tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mała Rita napisał(a)::shake: przecie to mój Fidek :evil_lol: Co Ty gadasz ?? :crazyeye: Dawaj jego profil :diabloti: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a): O matko .. Yorka tyż ma ?? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: od razu poznałam, ze to Fidek :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Obejrzałam "Na Wspólnej" i tera jestem :evil_lol: a co tu tak cicho???? :cool1: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cze Asia z rana testuje gifki .... ino cosik ich wkleic nie idzie...:lol: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cze :p Ja wszędzie łaże i testuje cytowanie i doopa :mad: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Coś nie dorobili tej DGM :cool1: Znów zamkną pewnie :cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a): Coś nie dorobili tej DGM :cool1: Znów zamkną pewnie :cool1: patrzcie!!!! hehe Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witamy:) Co tam u pięknego Fidlastego??? Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:) Co tam u pięknego Fidlastego??? ja chyba tez umiem hihi Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 tigrunia napisał(a):Coś nie dorobili tej DGM :cool1: Znów zamkną pewnie :cool1: :evil_lol: 2Be coś troszkę zirytowane jest... Cześć Asiu, pozdrawiamy słonecznie i czwartkowo :loveu: Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Slonecznie czwartkowo i zurkowo poobiednie:lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol: 2Be coś troszkę zirytowane jest... Cześć Asiu, pozdrawiamy słonecznie i czwartkowo :loveu: Czesc Aguś :loveu: Pegaza napisał(a):Slonecznie czwartkowo i zurkowo poobiednie:lol: Czesc :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:) Co tam u Fidka??? szaleje :loveu: właśnie próbuję go przekonać by witaminkę przełknął... :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):szaleje :loveu: właśnie próbuję go przekonać by witaminkę przełknął... :evil_lol: Witaminkę??? Wszystkie yorki muszą je dostawać czy nie??? Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witaminkę??? Wszystkie yorki muszą je dostawać czy nie??? raczej tak, Fidek od niedawna je dostaje Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):raczej tak, Fidek od niedawna je dostaje A to muszę się dowiedzieć czy Kati też dawać... Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ja te witaminy kupilam u weta jak poszlam zaszczepic Fidka, tylko ze on nie chce ich jesc, muszę sie nagimnastykować zeby przełknąl :cool1: Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 To może razem z karmą podawaj albo z czymś co lubi... Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ***Paulina*** napisał(a):To może razem z karmą podawaj albo z czymś co lubi... ale te witaminki trzeba podawac po jedzeniu... :cool1: Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):ale te witaminki trzeba podawac po jedzeniu... :cool1: No to gorzej... Kati to wszystko zjada więc podejrzewam że to też by zjadła... Quote
Recommended Posts