Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a)::cry: żałuję Mówiłam przyjedz, mówiłam :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 ewa2909 napisał(a):[quote name='Aga76']:loveu: U mnie kalafiorem...[/quo Pycha dawno nie jadlam. Jak tam ta jajecznica? gdzie byli na grzybkach? My mamy w planie wybrac sie w niedziele.Ale czy mi spiochwi bedzie chciallo sie wstac?Oto jest pytanie. Ewcia my na grzybach a konkretnie moj TZ to był róg Struga a Kościuszki :) Taka miła Pani tam sprzedawała :loveu: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Mówiłam przyjedz, mówiłam :evil_lol: :bigcry:gziba chcę... leśnego oczywiście hihihi Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jeszcze grzybów u nas dostatek, ja Ci mówię przyjeżdżaj jak nic :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):jeszcze grzybów u nas dostatek, ja Ci mówię przyjeżdżaj jak nic :loveu: E to moze jutro powtorka z rozrywki????????? Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a): Ewcia my na grzybach a konkretnie moj TZ to był róg Struga a Kościuszki :) Taka miła Pani tam sprzedawała :loveu: :roflt: Dobra wróżka w ciemnym lesie Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 se jutro takiej miłej Pani u nas poszukam. może akurat będzie miała gziby :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 pychota mówię Wam!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Chcialam sie wcisnac na jutro na jajecznice ale sie nie udalo.Bede chyba sobie sama musiala poszukac tej starszejpani od gzibow.:placz: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Chcialam sie wcisnac na jutro na jajecznice ale sie nie udalo.Bede chyba sobie sama musiala poszukac tej starszejpani od gzibow.:placz: no pewnie ze wpadaj ale obawiam się ze do jutra to juz za wiele nie bedzie :oops: móiwiam dzisiaj wpadajcie :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):no pewnie ze wpadaj ale obawiam się ze do jutra to juz za wiele nie bedzie :oops: móiwiam dzisiaj wpadajcie :loveu: E tammi by i jeden wystarczyl,no moze dwa,albo i trzy.Nastepnym razem zaproszenie poprosze na sobote bo w tyg to ja nadaje sie tylko do umycia Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Oo gzibki :loveu: Mój chce iść w niedziele :multi: Ja nie leze bo nie cierpie po lesie chodzić ale zjem to co mi przyniesie z przyjemnością :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tigrunia napisał(a):Oo gzibki :loveu: Mój chce iść w niedziele :multi: Ja nie leze bo nie cierpie po lesie chodzić ale zjem to co mi przyniesie z przyjemnością :loveu: polecam Panią u nas :) 5 zł a kilo gzibków :loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 za daleko do Łodzi ode mnie... możesz jakoś przesłać te piszne gzibki o tej miłej Pani? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Kasia napisał(a):za daleko do Łodzi ode mnie... możesz jakoś przesłać te piszne gzibki o tej miłej Pani? :evil_lol: Obiecuje :) jutro lete po gzibki :) Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Klaudysiaczek napisał(a):Dzieńdoberek :smilecol: Dzień Dobry Weekendowo :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 zmęczenie dopadło i Arniego :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 A u Fidka zmęczenie wygląda tak: Quote
Zuza i Noddy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Nodziak tez padł, bo przed chwilka biegł przy rowerze. Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A ja nie mam roweru ... A tak to bym ''tortury'' Amandzii zrobiła :placz::evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):zmęczenie dopadło i Arniego :evil_lol: Jaki dlugasny jezorek. Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Gdzies czytalam ze u Ciebie sie smarza fryteczki. Ladnie to tak cichaczem sie obrzerac? I to jeszcze sama! brzydka dziewczynka!!!!!!!!!!! Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ewa2909 napisał(a): Gdzies czytalam ze u Ciebie sie smarza fryteczki. Ladnie to tak cichaczem sie obrzerac? I to jeszcze sama! brzydka dziewczynka!!!!!!!!!!! eee już po... dobre było, ale mało :evil_lol: Quote
Recommended Posts