Szantina Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Shelley - rolę ciotki masz ''zaklepaną''. Jedna z dziewczynek będzie miała na imię....Araja więc ta będzie ''twoja''. Co doreszty imion jeszcze trwają pertraktacje rodzinne ( i tak postawię na swoim hihihi....) Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 :angel: ja też kcem, ja też kcem być ciocią maluchów :angel: :angel: :angel: i tych Koronnych i Szantowych :D Quote
bea100 Posted September 8, 2004 Author Posted September 8, 2004 Moje psie :baby: dobrze przespały noc :D Ja o dziwo też tylko raz :o wstawałam słysząc w kojcu ,,zadymę" :lol: To ogromny postęp w moim żłobku 8) Dzieciaki mi przybywają na wadze i z każdym dniem są dzielniejsze i bardziej się rozłażą :wink: Musiałam dzisiaj poprzecinać wstążeczki bo z nich ,,powyrastały" :lol: Jeszcze oczka są pozamykane, ale już nie mogę się doczekać :P Pika: A Twoja wielgaśna BOGDANKA niepodzielnie rządzi w kojcu i jest tą zadymiarą którą najgłośniej słychać :lol: Haniu: czekam na wizytę 8) Szantka: pisz jak minęła nocka Białej? Korona: z tym grubym dogiem to Ty chyba przesadzasz :-? (poproszę tutaj o zdjątko Twojej Didu 8) ) Malawaszka: przeca my tutaj wszystkie ciocie jesteśmy i wszystkie dzieci są po trosze nasze :bday: Quote
PIKA Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Pika: A Twoja wielgaśna BOGDANKA niepodzielnie rządzi w kojcu i jest tą zadymiarą którą najgłośniej słychać :lol: Sugerujesz, że po mnie to ma? :o Dobra, sprytna dziewczynka, niech sie nie daje 8) Quote
KORONA Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Didu jeszcze nie jest grubasem, pożera tylko ogromne ilości jak odkurzacz... Robi sie teraz taka śmiesznie okrągła :) Ale na wystawę klubowę nie odważe jej sie zabrać, po piersze nie chce jej stresować, a po drugie myślę że będzie już miała potężny brzuchol :) Bea, ucałuj maluchy. Niech dzielnie rosną i otwieraja oczka, bo wszyscy czekamy Malawaszka... będziesz "koronną" ciocią :lol: Quote
LAZY Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 No czytam, czytam i ogladam..i z podziwu wyjsc nie moge... Teraz czekam na Szantinke... A potem na DIDI... Quote
malawaszka Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Malawaszka... będziesz "koronną" ciocią :lol: :angel: nooo to nawet ochrona mi się należy z tego tytułu :lol: :lol: :lol: Niech maluchy rosną na potęgę :D AMEN Quote
bea100 Posted September 8, 2004 Author Posted September 8, 2004 ...Sugerujesz, że po mnie to ma? :o Dobra, sprytna dziewczynka, niech sie nie daje 8) :lol: ...no a po kim :-? Noooo sami widzicie ten tekst małym druczkiem, oto cała Pika :lol: :lol: :lol: Sunia dzisiaj pozwoliła łaskawie wujowi Bejusiowi powąchać szczeniaka...strasznie się skrzywił i zniesmaczył...no, trzeba było widzieć tą minę :santagri: Quote
PIKA Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Noooo sami widzicie ten tekst małym druczkiem, oto cała Pika :lol: :lol: :lol: no co :roll: dziewczyna przynajmniej se w życiu poradzi :roll: Sunia dzisiaj pozwoliła łaskawie wujowi Bejusiowi powąchać szczeniaka...strasznie się skrzywił i zniesmaczył...no, trzeba było widzieć tą minę :santagri: :hmmmm: doszedl do wniosku, że mu smakowac nie będą ? :hmmmm: Quote
tunio Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 ....predzej doszedl do wniosku,ze ogorkow bez popitki sie nie jada 8). Quote
Katerinas Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Wiem, że temat cieżarnych gończych :oops: ... ale ponieważ cały czas przewija się tu też ciężarna dogowata i ciężarny pies zaprzęgowy ... tak więc przedstawiam białego grubaska :D Quote
KORONA Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Rety :o Troszkę przytyła :o Śliczna przyszła mama... Quote
LAZY Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Rety :o Troszkę przytyła :o Śliczna przyszła mama... Moze ciut wiecej... :lol: Quote
Katerinas Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 ee tam przytyła ... ma pewnie dużo maluszków w brzuszku :wink: :D Quote
malawaszka Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Aaale piękna mamusia :angel: :angel: :angel: na pewno będzie wspaniałą matką - z tego co mówiłyście jak się Dorcią opiekowała :angel: :angel: :angel: Quote
Szantina Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Witam wieczorową porą Katerinas - :buzi: No....troszkę przytyła ( ok 6 kg). Dzisiaj zrobiłam z muliny ''identyfikatory'' dla maluszków, wszystko jest już zapięte na ostatni guziczek i teraz spokojnie czekamy. Szantina już dosłownie się toczy ,sapie jak ciuchcia ,ale trzyma się dzielnie.Za nią już 56 dzień. Wszystkim spokojnej nocy - tym z maluszkami szczególnie. Quote
KORONA Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Bea ma chyba sporo roboty przy maluchach, rzadko tu do Nas zagląda... Quote
bea100 Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Bea ma chyba sporo roboty przy maluchach, rzadko tu do Nas zagląda... Hehehehe...sama wkrótce zobaczysz :bday: Ja po prostu jestem taka babcia co to musi być i posprzątane i podane i ugotowane i wekuję jedną ręką śliwki z ogrodu...a w wolnym czasie jaki mam... idę na psi spacer :lol: Ale ale- kochani :D Melduję, że nasza BOGDANKA-ROTTI wczoraj póżnym wieczorem (bo tak ważę) przekroczyła kilosa i waży: 1020 gr :D, a mniejsze :baby: doganiają wagowo (pięknie :D ) te większe 8) Tzn ja miałam właściwie dość wyrównany miot (ogórkowa i Tropek się wspólnie postarali 8) ) i te różnice nie były takie wielkie (to nie dotyczy BOGDANKI :lol: ) Halo halo...teściowo kochana jesteś :-? Quote
KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Bea, a nie chcesz kogoś (mnie) adoptować... :wink: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Bea, a nie chcesz kogoś (mnie) adoptować... :wink: a co Korona- chcesz kogoś wagowo dogonić?? :lol: Quote
KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 a co Korona- chcesz kogoś wagowo dogonić?? Nie, ale taka "babcia" to marzenie... Ja po prostu jestem taka babcia co to musi być i posprzątane i podane i ugotowane i wekuję jedną ręką śliwki z ogrodu...a w wolnym czasie jaki mam... idę na psi spacer Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 I mnie, i mnie tez prosze adoptowac :angel: :angel: Ja dobra wnusia bedę, ja pomogę :angel: przy szczeniakach pomoge :angel: i............ słoiki opróżniac też pomogę :lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Ja byłam pierwsza :boom: nie chcesz mniec siostry ? :( Quote
Recommended Posts