Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']
:crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol:

Raczej normalna waga to to nie jest ale napisałam przecie, że same byki mi sie trafiają :p Chomik z lat młodosci też był wielki z tego co pamiętam...;)

http://i37.tinypic.com/4kh195.jpg Ale słodko tu razem wygladają :loveu:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Miziu miziu dla Paryska, bo maluszka wszystkie Ciocie głaszczą...;)

Dzieki Jagodko w imieniu Paryska:lol:opowiem wam taka anegdote,idziemy z Paryskiem głowna ulica łodzi,a nagle jakis mały chłopczyk,jak nie wrzasnie,mama zobacz to york olbrzym:evil_lol::loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Raczej normalna waga to to nie jest ale napisałam przecie, że same byki mi sie trafiają :p Chomik z lat młodosci też był wielki z tego co pamiętam...;)

:lol::lol::lol: a u mnie zawsze wszystkie chomiki małe ;) Fidelowaty tylko taki wyrośnięty ;)

Posted

Ja miałam jak dotąd jednego chomika w życiu to też niezły piernik... :evil_lol:
Wracając do tego co chciałam napisać:
Witamy i pozdrawiamy :diabloti:!
Śliczne pyszczki, a że duże to nic - więcej do kochania :loveu:!

Posted

Kasia napisał(a):
Oni często tak blisko siebie, często tak szukają kontaktu? :lol:

Boksio, że tak powiem zdystansowany jest :) Fido natomiast wręcz przeciwnie, zdecydowanie szuka kontaktu a Arnim :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
namawia Fida by wskoczył na mnie i mnie zaczął całować a wtedy Arni szybko wyrwie mi z ręki wafelka, którego trzymalam :loveu: stary numer ich ;)

No cóż, wysoki iloraz inteligencji...;)

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Hehe... O takich numerach jeszcze nie słyszałam, tj. z tym wafelkiem :evil_lol:.

oni tak zawsze :) kiedys leżeli sobie w sypialni na łózku, ja w drugim pokoju spokojnie jem wafelka nagle wpada Arnold (boksio) zaczyna mnie lizać, za sekundę wypada z sypialni Fido, wskakuje na mnie wyrywa mi z ręki wafelek i obydwoje radośnie uciekają do sypialni :lol::evil_lol::lol: