Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

haha a ja nie wiem czy już Wam mówiłam, że dopóki nie zobaczyłam Beja na stronie Szantiny to myślałam, że to kawaler Ogórek :oops: :lol:

niezły mam zapłon, nie :-? siakoś tak Go ukrywałaś Bea 8)

Posted

Królewna rzeczywiście piękna :) Poprosze o aktaualną foteczkę :)

Dobrze, ze nie widziałam małego Beja bo pewnie bym go od razu ukradła, śliczny misio :)

Malawaszka

:lol: :lol: :lol:

Pika, ale fajnego masz doga :)

Posted

Pika - Ty zła kobieto! :evilbat: Nie denerwuj ludzi, którzy raz na parę lat maja szansę zobaczyc takie cuda na WŁASNE oczy, wrrr.... Ty szczęściaro ogladasz małe ogóreczki, białe kulki, i jeszcze dogowe fasolki tysz... :roll: :( A mnie pozostanie obejść się smakiem i czekać na kolejne relacje...

A totototototototototototototototo poniżej własnie tuliłam :lol:

dozatko.jpg

Posted

Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D

Malawaszka: ja nie ,,ukrywałam" Bejka, ja po prostu ,,siedziałam" z nim na www.molosy.pl 8)

Ale wiecie co? Robi nam się tutaj ,,najsłodszy" Off na dogo :lol:

Posted

Malawaszka aleś mnie ubawiła :lol: :lol:

Pika, ale fajnego masz doga :)

no masz, 8) championka, nie :lol:

Pika - Ty zła kobieto! :evilbat: :

Ja zawsze widziałam, że mam diabła za skórą :evilbat:

Oglądasz małe ogóreczki, białe kulki, i jeszcze dogowe fasolki tysz... :roll: :( A mnie pozostanie obejść się smakiem i czekać na kolejne relacje...

A kto Ci broni przyjechac na weekend do Wawki? :niewiem:

A dożek słodziutki :iloveyou:

Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D:

Sicho, tera mnie na żólte pregowane naszło :roll: Ciekawe ile razy mi się jeszcze zmieni? :o Albo skończe na 3 róznych :stupid:

Posted
Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D:

Sicho, tera mnie na żólte pregowane naszło :roll: Ciekawe ile razy mi się jeszcze zmieni? :o Albo skończe na 3 róznych :stupid:

hahaha a zarządzać nimi będzie Saba :lol: :lol: :lol:

Posted

Ależ ja nic nie chcę Pice wbijać :o :wink: Choć jakąś przyjemność może by to i niosło za sobą... :evilbat:

A kto mi nie broni jechać - życie podłe!!! :-?

Pika - ja przez 10 lat byłam "posiądnięta" przez takiego właśnie dożka... Wy-o-bra-żasz sobie?!?! :roll: Ale to było 12 lat temu i dlatego teraz nie mogłam sie od dogów oderwać :oops:

A wracając do maluchów (coby bardziej na temat było ;-) ) to...poprzytulałam się też troszeczkę do Ola Jagody!!! O! :lol: [dla nieobeznanych: Olo to cane corso, chyba 4-m-ce, a Jagódka - mod "Psów w potrz."]]

Posted

Babcia ogórkowa mówi dzień dobry w ten zapadany ponury dzień :fadein:

Przedszkole :evil_lol: karmił w nocy mój TZ, więc ja pospałam. Wstały znowu o 2giej, ale nakarmione kaszą na sztywno (na mleku 3,2) spały potem do rana :P Przestałam prawie dodawać wodę i to pomogło :P

Haniu: czy mogę wprowadzić płatki owsiane? A może pora też na ryż?

Skoro tak dobrze ich brzuszki znoszą to co daję i kupy walą ,,jak złoto" :lol:

Czy mogę im np ubotować delikatny rosołek z indyka na warzywach?

A co z wit SA-37? A może lepszy byłby Gelacan baby plus?

Posted

Beata - a że tak się nieśmiało spytam - te psiątka, które obskakują Królewnę to....?

Korona - jak to jest budzić psy na spacer? :o Moje zawsze czekają przyklejone do drzwi, no chyba, że akurat czekają przyklejone do misek na śniadanko ;-)

Bea - nie napiszesz co z noskiem Ogórka? :-( No i może tak jakies opowiadanko o kontaktach maluchów z wujkiem Bejem....plosiem...

A co sie dzieje z Szantiną? :roll:

Posted
Beata - a że tak się nieśmiało spytam - te psiątka, które obskakują Królewnę to....?

Te co obskakują to gończe polskie, a to co stoi odwrócone pupą to mały ogarek, wszystkie psiaki z hodowli Ogórkowej Teściowej :D .

Posted

Korona - jak to jest budzić psy na spacer? :o Moje zawsze czekają przyklejone do drzwi, no chyba, że akurat czekają przyklejone do misek na śniadanko ;-)

MałGośka Ty nie znasz takiego zjawiska, jak wyrzucanie na siłę psicy kole 10 na dwór? 8) No bo się królewne nie chce wcześniej wstać!!! :)

Moja dama może sobie - widzę- podać łapy z psicami Korony