Jump to content
Dogomania

APEL O POMOC! Satelita. DT, DS NATYCHMIAST!! JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Satelita na pierwszą!!!!
widze że wystawiłaś następnego psiaczka i dobrze,bo tam ich nikt nie wypatrzy.

Oby na dogo dostały swoją szansę...

Kto uwierzy, że Satelita jeszcze może być radosnym psem? Jak bardzo musi być nieszczęśliwy ten, który choruje, który jest sam, który nie ma towarzystwa, który tylko od czasu do czasu jest wyprowadzany na spacerek? Dla którego dotyk ludzkiej ręki jest czymś tak nieczęstym, ze za każdym razem nowym?...:placz:

Posted

agatkia napisał(a):
Biedny Satelita na pierwsza stronę... tylko na co komu chory, zrezygnowany pies.

Miłość czyni cuda , tylko znaleźć tego własciwego pana a Satelita zmieni się nie do poznania ;)

Posted

Byłam z Satelitą na spacerku. On musiał być pięknym psem- jest w nim potencjał. Choć taki chorutki prezentuje się nie najlepiej. Zabrałam go na wyciąganej 8 metrowej syczy, nawet usiłował pobiegać, ale tył już nie tak sprawny: a to się potknie, a to przewróci, zupełnie jakby połowa psa działała na zwolnionych obrotach. Nawet siusiać po męsku nie ma siły. Gdyby go wyczesać, wyleczyć, wykąpać... ech.... :roll: Marzenia ściętej głowy.

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
cos czuje ze z domkiem bedzie coraz gorzej :shake:

Pewnie tak. Jak pies stary, jak sie zepsuje, jak choruje to nikogo nie interesuje (poza wyjątkami). Zdrowe i młode jest w cenie. Niestety. A my sami kiedyś będziemy starzy i chorzy. Obyśmy nie poczuli tego bólu odrzucenia,niekochania.

Posted

agatkia napisał(a):
Pewnie tak. Jak pies stary, jak sie zepsuje, jak choruje to nikogo nie interesuje (poza wyjątkami). Zdrowe i młode jest w cenie. Niestety. A my sami kiedyś będziemy starzy i chorzy. Obyśmy nie poczuli tego bólu odrzucenia,niekochania.

A ja mam nadzieję ze jednak znajdzie się ktoś , kto da psiakowi szansę , domek na starość, czytając wątki na dogo , wiem że takie cuda się zdarzają i że psy w gorszej kondycji znajdowały domek. Moze to trochę potrwać , bo decyzja musi byc przemyślana , moze ktos już sie zastanawia:cool3: a moze odpowiednia osoba jeszcze go nie zauważyła :cool3: Musimy uzbroić się w cierpliwość :roll:

Posted

Satelita na pierwszą... on naprawdę pilnie potrzebuje domu. On nie jest zwyczajnie nieszczęśliwy, on jest podwójnie nieszczęśliwy- nie dość, że opuszczony i samotny, to jeszcze chory...:placz: