Mała Rita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Jagoda* napisał(a):A kuku...;) Przystojniak ten Arnold. http://i33.tinypic.com/105uqnr.jpg i do tego jakie maniery :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mała Rita napisał(a):i do tego jakie maniery :loveu: Wiadomo...boksio!:razz: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 A w tym momencie Arni wygląda tak: Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dorodny ten Arnold, taki "swarzeneger"... Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Dorodny ten Arnold, taki "swarzeneger"... 38 kilo wagi :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://i34.tinypic.com/1jx9v7.jpg :roflt: Uroczy :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Z serii... Arnold i jego specyficzny wyraz pyska :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Śliczny Boksio :loveu: Ja miałam przed Jessi bokserke Sare .. śliczna była :loveu: Pręgowana :loveu: A jaka pocieszna i kochana , każdemu sie pchała na kolana i buziaki rozdawała :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Rita, fajne te psiaki Wasze. Każdy inny ale każdy kochany :loveu: Dzień dobry :hand: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Arnold boski :evil_lol: Parys to erdel czy walijczyk? :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a):Śliczny Boksio :loveu: Ja miałam przed Jessi bokserke Sare .. śliczna była :loveu: Pręgowana :loveu: A jaka pocieszna i kochana , każdemu sie pchała na kolana i buziaki rozdawała :loveu: :evil_lol: oj buziaki to Arni lubi rozdawać :evil_lol: Kasia napisał(a):Rita, fajne te psiaki Wasze. Każdy inny ale każdy kochany :loveu: Dzień dobry :hand: Witam!!! Wstałam dopiero :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Arnold boski :evil_lol: Parys to erdel czy walijczyk? :hmmmm: erdelek :loveu: Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Fajne psiaki a miny Arnolda zarabiste hiihihhiih Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Parysek, kolejna psia mordusia, którą uwielbiam... http://i37.tinypic.com/9sqfpk.jpg Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Aga76 napisał(a):Booska sesja przystojniaków :razz: przystojniaki to są faktycznie, ale jakie to to niedobre :evil_lol: Z racji różnicy wzrostu Arni ma trochę większą miseczkę do picia niż Fido i w związku z tym chyba wczoraj Fidek wpadł na pomysł, że można by się w jego misce tudzież wodzie wykąpać i co też czynił :lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mała Rita napisał(a): Z racji różnicy wzrostu Arni ma trochę większą miseczkę do picia niż Fido i w związku z tym chyba wczoraj Fidek wpadł na pomysł, że można by się w jego misce tudzież wodzie wykąpać i co też czynił :lol: :roflt: Grunt to dobry pomysł! Prywatne mini jeziorko :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 A jaki zadowolony z siebie wpadał co chwilę do pokoju z łapami mokrymi :loveu: Bestia :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mała Rita napisał(a):A ja zadowolony z siebie wpadał co chwilę do pokoju z łapami mokrymi :loveu: Bestia :evil_lol: Mokra i dumna z siebie bestia :megagrin: Quote
Klaudysiaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bo liczy się idea :loveu:. Fantastyczna trójka :loveu:. Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Bo liczy się idea :loveu:. Fantastyczna trójka :loveu:. Zuza i Noddy napisał(a):Cała trójka jest boska. dziękujemy :loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 pomysły świetne mają niekiedy te psiaki :lol: Quote
Recommended Posts