Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Zaniedbałam troszkę moją galerię aż wstyd się przyznać :oops: Ale widzę że sweet yoreczek mój kochany się nią zaopiekował :loveu::evil_lol: Zaraz postaram się was trochę odwiedzić :diabloti: I chciałam się pochwalić gdyż dla mnie to super sprawa Od kilku miesięcy albo więcej próbowaliśmy się znaleźć w 10 na pies.pl i nareszcie się udało :multi::multi: Więc baardzo wszystkich priosimy o głosy i ślemy buziaczki :loveu: http://pies.pl/index.php?strona=konkurs_foto&sonda=40&glos=7 Quote
Talia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bardzo wstyd się przyznać ;) Już głosujemy. Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Talia napisał(a):Bardzo wstyd się przyznać ;) Już głosujemy. Dziękuje :loveu: żeby tak pusto nie było, wstawię jakieś zlotowe z moim udziałem zaraz :razz: Quote
Talia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Tylko jak mi powiesz jak mam zagłosować... bo nie bardzo wiem. Jestem tam zalogowana, ale nic mi się nie wyświetla do głosowania. Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja jestem grzecznym Jorczkiem i sie opiekowałam galerią pańci;D Wstawiaj zdjecia:D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Talia napisał(a):Tylko jak mi powiesz jak mam zagłosować... bo nie bardzo wiem. Jestem tam zalogowana, ale nic mi się nie wyświetla do głosowania. pod każdym zdjęciem na tej stronie jest taki przycisk szary i pisze głosuj klikasz na ten pod zdjeciem Bartleja i już ;) Sweet napisał(a):Ja jestem grzecznym Jorczkiem i sie opiekowałam galerią pańci;D Wstawiaj zdjecia:D o jak miło :loveu: ładnie Cię wyszkoliłam oczywiście to bedą takie kradzione :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):o jak miło :loveu: ładnie Cię wyszkoliłam oczywiście to bedą takie kradzione :evil_lol: no:D Bo ja jestem bardzo pojętna;P haha:P to moga takie być tez;P Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Bewarka']Gratki! :loveu: :multi: Dzięki ;) Talia może dlatego że można głosować tylko raz i to na jedno zdjęcie ;) pewnie Ci się klikło wcześniej abo cuś, jutro możesz spróbowac :diabloti: kochany Daktylek podczas zabawy ze mną (od small) machamy ;) (od Asi) z Kraksunią :loveu: i dlaczego warto jechać na zlot :diabloti::evil_lol: ja Ewa i Pati oraz Dakulec próbujący zajumać freesbie :razz: Quote
Paulina_mickey Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratuluję dostania się do psa, jak tego dokonałaś?? Chciałam zagłosować, ale mi też nie pojawia się mozliwość głowsowania. A ta sunia na wózku to kogoś z dogo? Quote
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [FONT=Georgia]to ja Wam odmacham :bye: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0713-1.jpg gratulacje aczkolwiek nie mogę zagłosować :placz:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Gratuluję dostania się do psa, jak tego dokonałaś?? Chciałam zagłosować, ale mi też nie pojawia się mozliwość głowsowania. A ta sunia na wózku to kogoś z dogo? Dzięki :loveu: poprostu spasował mi temat bo wodnych zdjęć Bartleja mam multum i tak nawet nie przypuszczająć wysłałam zdjecia i sie udało :lol: No żeby zagłosowac trzeba byc neistety zalogowanym :diabloti: Tak to Kraksa od ulv ;) zaraz poszukam galerii [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to ja Wam odmacham :bye:[/FONT] [FONT=Georgia]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0713-1.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]gratulacje aczkolwiek nie mogę zagłosować :placz:[/FONT] :multi::multi: ciesze się bardzo Trzeba sie zarejestrować ;) [quote name='Daga & Maks']gratuluję, już zagłosowałam na was ;) Dziękuję bardzo :loveu: Quote
Talia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 O Kraksa... Cudne z niej psisko... Jestem pełna podziwu jak ona cudnie sobie radzi pomimo kalectwa :) Widziałam ją w akcji z falami morskimi - CUDO! Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Również poznałam Kraksę osobiście na zlocie w Sierakowie, super z niej pies Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Talia napisał(a):O Kraksa... Cudne z niej psisko... Jestem pełna podziwu jak ona cudnie sobie radzi pomimo kalectwa :) Widziałam ją w akcji z falami morskimi - CUDO! Tak strasznie fajna z niej psinka :loveu: i jaka ona inteligentna :loveu: Najbardziej mi się podobało jak walczyła zażyle o patyk z Dakim ( tymczasem ulv) :evil_lol: Oczywiście wygrana była po jej stronie gdyż Daki bał się zostać rozjechanym :diabloti: Izabela124. napisał(a):Również poznałam Kraksę osobiście na zlocie w Sierakowie, super z niej pies zgadzam się ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Koniec wakacji czas do szkoły :cunao: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Ania!']Koniec wakacji czas do szkoły :cunao: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::confused::mdleje: Komus dzisiaj sonecko przygrzało :evil_lol::loveu: ______________________________________________________ http://pies.pl/index.php?strona=konkurs_foto&sonda=40&glos=7 Prosimy o głosy ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Eeeeeee tam, od razu przygrzało :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Ania! napisał(a):Eeeeeee tam, od razu przygrzało :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: u nas nie powiem słonce nieźle grzało, to u was pewnie też prażyło ostro. Ja tu jeszcze całe dwa tygodnie wolnego :razz: Quote
Obama Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):: Ja tu jeszcze całe dwa tygodnie wolnego :razz: Wpadajcie na Pogorię. Zrobimy black & white meeting:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Obama']Wpadajcie na Pogorię. Zrobimy black & white meeting:diabloti: Chetnię bym wpadła ale nie wiem jak ten mój czarny ksieciunio się zachowa,:mad: i raczej nie dotrzyma tepa Obamie bo z łapkami już nie najlepiej u niego.:roll: Jakby się trochę rozpogodziło to sie zgadamy i zobaczymy :loveu: To zdjecia wakacyjne nasze wrzucam :loveu: Zlotowe wrzucam na wątek temu przeznaczony, ;) Jak komuś niewiadomo bylismy od 4-18 lipca w Wajku na pojezierzu Drawskim robaczek Amisiątko moje sie zakochało w Kapi sznaucerce:diabloti: i tak Bartiś czekał na nas jak bylismy pojesc Quote
Bartiśkowa_ Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 wachżki :evil_lol: widoczek z pomostu :loveu: Amiczek podczas wycieczki na rowerze :razz: i razem :diabloti: Styknie :eviltong: Quote
sunshine Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz112.jpg bana dostaniesz za erotyczne zdjęcia! :D wszedzie jesteś w "złych" i napiętnowanych galeriach to tu też przyszłam:D Quote
Recommended Posts