Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[b]BEA[/b]

[quote]Puz: Ty nam kochana tak nie pisz tutaj, że przestajesz wystawiać Puzik jest super-pies i basta I ma taki charakter, którego tylko pozazdrościć. Cały czas mam przed oczami ten widok, jak pięknie ,,matkował" Bajankowi [/quote]

Dzięki Bea, takie słowa daja mi wiele radosci :lol:

Posted

[quote name='carragan']Puz czyli jestesmy w jednym klubie pesymistow :lol: Ja takze "kariere" koncze w Katowicach :lol:[/quote]

No ja wyszłam ze swojego dołka dosyc szybko, Bea dogadała mi , Kasia moja Hodowczyni ze mi zabrania :) oboje z moim TZ uzgodnilismy

OPOLE-miedzynarodowa moze w sie uda
PRZECHLEWKO -kurs i konkurs tropowców
KRAKÓW-miedzynarodowa [b]PUZ + dzieciacki Bogdanka (Sonia) + Bohun[/b]
WROCŁAW-testy i przegląd (ale widze ze bedzie tez w krosnie wiec gdybamy)
KROSNO - testy przeglad kurs i konkurs tropowców [b](co do kursu to zgłosimy Bohunka w tym tyg do Hani równiez)[/b]

takie mamy plany na ten rok

Co do Puza ma przechlapane za swoje numery z zebami wczoraj przejechał sie tramwajem :x i bylismy w rynku :) a potrem nad wode na trzy godziny dokładnie w Kryspinowie poszalał z Kora moja Onka.Wziełąm sie za niego ostro w weekend planujemy wycieczke pociagiem hahha dobre ale bedzie miał Puz niespodzianke

:evilbat: jeszcze nie wie ze w swieta w zlot rodzinny kazdy bedzie mu sprawdzał zeby

[b]Haniu dziekuje za zdjecia [/b]

[/quote]

Posted

Ciekawa jestem bardzo, czy przeglądaliście tą gazetkę rozdawaną w Katowicach "Rasowe Szczenię". Ja znalazłam czas dzisiaj :-). I co widzę :o :bigok: !!!. Zdjęcie szczeniaczka ogara uczącego się chodzić przy nodze . Idę o zakład, ze to Bajan :P

Posted

[quote name='Hania'](...) czy przeglądaliście tą gazetkę rozdawaną w Katowicach "Rasowe Szczenię". Ja znalazłam czas dzisiaj :-). I co widzę :o :bigok: !!!. Zdjęcie szczeniaczka ogara uczącego się chodzić przy nodze . Idę o zakład, ze to Bajan :P[/quote]

:o :o :o :o :o [b]Bajanek[/b] w gazetce????? :crazyeye: czy mogę taką dostać :question: :question: :question: :P

Posted

Puz: za kalendarz wystaw: :buzi: oraz :beerchug: (ja nieodmiennie wierzę w pięknego Puzona a nad ząbkami przecież zawsze można popracować 8) ).
I pisz mi kochana co u dziewczynki Bogdanki ( a fotki poproszę obowiązkowo :) )
Bajanek w gazecie? :hmmmm: Haniu czy możesz jakoś zeskanować i to zdjecie tutaj wrzucić :modla:

Posted

:lol: Bae dzieki ale Pałaszowi sie nalezał CHPL potem Puz moze ukonczy w Opolu :lol: co do dzieci napewno kraków a co do Krajówek Magda zepsuła mi plany bo w n.Targu ocenia gr VI wiec moze w Saczu cos wymysle

Posted

[quote name='SAIDA']Bea ja mam ta gazetke z Bajankiem 8)[/quote]
Saiduniu :) , to zachowaj ją dla mnie OKi ?
A tak swoją drogą (jeśli to Bajan) to ciekawa jestem jak tam trafił ? 8)
Puz: a na klubową do Wrocka się nie wybieracie czasem? Zapowiada się :beerchug: Będzie i Błoga i Bajan i ja z Harmonią i Hania z Hultajem i resztą towarzystwa :lol:

Posted

[quote name='bea100'][quote name='SAIDA']Bea ja mam ta gazetke z Bajankiem 8)[/quote]

A tak swoją drogą (jeśli to Bajan) to ciekawa jestem jak tam trafił ? 8)
[/quote]
[b]Bea[/b] :roll: powiem Ci szczerze, że ja też się zastanawiam :o , może to jednak nie Bajan bo paparazzich nie widziałam :cunao:
Ale ja mam takie szczęście :oops: .Kiedyś (dawno, dawno temu...) jechałam z moim psem( owczarkiem nizinnym) autobusem.Pies się wiercił więc jak się zwolniło miejsce to z nim, na kolanach, usiadłam. To było takie miejsce bokiem do jazdy, w starych autobusach.Nad nim był napis "miejsce dla matki z dzieckiem"...I takie zdjęcie ukazało się w "Expresie Wieczornym" - ja z psem na kolanach i ten napis nad nami :cunao: :cunao: :cunao:
Nie widziałam nikogo z aparatem... 8)

Posted

[quote name='mmbbaj']...
[b]Bea[/b] :roll: powiem Ci szczerze, że ja też się zastanawiam :o , może to jednak nie Bajan bo paparazzich nie widziałam...[/quote]

:lol: ale i oficerki by się zgadzały...może nie patrzyłaś pod nogi ? :wink:

Posted

[b]Bea [/b]gazeta jest twoja dobrze ze przeczytałam ten topik i skojazyłam ze mam ta gazetkę bo nawet do niej nie zagladałam i o mały włos nie wyladowała jako podpałka na ognisko, ale jest schowałam ja i przy najblizszej kawce ją dostaniesz :D

Posted

Beatko

zastanawiamy sie nad klubówka i zapytam sie Izy i Jarka mojego TZ i Rafała w najgorszym przypadku ja pojade z trzema psami i moze na zmiane namówie Rafała do podrozy :lol:

Posted

Saida: dziękuję Ci kochana :P (kawka stoi i już stygnie :lol: )
Puz: zastanów się proszę i zobacz co da się zrobić/ byłoby cudnie spotkać się tak wszyscy razem prawda? :D

Posted

Bea nie o to chodzi

1 Mirek nie dostanie soboty wolnej, z powodu jego pracy jade sama do krosna

2 Chodzi o koszty jade teraz do opola potem na przechlewko około 1 tys trzeba odłozyc w maju a w czerwcu znowu wrocław a w lipcu jade do krosna

Moze na klubówke w we wrocławiu skusi sie ktos z rodziców młodziezy albo Magda ale Iza i jarek maja nowy dom na głowie Rafał pracuje wiec nic na siłe

Posted

[quote name='puz']...wiec nic na siłe[/quote]
Ależ ja to doskonale rozumiem 8) Sama nie wiem na ten przykład, czy będę z kim miała zostawić szczeniaczkowo. Ale pomarzyć dobra rzecz nie? Tym bardziej, że mam zarezerwowane miejsce w samochodziku Mmbbaj'ów :P

Posted

[b]Haniu!!![/b] :P :P :P To Bajanek ze mną na kursie :multi: Nie ma już żadnych wątpliwości :roflt: [color=red][size=6]Dziękuję!!![/size][/color] :buzi:

Posted

Byliśmy dzisiaj u mamusi Duni, jestem już od niej wyższy. Za trzy dni skończę już 7 miesięcy. Pozdrawiam siostry i braci - Bajanek
[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img193.exs.cx/img193/5326/bajanidunia270305r9kl.jpg[/img][/URL]
[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img173.exs.cx/img173/483/bajanmaprawie7mcy270305r4jz.jpg[/img][/URL]

Posted

Dzisiaj wreszcie przybyły do Warszawy dwa małe ogarki :-)
Jeden zamieszkał u Bei 100, drugi u nas :-). Zapowiadają się na niezłe gagatki ;-).

Harmonia

[img]http://img225.exs.cx/img225/4613/harmonia7xz.jpg[/img]

Hultaj

[img]http://img172.exs.cx/img172/9065/hultaj7ld.jpg[/img]