Jagoda1 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Miziu miziu dla Paryska, bo maluszka wszystkie Ciocie głaszczą...;) Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wpadliśmy z rewizytą witamy sie cieplusio i pozdrawiamy:) Psiaczki są urocze:loveu: Quote
Mała Rita Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Kasia_zg']Wpadliśmy z rewizytą witamy sie cieplusio i pozdrawiamy:) Psiaczki są urocze:loveu: dziękujemy ślicznie :) :multi:witamy u nas!!! Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='tigrunia'] :crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol: Raczej normalna waga to to nie jest ale napisałam przecie, że same byki mi sie trafiają :p Chomik z lat młodosci też był wielki z tego co pamiętam...;) http://i37.tinypic.com/4kh195.jpg Ale słodko tu razem wygladają :loveu: Quote
Pestka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Witamy wtorkowo :D Gratuluję ślicznego pieska. Zapraszamy do nas. Quote
rita60 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jagoda* napisał(a):Miziu miziu dla Paryska, bo maluszka wszystkie Ciocie głaszczą...;) Dzieki Jagodko w imieniu Paryska:lol:opowiem wam taka anegdote,idziemy z Paryskiem głowna ulica łodzi,a nagle jakis mały chłopczyk,jak nie wrzasnie,mama zobacz to york olbrzym:evil_lol::loveu: Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kasia napisał(a):Raczej normalna waga to to nie jest ale napisałam przecie, że same byki mi sie trafiają :p Chomik z lat młodosci też był wielki z tego co pamiętam...;) :lol::lol::lol: a u mnie zawsze wszystkie chomiki małe ;) Fidelowaty tylko taki wyrośnięty ;) Quote
Klaudysiaczek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ja miałam jak dotąd jednego chomika w życiu to też niezły piernik... :evil_lol: Wracając do tego co chciałam napisać: Witamy i pozdrawiamy :diabloti:! Śliczne pyszczki, a że duże to nic - więcej do kochania :loveu:! Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 I troszkę moich chłopczyków :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Oni często tak blisko siebie, często tak szukają kontaktu? :lol: Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kasia napisał(a):Oni często tak blisko siebie, często tak szukają kontaktu? :lol: Boksio, że tak powiem zdystansowany jest :) Fido natomiast wręcz przeciwnie, zdecydowanie szuka kontaktu a Arnim :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :turn-l: http://i34.tinypic.com/2eqcode.jpg ...ciekawe, co ten boksio obiecuje...;) Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Jagoda*']:turn-l: http://i34.tinypic.com/2eqcode.jpg ...ciekawe, co ten boksio obiecuje...;) namawia Fida by wskoczył na mnie i mnie zaczął całować a wtedy Arni szybko wyrwie mi z ręki wafelka, którego trzymalam :loveu: stary numer ich ;) Quote
Jagoda1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mała Rita napisał(a):namawia Fida by wskoczył na mnie i mnie zaczął całować a wtedy Arni szybko wyrwie mi z ręki wafelka, którego trzymalam :loveu: stary numer ich ;) No cóż, wysoki iloraz inteligencji...;) Quote
Klaudysiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hehe... O takich numerach jeszcze nie słyszałam, tj. z tym wafelkiem :evil_lol:. Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Hehe... O takich numerach jeszcze nie słyszałam, tj. z tym wafelkiem :evil_lol:. oni tak zawsze :) kiedys leżeli sobie w sypialni na łózku, ja w drugim pokoju spokojnie jem wafelka nagle wpada Arnold (boksio) zaczyna mnie lizać, za sekundę wypada z sypialni Fido, wskakuje na mnie wyrywa mi z ręki wafelek i obydwoje radośnie uciekają do sypialni :lol::evil_lol::lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hehe :evil_lol:. Przynajmniej umieją myśleć logicznie i obierać strategię :cool3:. Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Hehe :evil_lol:. Przynajmniej umieją myśleć logicznie i obierać strategię :cool3:. zdolniaki mam :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 I to jakie :cool3:. Uważaj bo przejdą na ''Liona'' :cool3:. A to już batonik :cool3:! Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Arni po dzisiejszej wizycie u weta :placz: Arnold smutny to i ja smutny :( Quote
Klaudysiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A co ten wet robił Arnoldowi? :razz: Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A co ten wet robił Arnoldowi? :razz: uszka czyścił :) ale "maleństwo" bało się ogromnie :placz: Quote
ewa2909 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pieski masz sliczniutkie.Fido bardzo podobny do Aksy jak byla w Jego wieku.Z ktorej dzielnicy Łodzi jestescie. Quote
Recommended Posts