agatkia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Oby tylko te ogłoszenia przyniosły mu szczęście.... :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 agatkia napisał(a):Oby tylko te ogłoszenia przyniosły mu szczęście.... :roll: tego niestety nie moge zagwarantowac :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']to by bylo na tyle ;) mialam go jeszcze wrzucic na pajeczyne ale nie wiem czemu nie chodzi :razz: oO pajeczyna juz działa to juz wrzucam Satelite :-) [quote name='agatkia']Super!! Bardzo dziękuję!! A widziałyście Pchłę Szachrajkę z mojego wątku?- ot, taki off http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119044 nie widziałam ale zaraz zobacze :lol: Quote
agatkia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Satelita na pierwszą!!! Prawdziwie kosmiczny pies czeka!!!! Quote
agatkia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Satelita pokazuje się wieczorową porą!!! Quote
danka1234 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Satelita na pierwszą!!!! widze że wystawiłaś następnego psiaczka i dobrze,bo tam ich nikt nie wypatrzy. Quote
agatkia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 danka1234 napisał(a):Satelita na pierwszą!!!! widze że wystawiłaś następnego psiaczka i dobrze,bo tam ich nikt nie wypatrzy. Oby na dogo dostały swoją szansę... Kto uwierzy, że Satelita jeszcze może być radosnym psem? Jak bardzo musi być nieszczęśliwy ten, który choruje, który jest sam, który nie ma towarzystwa, który tylko od czasu do czasu jest wyprowadzany na spacerek? Dla którego dotyk ludzkiej ręki jest czymś tak nieczęstym, ze za każdym razem nowym?...:placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 biedny Satelita szuka domku!!!!!! pomocy!!!!!!!!!! :-( Quote
agatkia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Biedny Satelita na pierwsza stronę... tylko na co komu chory, zrezygnowany pies. Quote
Rossa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 agatkia napisał(a):Biedny Satelita na pierwsza stronę... tylko na co komu chory, zrezygnowany pies. Miłość czyni cuda , tylko znaleźć tego własciwego pana a Satelita zmieni się nie do poznania ;) Quote
agatkia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Byłam z Satelitą na spacerku. On musiał być pięknym psem- jest w nim potencjał. Choć taki chorutki prezentuje się nie najlepiej. Zabrałam go na wyciąganej 8 metrowej syczy, nawet usiłował pobiegać, ale tył już nie tak sprawny: a to się potknie, a to przewróci, zupełnie jakby połowa psa działała na zwolnionych obrotach. Nawet siusiać po męsku nie ma siły. Gdyby go wyczesać, wyleczyć, wykąpać... ech.... :roll: Marzenia ściętej głowy. Quote
TYGRYS-ica. Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cos czuje ze z domkiem bedzie coraz gorzej :shake: Quote
agatkia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):cos czuje ze z domkiem bedzie coraz gorzej :shake: Pewnie tak. Jak pies stary, jak sie zepsuje, jak choruje to nikogo nie interesuje (poza wyjątkami). Zdrowe i młode jest w cenie. Niestety. A my sami kiedyś będziemy starzy i chorzy. Obyśmy nie poczuli tego bólu odrzucenia,niekochania. Quote
agatkia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Zapomniany Satelita skacze na pierwszą....:placz::placz::placz: Quote
Rossa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agatkia napisał(a):Pewnie tak. Jak pies stary, jak sie zepsuje, jak choruje to nikogo nie interesuje (poza wyjątkami). Zdrowe i młode jest w cenie. Niestety. A my sami kiedyś będziemy starzy i chorzy. Obyśmy nie poczuli tego bólu odrzucenia,niekochania. A ja mam nadzieję ze jednak znajdzie się ktoś , kto da psiakowi szansę , domek na starość, czytając wątki na dogo , wiem że takie cuda się zdarzają i że psy w gorszej kondycji znajdowały domek. Moze to trochę potrwać , bo decyzja musi byc przemyślana , moze ktos już sie zastanawia:cool3: a moze odpowiednia osoba jeszcze go nie zauważyła :cool3: Musimy uzbroić się w cierpliwość :roll: Quote
danka1234 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zgadzam sie z tym w 100%,trzeba szukac ,musi trafić na swojego człowieka. Quote
agatkia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Satelita na pierwszą... on naprawdę pilnie potrzebuje domu. On nie jest zwyczajnie nieszczęśliwy, on jest podwójnie nieszczęśliwy- nie dość, że opuszczony i samotny, to jeszcze chory...:placz: Quote
Recommended Posts