bea100 Posted September 27, 2004 Author Posted September 27, 2004 Hihihihi :lol: Beato&Poświato...Ty jeszcze masz te zdjątka Bejka-Lejka? To miłe sobie popatrzeć na misiaczka :P A ta piękna królewna to córeczka Beaty :D Quote
Poświata Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Rośnie wolniej niż Bejek, ale też się trochę zmieniła przez te pół roku :P . Quote
malawaszka Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 haha a ja nie wiem czy już Wam mówiłam, że dopóki nie zobaczyłam Beja na stronie Szantiny to myślałam, że to kawaler Ogórek :oops: :lol: niezły mam zapłon, nie :-? siakoś tak Go ukrywałaś Bea 8) Quote
KORONA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Królewna rzeczywiście piękna :) Poprosze o aktaualną foteczkę :) Dobrze, ze nie widziałam małego Beja bo pewnie bym go od razu ukradła, śliczny misio :) Malawaszka :lol: :lol: :lol: Pika, ale fajnego masz doga :) Quote
MałGośka Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Pika - Ty zła kobieto! :evilbat: Nie denerwuj ludzi, którzy raz na parę lat maja szansę zobaczyc takie cuda na WŁASNE oczy, wrrr.... Ty szczęściaro ogladasz małe ogóreczki, białe kulki, i jeszcze dogowe fasolki tysz... :roll: :( A mnie pozostanie obejść się smakiem i czekać na kolejne relacje... A totototototototototototototototo poniżej własnie tuliłam :lol: Quote
bea100 Posted September 27, 2004 Author Posted September 27, 2004 Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D Malawaszka: ja nie ,,ukrywałam" Bejka, ja po prostu ,,siedziałam" z nim na www.molosy.pl 8) Ale wiecie co? Robi nam się tutaj ,,najsłodszy" Off na dogo :lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Malawaszka aleś mnie ubawiła :lol: :lol: Pika, ale fajnego masz doga :) no masz, 8) championka, nie :lol: Pika - Ty zła kobieto! :evilbat: : Ja zawsze widziałam, że mam diabła za skórą :evilbat: Oglądasz małe ogóreczki, białe kulki, i jeszcze dogowe fasolki tysz... :roll: :( A mnie pozostanie obejść się smakiem i czekać na kolejne relacje... A kto Ci broni przyjechac na weekend do Wawki? :niewiem: A dożek słodziutki :iloveyou: Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D: Sicho, tera mnie na żólte pregowane naszło :roll: Ciekawe ile razy mi się jeszcze zmieni? :o Albo skończe na 3 róznych :stupid: Quote
malawaszka Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Noooo MałGosiu, aaale wbiłaś Pice :wink: ...toż taki właśnie dożek to jej marzenie :D: Sicho, tera mnie na żólte pregowane naszło :roll: Ciekawe ile razy mi się jeszcze zmieni? :o Albo skończe na 3 róznych :stupid: hahaha a zarządzać nimi będzie Saba :lol: :lol: :lol: Quote
KORONA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Pika A kto Ci broni przyjechac na weekend do Wawki? No własnie? ja tyż siem pytam?? Quote
MałGośka Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Ależ ja nic nie chcę Pice wbijać :o :wink: Choć jakąś przyjemność może by to i niosło za sobą... :evilbat: A kto mi nie broni jechać - życie podłe!!! :-? Pika - ja przez 10 lat byłam "posiądnięta" przez takiego właśnie dożka... Wy-o-bra-żasz sobie?!?! :roll: Ale to było 12 lat temu i dlatego teraz nie mogłam sie od dogów oderwać :oops: A wracając do maluchów (coby bardziej na temat było ;-) ) to...poprzytulałam się też troszeczkę do Ola Jagody!!! O! :lol: [dla nieobeznanych: Olo to cane corso, chyba 4-m-ce, a Jagódka - mod "Psów w potrz."]] Quote
malawaszka Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 ooo - nie wiedziałam że Jagódka ma małe psisko :angel: :angel: :angel: to fajnie, że ma nowego psiaka - niech się chowa zdrowo :P Quote
bea100 Posted September 28, 2004 Author Posted September 28, 2004 Babcia ogórkowa mówi dzień dobry w ten zapadany ponury dzień :fadein: Przedszkole :evil_lol: karmił w nocy mój TZ, więc ja pospałam. Wstały znowu o 2giej, ale nakarmione kaszą na sztywno (na mleku 3,2) spały potem do rana :P Przestałam prawie dodawać wodę i to pomogło :P Haniu: czy mogę wprowadzić płatki owsiane? A może pora też na ryż? Skoro tak dobrze ich brzuszki znoszą to co daję i kupy walą ,,jak złoto" :lol: Czy mogę im np ubotować delikatny rosołek z indyka na warzywach? A co z wit SA-37? A może lepszy byłby Gelacan baby plus? Quote
KORONA Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Dzień dobry ogórkowa babciu :) Fajnie, że sobie pospałaś... Ja idę obudzić swoje psy, bo chyba najwyższy czas na spacer... :) Quote
Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Królewna rzeczywiście piękna :) Poprosze o aktaualną foteczkę :) Bardzo proszę, mała psia ciocia: Quote
MałGośka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Beata - a że tak się nieśmiało spytam - te psiątka, które obskakują Królewnę to....? Korona - jak to jest budzić psy na spacer? :o Moje zawsze czekają przyklejone do drzwi, no chyba, że akurat czekają przyklejone do misek na śniadanko ;-) Bea - nie napiszesz co z noskiem Ogórka? :-( No i może tak jakies opowiadanko o kontaktach maluchów z wujkiem Bejem....plosiem... A co sie dzieje z Szantiną? :roll: Quote
Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Beata - a że tak się nieśmiało spytam - te psiątka, które obskakują Królewnę to....? Te co obskakują to gończe polskie, a to co stoi odwrócone pupą to mały ogarek, wszystkie psiaki z hodowli Ogórkowej Teściowej :D . Quote
Kika Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Korona - jak to jest budzić psy na spacer? :o Moje zawsze czekają przyklejone do drzwi, no chyba, że akurat czekają przyklejone do misek na śniadanko ;-) MałGośka Ty nie znasz takiego zjawiska, jak wyrzucanie na siłę psicy kole 10 na dwór? 8) No bo się królewne nie chce wcześniej wstać!!! :) Moja dama może sobie - widzę- podać łapy z psicami Korony Quote
PIKA Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Korona - jak to jest budzić psy na spacer? :o A chociażby tak :roll: Tu nawet "ubrana" jest :-? Quote
PATIszon Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 A ta smycz to po to, zebys mogla ja wywlec na dwor? :o Quote
PIKA Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 A jak? :roll: Na ręcach ją miałam wynieść? :o Quote
PATIszon Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 W sumie fakt! A Ty wiesz co mozesz jeszcze zrobic? Podlozyc po plecki deskorolke, bedzie Ci latwiej. :roll: Quote
PIKA Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 a to ona na deskorolce ma mi z łózka zjeżdżać? :roll: Quote
Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Jak dobrze popchniesz i zdążysz drzwi otworzyć, to może po schodach sama na dwór se wyjedzie :) :wink: . Quote
Recommended Posts