Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']Hej:p ale co to :razz:on sam wcina a Fido patrzy.. http://i38.tinypic.com/2n6humw.jpg mamuska kupila im 4 nowe kości, ale akurat jak chcieli się bawić to zawsze ta samą :loveu: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a no to tak zawsze jest oni mysla ze kazdy ma cos lepszego.. a to jest to samo:lol: Quote
rita60 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Moje Słoneczko Pojechało Do Swojego Domku:-( Quote
***Paulina*** Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://i36.tinypic.com/2ymj5n8.jpg Ta fotka jest po prostu SUPER!!! Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 rita60 napisał(a):Moje Słoneczko Pojechało Do Swojego Domku:-( oj już nie płakaj :cool1: spi szczeście juz wtulone w Arnolda :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='***Paulina***']http://i36.tinypic.com/2ymj5n8.jpg Ta fotka jest po prostu SUPER!!! Fido przebudzony :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cześć Asik:loveu: Ale u Ciebie dzisiaj duzo fotkow.:multi: Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Fido przebudzony :loveu: Pewnie niedobra pancia obudziła:mad: Quote
rita60 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):oj już nie płakaj :cool1: spi szczeście juz wtulone w Arnolda :loveu: A kolacyjke dostał:roll: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 rita60 napisał(a):A kolacyjke dostał:roll: dostał :loveu: animondke z kluseczkami a teraz z Dawidem szyne na sucho jedzą :mad: Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cze Ritki :multi: Fotki fajne .. ja chce drugiego psa :placz: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Ritki :multi: Fotki fajne .. ja chce drugiego psa :placz: ten na fotkach to mamuski piesek :loveu: my mamy Boksia i Fidka a w marcu mam nadzieję drugi yoreczek!!!!! Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Mała Rita']ten na fotkach to mamuski piesek :loveu: my mamy Boksia i Fidka a w marcu mam nadzieję drugi yoreczek!!!!! Wiem wiem ale jak oni fajnie razem się bawią :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Fajne fotki, 2 terrierki się spotkały to pewnie niezła zabawę miały. Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 tigrunia napisał(a):Wiem wiem ale jak oni fajnie razem się bawią :loveu: Fidek jest w szoku bo Parys nie podporządkował mu sie :cool1: dziś zaistniała mała awantura o kostkę, przez chwilę nawet groźnie sie zrobiło... Nie to co z Arnim... Dostają w jednym czasie miseczki z jedzeniem, Fidek swoja je w 5 sekund leci do miski Arniego a ten odsuwa się, czeka aż Fidek zje i jak skonczy to boksio wraca do swojego jedzonka :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Fajne fotki, 2 terrierki się spotkały to pewnie niezła zabawę miały. oj niezłą, niezła... Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidek jest w szoku bo Parys nie podporządkował mu sie :cool1: dziś zaistniała mała awantura o kostkę, przez chwilę nawet groźnie sie zrobiło... Nie to co z Arnim... Dostają w jednym czasie miseczki z jedzeniem, Fidek swoja je w 5 sekund leci do miski Arniego a ten odsuwa się, czeka aż Fidek zje i jak skonczy to boksio wraca do swojego jedzonka :cool1: Z kad ja to znam:evil_lol: Mały obrzera duzego Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 PositiveThought napisał(a):tutaj też tak duuużo :mdleje: oj Fidki. dużo, dużo :megagrin: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cze Fidki poweekendowe :loveu: pozdrawiamy poniedziałkowo Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Fidki poweekendowe :loveu: pozdrawiamy poniedziałkowo czesc Aguś :loveu: Nareszcie poniedziałek i zakończył się już ten goopi weekend :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ta zaczal sie poniedzialek pelen slonca:loveu: cze Asica:p Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Cze Dziewczynki :loveu: Z robotki wrócilam, padam na ryło, Dawid spaghetti robi :loveu: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oj zjadlo by sie spagetii dawno nie mialam...moze jutro zrobie hmm:p Quote
Recommended Posts