Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mała Rita napisał(a):jak zablokowac ten portal :cool1: :evil_lol: :hmmmm: hihihi, nie wiem Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Ej słuchajcie, zjadłabym coś :hmmmm: zjadłam bigosik, mam jeszcze krokiety i ciasto weselne :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Aga76 napisał(a):zjadłam bigosik, mam jeszcze krokiety i ciasto weselne :loveu: Chcę to wszystko :roll: Quote
Mała Rita Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 a ja usmażyłam rybkę :loveu: z ziemniaczkami będzie :) Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='madziasto4']Chcę to wszystko :roll: Dobry wybór :loveu: Najlepszy :thumbs: Stąd są ciasta. Quote
ewa2909 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mała Rita napisał(a):a ja usmażyłam rybkę :loveu: z ziemniaczkami będzie :) Cześć Asik. Ribka byc dobra:loveu: Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 tym razem na galeryję Asika padł tema żarcia :evil_lol: bigosika dobrego bym skosztowała se :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Kasia napisał(a):tym razem na galeryję Asika padł tema żarcia :evil_lol: bigosika dobrego bym skosztowała se :loveu: a ja takie kluski na parze ze smietaną.... :loveu: Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mała Rita napisał(a):a ja takie kluski na parze ze smietaną.... :loveu: Jak dawno jadłam pampuchy :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Omlet sobie zrobiłam w końcu :eviltong: Z powidłami śliwkowymi :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Omlet sobie zrobiłam w końcu :eviltong: Z powidłami śliwkowymi :loveu: Madzka weno ty mi napisz jak sie omlet robi :oops: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mała Rita napisał(a):Madzka weno ty mi napisz jak sie omlet robi :oops: Mam kilka różnych przepisów, dzisiaj zrobiłam z takiego- bierzesz 2 jajca, białka ubijasz na pianę z odrobiną soli, żółtka ubijasz z 2 łyżeczkami cukru, dodajesz 2 łyżki mąki pszennej i 2 łyżki mleka i znowu ubijasz. Do piany z białek dodajesz masę z żółtek i delikatnie mieszasz. No i wlewasz to wszystko na rozgrzaną patelnię i czekasz :p Ma fajowy biszkoptowy smak :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Mam kilka różnych przepisów, dzisiaj zrobiłam z takiego- bierzesz 2 jajca, białka ubijasz na pianę z odrobiną soli, żółtka ubijasz z 2 łyżeczkami cukru, dodajesz 2 łyżki mąki pszennej i 2 łyżki mleka i znowu ubijasz. Do piany z białek dodajesz masę z żółtek i delikatnie mieszasz. No i wlewasz to wszystko na rozgrzaną patelnię i czekasz :p Ma fajowy biszkoptowy smak :loveu: Madźka zdolniacho Ty:loveu: Quote
Mała Rita Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Czesc Dziewczynki :loveu: Omleta nie zrobie bo nie mam czym ubic :( Quote
ewa2909 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Dziewczynki :loveu: Omleta nie zrobie bo nie mam czym ubic :( Zapraszam do siebie to miksera porzycze:evil_lol: A tak wogóle to cześć:loveu: Quote
Mała Rita Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Zapraszam do siebie to miksera porzycze:evil_lol: A tak wogóle to cześć:loveu: Czesc Ewcik :loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Madźka a ten omlet to tak na słodko troszke jest? :roll: bo cukier tam jest... cze Asik :loveu: co u psiaków? Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kasia napisał(a):Madźka a ten omlet to tak na słodko troszke jest? :roll: bo cukier tam jest... cze Asik :loveu: co u psiaków? No, taki biszkoptowy smak ma :lol: Quote
Mała Rita Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Kasia napisał(a):Madźka a ten omlet to tak na słodko troszke jest? :roll: bo cukier tam jest... cze Asik :loveu: co u psiaków? a dzis grzeczni, źle się cos czuje to pochowalam wszystkie zabawki co by nie piszczeli i mnie nie wkurzali :cool1: teraz śpią :loveu: TZ spi... a ja taka sama :placz: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja tam lubię jak wszyscy u mnie śpią bo nie ględzą mi i mam spokój wtedy :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Kasia napisał(a):ja tam lubię jak wszyscy u mnie śpią bo nie ględzą mi i mam spokój wtedy :evil_lol: no ja zazwyczaj też lubię ale dziś jakoś mi tak dziwnie :cool1: zaraz na TVN "Legalna blondynka" może humorek mi się poprawi :roll: Quote
Recommended Posts