Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 z jakiej to firmy te sosy? to w słoiku jakieś? Quote
rita60 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):my jutro chyba do teściówki na działkę to jedzonko zapewnione :loveu: dziś o 17 wychodzę stąd, zjem coś i idę spać i tak do niedzieli :loveu::loveu::loveu: bosko A w niedziele obiadek u mamusi:cool3::multi: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kasia napisał(a):z jakiej to firmy te sosy? to w słoiku jakieś? Nie pamiętam Kasiu jaka firma :shake: Słoiki takie z "szyją" :razz: Ja wiem.. tak na oko z 200g pojemnosci :roll: Szukaj na półkach z sosami, kechupami na pewno będą ;) Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Aga on tylko w spaghetti wyćwiczony :evil_lol: Makarony już się trawią? :sabber: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Makarony już się trawią? :sabber: gdzie tam :( przytachał skądś grzyby i teraz obieram je na jajecznicę :placz: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):gdzie tam :( przytachał skądś grzyby i teraz obieram je na jajecznicę :placz: No żesz! Jak on tak mógł? :evil_lol: oj będą gziby pyszne gziby :sweetCyb: Szkoda tylko, że same się nie obierają. Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 no pyszne gziby pyszne ale ja lece głodna, myślę tylko o makaronie wchodzę a tu dwie siaty grzybów, no i dalej głodna patrzę tęskno na kuchenkę gdzie grzyby sie "duszą" :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Masz niezły trening emocjonalny :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Masz niezły trening emocjonalny :cool1: ja chcem jeść :placz::placz::placz: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):ja chcem jeść :placz::placz::placz: :glaszcze: I jak tu pomóc na odległość? :hmmmm: Już wiem: nakrzyczę na gziby, żeby szybciej były gotowe! :motz: Pomogło? Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a)::glaszcze: I jak tu pomóc na odległość? :hmmmm: Już wiem: nakrzyczę na gziby, żeby szybciej były gotowe! :motz: Pomogło? pomogło :) teraz tylko cebulka, za 5 minutek jajeczko i jemy :multi: może wpadniesz? :) Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):pomogło :) teraz tylko cebulka, za 5 minutek jajeczko i jemy :multi: może wpadniesz? :) Ja mam blizej!!!!!!!!!!!! Moze jeszcze na goraca sie zalapie. Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo. Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja mam blizej!!!!!!!!!!!! Moze jeszcze na goraca sie zalapie. Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo. no szybciutko do Nas!!!! zapraszamy :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):no szybciutko do Nas!!!! zapraszamy :loveu: Oj to innym razem,bo ja juz po objado-kolacji. Pyszny krupniczek dzisiaj maz zaserwowal. Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):pomogło :) teraz tylko cebulka, za 5 minutek jajeczko i jemy :multi: może wpadniesz? :) Zanim dojadę to zostanie mi zmywanie naczyń :loveu: Ale dziękuję za zaproszenie :Rose: ewa2909 napisał(a):Ja mam blizej!!!!!!!!!!!! Moze jeszcze na goraca sie zalapie. Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo. Ewo, do dzieła! :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Zanim dojadę to zostanie mi zmywanie naczyń :loveu: Ale dziękuję za zaproszenie :Rose: Ewo, do dzieła! :evil_lol: U mnie brzuszek tak zawalony zupka ze nic juz sie w niego nie zmiesci. Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ewa2909 napisał(a):U mnie brzuszek tak zawalony zupka ze nic juz sie w niego nie zmiesci. :loveu: U mnie kalafiorem... Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']:loveu: U mnie kalafiorem...[/quo Pycha dawno nie jadlam. Jak tam ta jajecznica? gdzie byli na grzybkach? My mamy w planie wybrac sie w niedziele.Ale czy mi spiochwi bedzie chciallo sie wstac?Oto jest pytanie. Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Ileż można jeść? :evil_lol: a moze cos te grzybki byly nie takie i Jej zaszkodzily? Mniejmy nadzieje ze nie. Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Oby wyszły gładko :evil_lol: Normalnie, aż zapach tej kolacji czuję przez monitor! Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 jak tu pachnie jajkami z gzibami :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Oby wyszły gładko :evil_lol: Normalnie, aż zapach tej kolacji czuję przez monitor! Ja tez. Wracaj no tu i gadaj jak smakowala? Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jestem, jestem... Pycha!!! :loveu::loveu::loveu: Mowie Wam ledwo oddycham :) gdzie tam spaghetti do tego!!! Nie chciałyście przyjechać to żałujcie :eviltong: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):jestem, jestem... Pycha!!! :loveu::loveu::loveu: Mowie Wam ledwo oddycham :) gdzie tam spaghetti do tego!!! Nie chciałyście przyjechać to żałujcie :eviltong: :cry: żałuję Quote
Recommended Posts