Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shelley - rolę ciotki masz ''zaklepaną''.

Jedna z dziewczynek będzie miała na imię....Araja więc ta będzie ''twoja''.

Co doreszty imion jeszcze trwają pertraktacje rodzinne ( i tak postawię na swoim hihihi....)

Pozdrawiam

Posted

Moje psie :baby: dobrze przespały noc :D Ja o dziwo też tylko raz :o wstawałam słysząc w kojcu ,,zadymę" :lol:

To ogromny postęp w moim żłobku 8)

Dzieciaki mi przybywają na wadze i z każdym dniem są dzielniejsze i bardziej się rozłażą :wink:

Musiałam dzisiaj poprzecinać wstążeczki bo z nich ,,powyrastały" :lol:

Jeszcze oczka są pozamykane, ale już nie mogę się doczekać :P

Pika: A Twoja wielgaśna BOGDANKA niepodzielnie rządzi w kojcu i jest tą zadymiarą którą najgłośniej słychać :lol:

Haniu: czekam na wizytę 8)

Szantka: pisz jak minęła nocka Białej?

Korona: z tym grubym dogiem to Ty chyba przesadzasz :-? (poproszę tutaj o zdjątko Twojej Didu 8) )

Malawaszka: przeca my tutaj wszystkie ciocie jesteśmy i wszystkie dzieci są po trosze nasze :bday:

Posted
Pika: A Twoja wielgaśna BOGDANKA niepodzielnie rządzi w kojcu i jest tą zadymiarą którą najgłośniej słychać :lol:

Sugerujesz, że po mnie to ma? :o

Dobra, sprytna dziewczynka, niech sie nie daje 8)

Posted

Didu jeszcze nie jest grubasem, pożera tylko ogromne ilości jak odkurzacz... Robi sie teraz taka śmiesznie okrągła :)

Ale na wystawę klubowę nie odważe jej sie zabrać, po piersze nie chce jej stresować, a po drugie myślę że będzie już miała potężny brzuchol :)

Bea, ucałuj maluchy. Niech dzielnie rosną i otwieraja oczka, bo wszyscy czekamy

Malawaszka... będziesz "koronną" ciocią :lol:

Posted
...Sugerujesz, że po mnie to ma? :o

Dobra, sprytna dziewczynka, niech sie nie daje 8)

:lol: ...no a po kim :-?

Noooo sami widzicie ten tekst małym druczkiem, oto cała Pika :lol: :lol: :lol:

Sunia dzisiaj pozwoliła łaskawie wujowi Bejusiowi powąchać szczeniaka...strasznie się skrzywił i zniesmaczył...no, trzeba było widzieć tą minę :santagri:

Posted
Noooo sami widzicie ten tekst małym druczkiem, oto cała Pika :lol: :lol: :lol:

no co :roll: dziewczyna przynajmniej se w życiu poradzi :roll:

Sunia dzisiaj pozwoliła łaskawie wujowi Bejusiowi powąchać szczeniaka...strasznie się skrzywił i zniesmaczył...no, trzeba było widzieć tą minę :santagri:

:hmmmm: doszedl do wniosku, że mu smakowac nie będą ? :hmmmm:

Posted

Wiem, że temat cieżarnych gończych :oops: ... ale ponieważ cały czas przewija się tu też ciężarna dogowata i ciężarny pies zaprzęgowy ... tak więc przedstawiam białego grubaska :D

szanta01.jpg

szanta02.jpg

szanta03.jpg

szanta04.jpg

Posted

Witam wieczorową porą

Katerinas - :buzi:

No....troszkę przytyła ( ok 6 kg).

Dzisiaj zrobiłam z muliny ''identyfikatory'' dla maluszków, wszystko jest już zapięte na ostatni guziczek i teraz spokojnie czekamy.

Szantina już dosłownie się toczy ,sapie jak ciuchcia ,ale trzyma się dzielnie.Za nią już 56 dzień.

Wszystkim spokojnej nocy - tym z maluszkami szczególnie.

Posted
Bea ma chyba sporo roboty przy maluchach, rzadko tu do Nas zagląda...

Hehehehe...sama wkrótce zobaczysz :bday:

Ja po prostu jestem taka babcia co to musi być i posprzątane i podane i ugotowane i wekuję jedną ręką śliwki z ogrodu...a w wolnym czasie jaki mam... idę na psi spacer :lol:

Ale ale- kochani :D Melduję, że nasza BOGDANKA-ROTTI wczoraj póżnym wieczorem (bo tak ważę) przekroczyła kilosa i waży: 1020 gr :D, a mniejsze :baby: doganiają wagowo (pięknie :D ) te większe 8)

Tzn ja miałam właściwie dość wyrównany miot (ogórkowa i Tropek się wspólnie postarali 8) ) i te różnice nie były takie wielkie (to nie dotyczy BOGDANKI :lol: )

Halo halo...teściowo kochana jesteś :-?

Posted
a co Korona- chcesz kogoś wagowo dogonić??

Nie, ale taka "babcia" to marzenie...

Ja po prostu jestem taka babcia co to musi być i posprzątane i podane i ugotowane i wekuję jedną ręką śliwki z ogrodu...a w wolnym czasie jaki mam... idę na psi spacer
Posted

I mnie, i mnie tez prosze adoptowac :angel: :angel:

Ja dobra wnusia bedę, ja pomogę :angel:

przy szczeniakach pomoge :angel: i............ słoiki opróżniac też pomogę :lol: