Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 PositiveThought napisał(a):Cześć wieczorne :loveu: Jaką Fidek ma słodziutką palemkę :loveu: :oops: mało włosków jeszcze na głowce :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Bry Asik .. przyszłam z rewizytą :loveu: Kasia napisał(a):ja dziennie wiszę na telefonie po kilka godzin i czasami uszy mi już więdną...ale na neta i dogo zawsze mam czas :evil_lol: Też mam już telefonów dosyć .. poszłam więc na L4:diabloti: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Też mam już telefonów dosyć .. poszłam więc na L4:diabloti: ja mogę iść od października bo inaczej potrącą mi z 13-nastki :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):ja mogę iść od października bo inaczej potrącą mi z 13-nastki :diabloti: Od października czy do ? :razz: Mi 13-stek nie dają :cool1: :angryy: Edit ,.. już dobrze przeczytałam:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 u nas są ale i tak na poczet tej 13-nastki mam już dług zrobiony na karcie kredytowej :diabloti: ale tak szczerze to fajny jest taki przypływ gotówki :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):u nas są ale i tak na poczet tej 13-nastki mam już dług zrobiony na karcie kredytowej :diabloti: ale tak szczerze to fajny jest taki przypływ gotówki :loveu: :evil_lol: Dobra jesteś :evil_lol: Pewno, że fajny .. ja już się boję co to będzie jak mi rentę zabiorą :placz: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Pewno, że fajny .. ja już się boję co to będzie jak mi rentę zabiorą :placz: to Ty masz dwa dochody teraz? ale jak masz rentę możesz pracować? Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a):Bry Asik .. przyszłam z rewizytą :loveu: Też mam już telefonów dosyć .. poszłam więc na L4:diabloti: Cze :loveu: ja na L-4 dopiero co byłam i już mysle, by isc znowu :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):to Ty masz dwa dochody teraz? ale jak masz rentę możesz pracować? Mam już 2-gi rok 2-gi dochód :loveu: Mogę pracować .. nie mogę zarobić więcej jak 3,5 tyś na miesiąc :cool1: Mała Rita napisał(a):Cze :loveu: ja na L-4 dopiero co byłam i już mysle, by isc znowu :evil_lol: Hihi :evil_lol: Wiecie jak Łuk ma przekichane ?? Jak pójdzie na 1 dzien chorobowego to mu 650 zł z wypłaty odciągają :evil_lol:Biedak :shake::evil_lol: Bo to jakaś premia motywacyjna czy coś jest no i jak bedzie L4 to nie będzie 650 zł :cool1: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja wiem Be Ty chyba pracujesz dorywczo w swoim zawodzie co?:cool1: cos chcialam dodac ino musza pomyslec.. a juz wiem ostatnio bylam w administracji osiedlowej zalatwic sprawe i mnie szoklo bo facetka miala na kompie zalaczone gadu i szczeze to jakos mi to nie pasowalo bo jednak tam petenci non stop przychodzą... ja rozumiem gadu w miejscu gdzie ludzie nie widzą.. Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):Ja wiem Be Ty chyba pracujesz dorywczo w swoim zawodzie co?:cool1: cos chcialam dodac ino musza pomyslec.. a juz wiem ostatnio bylam w administracji osiedlowej zalatwic sprawe i mnie szoklo bo facetka miala na kompie zalaczone gadu i szczeze to jakos mi to nie pasowalo bo jednak tam petenci non stop przychodzą... ja rozumiem gadu w miejscu gdzie ludzie nie widzą.. Co ty .. drugą pracę bym mieć miała ?? :crazyeye: Chyba bym oszalała :crazyeye: W sumie częściowo się spełniam zawodowo :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Pegaza']Ja wiem Be Ty chyba pracujesz dorywczo w swoim zawodzie co?:cool1: cos chcialam dodac ino musza pomyslec.. a juz wiem ostatnio bylam w administracji osiedlowej zalatwic sprawe i mnie szoklo bo facetka miala na kompie zalaczone gadu i szczeze to jakos mi to nie pasowalo bo jednak tam petenci non stop przychodzą... ja rozumiem gadu w miejscu gdzie ludzie nie widzą.. Mój TZ pracuje w administracji jako informatyk i te wszystkie panie obsługujące petentów zawsze mają w swoich kompach gg i skype, a dzien swój zaczynają od www.pudelek.pl :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a bo pisalas o tych dwoch etatach.. Asia teraz mnie juz nic nie zdziwi:roll: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):a bo pisalas o tych dwoch etatach.. Asia teraz mnie juz nic nie zdziwi:roll: O dwóch dochodach D-E :evil_lol: Rente mam .. po tatusiu :loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 aa nie zajarzylam.. myslalam dwa dochody ze se dorabiasz:p Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 też miałam swego czasu gg w pracy ale zablokowali nam dziady jedne!!! Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hahah Kasia Asia ale Ty tez masz prace sie uzerac z ludzmi...:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):też miałam swego czasu gg w pracy ale zablokowali nam dziady jedne!!! no ja tez mialam... ach.... dobre czasy :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A mi nic nie blokują i nie zablokuja :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dobrze że jeszcze dogo i nk mi nie zablokowali :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubię Was wiecie :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubię Was wiecie :loveu: Madźka cóż za nocne wyznanie :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mała Rita napisał(a):Madźka cóż za nocne wyznanie :loveu: To po tym winku chyba, co to se je popijałam przy wyrabianiu ciasta :evil_lol: :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a):To po tym winku chyba, co to se je popijałam przy wyrabianiu ciasta :evil_lol: :loveu: i nic nie mówisz, ze pijesz? :evil_lol: przecie bym po piwko do lodóweczki skoczyła :loveu: Quote
Recommended Posts