banerek Merlina-Oskara sciagne dopiero jutro po zawiezieniu do domku , nie jestem przesadna ale wole nie zapeszac :diabloti:

Posted

Filmik super!:loveu:

Cieszę się że udało się zorganizować transport bo ja bym dzisiaj musiała się nieźle nagimnastykować żeby ze wszystkim zdążyć;)

Trzymam kciuki za nowy domek i za Oskarka i czekamy na relację.