Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 madziasto4 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubię Was wiecie :loveu: Madzia :-o Tobie faceta potrzeba na gwalt haha jeszcze o tej porze to pisze:evil_lol: a juz myslalam ze u Asi biba a to Madzi trzeba poloc:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia :-o Tobie faceta potrzeba na gwalt haha jeszcze o tej porze to pisze:evil_lol: a juz myslalam ze u Asi biba a to Madzi trzeba poloc:evil_lol: dzis ja w robotce do 22 :placz: i nawet przy piątku poimprezować nie moge :placz: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 bidna Asieńka, jak ta praca krzyżuje Ci plany i życie towarzyskie :evil_lol: a ja juz chłodzę piwko w lodówce i zaraz zabieram sie za oglądanie nowych filmów :lol: Quote
Mała Rita Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kasia napisał(a):bidna Asieńka, jak ta praca krzyżuje Ci plany i życie towarzyskie :evil_lol: a ja juz chłodzę piwko w lodówce i zaraz zabieram sie za oglądanie nowych filmów :lol: oj krzyżuje, krzyżuje :mad: ale za to po... jadę na urodziny do kolegi :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Riciaki :loveu: Cze :loveu: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Eee.. nikogo nie ma to ide spać .. branoc Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cze Asia:p pusto tu jakos...ani fotek ni ma..:roll: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 pusto, pusto... :( foteczki bedą jutro bo jadę do rodziców więc napstrykam a mój aparacik TZ mi zabrał i oddać nie chce :mad: Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 co to za Tz:shake: nie dobry no oddaj Asi aparat:razz: kurde chyba sie wezne za prasowanie:roll: bo pelno tego mam a na galeryje wpadne wieczorem bo i tak spac nie pojde.. Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Pegaza napisał(a):co to za Tz:shake: nie dobry no oddaj Asi aparat:razz: kurde chyba sie wezne za prasowanie:roll: bo pelno tego mam a na galeryje wpadne wieczorem bo i tak spac nie pojde.. ja Fidka wykąpałam i zasnął wtulony w kołderkę, chyba wezmę z niego przykład :loveu: Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 dobry pomysl moze ja sie tez pojde przedrzemac..:lol: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Mała Rita napisał(a):ja Fidka wykąpałam i zasnął wtulony w kołderkę, chyba wezmę z niego przykład :loveu: HALO!!!!!!!!!!!!POBUDKA!!!!!!!!! CZEŚĆ ASIK I FIDO.NIE ŚPIJCIE ,SZKODA TAKIEJ ŁADNEJ POGODY. Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ich dwóch a ucho wędzone jedno :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Troszeczkę Arnolda :loveu: Quote
Pegaza Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Cze niedzielnie:p patyczki najsmaczniejsze:lol: Quote
Mała Rita Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Cze Dziewczynki, patyczek fajny, szczególnie jak zbiera się go pogryzionego z pościeli :evil_lol: Quote
Magda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Dziewczynki, patyczek fajny, szczególnie jak zbiera się go pogryzionego z pościeli :evil_lol: Oj hihi:eviltong: Ja zbieram mięsne paseczki, kurze łapki, świńskie ucha, pełno zabawek, a kiedyś nawet liście z lasu:loveu: Same skarby pochowane pod pościelą. Quote
Mała Rita Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Magda napisał(a):Oj hihi:eviltong: Ja zbieram mięsne paseczki, kurze łapki, świńskie ucha, pełno zabawek, a kiedyś nawet liście z lasu:loveu: Same skarby pochowane pod pościelą. :megagrin: ucho wędzone czy kurzą łapkę to jeszcze zniosę, ale kiedys kłade sie do łóżka a tam schowana "ledwo zywa" wołowinka Fidka, którą zostawił sobie na później... Do tego te wszystkie obślinione zabawki przez Boksia Arnolda... :loveu: Cudnie!! :megagrin: Quote
Mała Rita Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Fidek przed spacerkiem... :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://i36.tinypic.com/16gbgwj.jpg Tutaj ślicznie wyszedł. Quote
Recommended Posts