madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Toro co prawda nie kąpie się w swojej wodzie do picia, bo miska za mała, ale wkłada tam łapę raz jedną, raz drugą i sobie tak wylewa wodę na kafelki :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Toro co prawda nie kąpie się w swojej wodzie do picia, bo miska za mała, ale wkłada tam łapę raz jedną, raz drugą i sobie tak wylewa wodę na kafelki :cool1: przecie to terriery, do wody ich ciągnie :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 nie wnerwia was to Madźka? ja jak widzę jak ten ochlaptus pije wodę rozlewając wkoło a potem chlapiac po całej kuchni bo mu cieknie z brody to szlag mnie trafia :diabloti: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):nie wnerwia was to Madźka? ja jak widzę jak ten ochlaptus pije wodę rozlewając wkoło a potem chlapiac po całej kuchni bo mu cieknie z brody to szlag mnie trafia :diabloti: Kasik to nic w porównaniu z tym jak Arnold pije... :evil_lol: a potem otrzepuje z wody te swoje wielgachne wargi :evil_lol: toż to sama przyjemność patrzeć :lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik to nic w porównaniu z tym jak Arnold pije... :evil_lol: a potem otrzepuje z wody te swoje wielgachne wargi :evil_lol: toż to sama przyjemność patrzeć :lol: zapomniałam o Arnim i jego wargach :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):nie wnerwia was to Madźka? ja jak widzę jak ten ochlaptus pije wodę rozlewając wkoło a potem chlapiac po całej kuchni bo mu cieknie z brody to szlag mnie trafia :diabloti: Tą łapą to stosunkowo rzadko chlapie, a robi tak jak już się napije. Może mi chce pokazać, że już nie chce pić? :evil_lol: To zostawiłby osioł jak nie chce, a nie wylewa :evil_lol: Ale o to to, tak samo jak Fidlak pije, moczy całego tego ryja i mi kapie po całej kuchni :diabloti: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Arni pięknie też je potrawy z ryżem gotowanym :loveu: ryż jest wszędzie w kuchni tylko zazwyczaj nie w jego paszczy... I cudownie jak przejdzie obok wiszących na krześle ubrań i wytrze pyszczek :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mała Rita napisał(a):38 kilo wagi :loveu: Mała Rita napisał(a):Kasik to nic w porównaniu z tym jak Arnold pije... :evil_lol: a potem otrzepuje z wody te swoje wielgachne wargi :evil_lol: toż to sama przyjemność patrzeć :lol: Mała Rita napisał(a):Arni pięknie też je potrawy z ryżem gotowanym :loveu: ryż jest wszędzie w kuchni tylko zazwyczaj nie w jego paszczy... I cudownie jak przejdzie obok wiszących na krześle ubrań i wytrze pyszczek :loveu: Moja boksia ma "tylko" 32 kg... Kto nie miał boksia, ten nie wie, co to obślimptanie, wianuszek resztek wokół miski, rozchlapana woda...;) Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Święte słowa Jagódka... :) i jeszcze te ślinotoki na spodniach, gdy boksio przejdzie obok :loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja po mojej bokserce do dzisiaj kasze i ryż na ścianie :roflt: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Kasik to nic w porównaniu z tym jak Arnold pije... :evil_lol: a potem otrzepuje z wody te swoje wielgachne wargi :evil_lol: toż to sama przyjemność patrzeć :lol: :roflt: Mała Rita napisał(a):Arni pięknie też je potrawy z ryżem gotowanym :loveu: ryż jest wszędzie w kuchni tylko zazwyczaj nie w jego paszczy... I cudownie jak przejdzie obok wiszących na krześle ubrań i wytrze pyszczek :loveu: :roflt: malinowo - ryżowo :loveu: Dzień dobry :hand: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Dzień Dobry Aguś :loveu: Bry :sabber: bułę z zapiekanym żółtym serem jem Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a): bułę z zapiekanym żółtym serem jem Mniammmm... ojj jak dawno buły nie jadłam :shake: A wczoraj Łukiemu kupiłam :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 ja do 17 tylko na zupce chińskiej, a pozniej TZ obiad gotuje :evil_lol: dziś jego kolej :loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):ja do 17 tylko na zupce chińskiej, a pozniej TZ obiad gotuje :evil_lol: dziś jego kolej :loveu: Ojj jak fajnie :loveu: Mój nie gotuje chociaż dorabia w Cateringu i tam często pichci :mad: Ba.. wczoraj ciasto kruche mikserem chciał potraktować (cukiernik :cool1:) :roflt: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 tigrunia napisał(a):Mniammmm... ojj jak dawno buły nie jadłam :shake: A wczoraj Łukiemu kupiłam :cool1: Dobra kobieta z ciebie :loveu: Mała Rita napisał(a):ja do 17 tylko na zupce chińskiej, a pozniej TZ obiad gotuje :evil_lol: dziś jego kolej :loveu: Ciekawe co będzie serwowane :PROXY5: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Aga on tylko w spaghetti wyćwiczony :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):Dobra kobieta z ciebie :loveu: Tia :cool1: Była jedna bułka dla mnie ale przywlekła się do mnie maj sister i zjadła :angryy: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 trza dzielić się z rodziną :) Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a): ja do 17 tylko na zupce chińskiej, a pozniej TZ obiad gotuje :evil_lol: dziś jego kolej :loveu: ja też dzis na zupce chińskiej, ostrej jakiejś. i też obiad przez TZ będzie przygotowany. pierogi ruskie wyciągnie z zamrażalki i ino cebulkę zrobi, ale dobre i to. a na jutro zrobił mi naleśniki bo krokietów z mienchem nam sie zachciało :loveu: dobry tak w ogóle! tym mniejszym i tym większym śliniakom :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 my jutro chyba do teściówki na działkę to jedzonko zapewnione :loveu: dziś o 17 wychodzę stąd, zjem coś i idę spać i tak do niedzieli :loveu::loveu::loveu: bosko Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kaśka kup se do krokietów jakiś sos z tych "orientalnych" .. ja miałam egzotyczny ojj jakie to było pyszneee :loveu: A Łuk jadł z Chilli i tyż mu smakowało :razz: Quote
Recommended Posts