Ania i Salma Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Jak zwykle same dobre wieści :D Szantinka, jesli mozna spekulować to obstawiam ze bedziesz miała 9 - jakoś tak mi się wydaje, choć nie wiem czy u samojedów to możliwe :lol: Quote
Szantina Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Ania i Salma - duże mioty trafiają się u samków- wiem o miocie 10 szt.(wszystkie zdrowe i dobre wagowo) Podobno było i 12 szt z czego tylko jeden''odszedł''. Niedługo przekonamy się ile białego szczęścia ukrywa brzusio Szantinki. Pozdrawiam Quote
tongue Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Przyłączam się do gratulacji i życzę wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrówka. Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Szantinko to na prawdę dobre wiadomosci :) Teraz juz będziemy spokojnie czekać na godzinę "0" :) Didu dziś mijają równe 4 tygodnie ciąży, niedługo półmetek... Już nie moge sie doczekać :) Suczka czuje sie świetnie, je za całą armię a ja staram sie jej niczego nie odmawiać. Choć jak tak dalej będzie, chyba pójdę z torbami... :wink: Uściski dla Duniowej mamy :) i 6 małych ogarków :baby: Oczywiście serdeczności również dla Łukasza (Marcina) :) Quote
musia Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 no i udało się :multi: to są gończe maluchy Quote
malawaszka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 :angel: :angel: :angel: :angel: allee boskie maluchy :angel: piękna fotka - opłacało się czekać :D :wink: Quote
bea100 Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 ...Uściski dla Duniowej mamy :) i 6 małych ogarków :baby: Oczywiście serdeczności również dla Łukasza (Marcina) :) :lol: :lol: :lol: Dziękujemy wszyscy :D Sama Łukaszo-Marcina pozdrowisz bo się wybiera ze mną 12go na WAT na Klubową Molosa (Bej/ czyli ABU-HASSAN pierwszy raz startuje w Baby Class :P ). Będziemy przy ringu nr 9. Będziesz? Quote
Katerinas Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 musia - ależ piękne :angel: :angel: :angel: ... mniamuśne cudeńka :D :angel: Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Raczej mnie tam nie będzie :( Dogi maja klubówkę tydzień później w Łodzi... Quote
malawaszka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 hihihih boski - jaki poważny maluch :angel: :lol: Quote
PIKA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Raczej mnie tam nie będzie :( Dogi maja klubówkę tydzień później w Łodzi... :( :( A dog to nie molos? :hmmmm: A jedziesz do tej Łodzi? :roll: musia - sceniacki mniamniuśne :angel: :angel: Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A dog to molos, ale jakis wyjątkowo wyjątkowy bo klubówkę mamy od lat w Łodzi :) Moje dziewczyny po raz pierwszy nie jadą na klub, a ja w końcu będe mogła wszystko i wszystkich pooglądać. Szczeniątka śliczne... Ciekawa jestem kiedy Duniowe dzieci otworzą oczka... Quote
PIKA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A dog to molos, ale jakis wyjątkowo wyjątkowy bo klubówkę mamy od lat w Łodzi :) ... No to że wyjątkowy to ja wiem, :angel: ale że w ZK to zauważyli :o Moje dziewczyny po raz pierwszy nie jadą na klub, a ja w końcu będe mogła wszystko i wszystkich pooglądać. ... jedziesz tam sama? :o Quote
PIKA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A co?? zabierasz sie ze mną? :hmmmm: jak bez dziewczynek jedziesz? :roll: Kciałam Ci poasystowac przy dziewczynach :oops: Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Didula będzie z wielkim brzuchem, a Negra jest na przedwczesnej wystawowej emeryturze... Wiec jadę tylko jako widz. Zabieram sie z Sylwią 4, jeśli masz ochote to miejsce na pewno jest :) Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A jak kcesz asystować, to mozesz mi poasystować przy porodzie... Quote
PIKA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A ona jedzie z dogami? :o To ja nie wiem, czy ja się zmieszcze :wink: A jak kcesz asystować, to mozesz mi poasystować przy porodzie... Tobie? :o A kiedy rodzisz? :o Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Ej no!! spokojnie...jeszcze nawet nie zrobiłam, no chyba że mi poasystujesz i pomozesz w wyborze potencjalnego tatusia...hahhaha Sylwia nie ma doga, też jedzie jako widz... Quote
PIKA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Korona jak ja Ci mam wybrać przytszłego tatusia ? :niewiem: Mam go pierwej przetestować? :o Jesli to za tydzień to sie do Ciebie w nastepnym tygodniu odezwę Może pojadę 8) Quote
KORONA Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Korona jak ja Ci mam wybrać przytszłego tatusia ? Mam go pierwej przetestować? Ty sie od przyszłego tatusia z daleka trzymaj :evil: :wink: Klubówka jest za prawie dwa tyg. Quote
Agga Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 mausia super foty... KORONA...pozdrów SYLWIE4... 8) Quote
shelley Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 dawno tu nie zaglądałam więc musiałam wszystko na bieżąco przeczytać i tak : Szantina baaardzo się cieszę, że wszystko ok z dzieciaczkami ( mogę być ciocią ???? :D ), fajnie, że małe ogóreczki się dobrze rozwijają i mam nadzieję, że będą jakieś zdjątka jak otworzą oczęa :D i najgorętsze gratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś jakie nam tu doszły :D :D :D :D Quote
Recommended Posts