Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Ritki :multi:
Fotki fajne .. ja chce drugiego psa :placz:

ten na fotkach to mamuski piesek :loveu: my mamy Boksia i Fidka a w marcu mam nadzieję drugi yoreczek!!!!!

Posted

[quote name='Mała Rita']ten na fotkach to mamuski piesek :loveu: my mamy Boksia i Fidka a w marcu mam nadzieję drugi yoreczek!!!!!
Wiem wiem ale jak oni fajnie razem się bawią :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Wiem wiem ale jak oni fajnie razem się bawią :loveu:

Fidek jest w szoku bo Parys nie podporządkował mu sie :cool1: dziś zaistniała mała awantura o kostkę, przez chwilę nawet groźnie sie zrobiło... Nie to co z Arnim... Dostają w jednym czasie miseczki z jedzeniem, Fidek swoja je w 5 sekund leci do miski Arniego a ten odsuwa się, czeka aż Fidek zje i jak skonczy to boksio wraca do swojego jedzonka :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Fidek jest w szoku bo Parys nie podporządkował mu sie :cool1: dziś zaistniała mała awantura o kostkę, przez chwilę nawet groźnie sie zrobiło... Nie to co z Arnim... Dostają w jednym czasie miseczki z jedzeniem, Fidek swoja je w 5 sekund leci do miski Arniego a ten odsuwa się, czeka aż Fidek zje i jak skonczy to boksio wraca do swojego jedzonka :cool1:

Z kad ja to znam:evil_lol:
Mały obrzera duzego

Posted

Aga76 napisał(a):
Cze Fidki poweekendowe :loveu: pozdrawiamy poniedziałkowo

czesc Aguś :loveu: Nareszcie poniedziałek i zakończył się już ten goopi weekend :loveu::loveu::loveu: