Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich :multi::multi::multi:

deer_1987 haha no wyszła mu nawet trochę groźnie wygląda :evil_lol:

agaciaaa mi też się podobają ;)

jonQuilla Bartiś w wodzie będzie potem :evil_lol: Bo poszalał i się zmęczył a potem odbywał odnowę wodną :loveu:

jbk długowalczył i wygrał :roll:

crazydaisy dziękujemy :loveu: Barti był dziś na powtórce na zastrzykach rano z tatą i chyba go aż tak już nie bolą bo schodzi po schodach lepiej :multi: Jeszcze w sobotę musimy iść. Wet powiedział żeby to prześwietlenie zrobić jak najszybciej o ej znowu bedzie kabaret i dźwiganie Bartisia na stół :evil_lol::evil_lol: Ostatnio lekarz był tak miły i pomógł tacie a teraz :-o

Paulina_mickey Dzięki oczywiście zajrzymy :multi:

Owczarkowa haha :evil_lol:

Zapomniałam dodać że ważyliśmy naszego trola i waży odziwo mało bo 55:crazyeye:

Posted

Bonsai znaczy on sam sobie tak od siebie to robi przyczyną może być to że chce żeby jego łapki odpoczęły :loveu:

jonQuilla haha pudło :diabloti: Amiś własnie sięga po rzucone ciasstucho :loveu:

Justys95 ja też ale ostetnio coś ten mój misiek sie agresyewny do psów zrobił niewiem czemu :shake:

deer_1987 nie mają innego wyboru :lol: jaktylkoalbo jeden albo drugi zobaczy że zaczynamy sie pakować a potem zbierać to leci obudzić drugiego (zazwyczaj Amiś to ten czujniejszy:loveu: ) i zaczyna się skakanie szcszekanie i radość :evil_lol:

Posted

http://www5.picfront.org/picture/c4x4tF7VE/img/Image299.jpg

uwielbiam te pozycje misia :loveu::loveu:

alee....wet powiedzial ze nie powinnien tak siadac bo to nie jest naturalna pozycja psa i obciaza i tak juz chore stawy...
a swojemu niufowi podaje arthroflex w syropie ( jest troche drogi ale w miare skuteczny)oraz karme royal canin mobility support i podobnie jak u Ciebie niuf duzo pływa a raczej malo biega ..spacerki takie po 15 minut bez wysiłku .......w momencie gdy psiak odczuwa bol podaje srodki przeciwbólowe o ktore popros weta ...ii podawaj misiowi gdy ma klopoty z chodzeniem kladzie sie ..i nie chce wstac...to tak w telegraficznym skrocie ...bez ogledzin zdjecia rtg....

BUZIOLEE!

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']deer_1987 nie mają innego wyboru :lol: jaktylkoalbo jeden albo drugi zobaczy że zaczynamy sie pakować a potem zbierać to leci obudzić drugiego (zazwyczaj Amiś to ten czujniejszy:loveu: ) i zaczyna się skakanie szcszekanie i radość :evil_lol:
Ale milo i radosnie wtedy :diabloti::diabloti: