Bura Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dostałam maila z fotami i wyjaśnieniem od tego użytkownika, cytat: Witam! Szczeniaki nie mają rodowodu.Po psie ameryk. championie,wysyłam zdjęcia dokumentów i szczeniaków.Do sprzedania zostanie szczęnię-suczka.Pozdrawiam. Mam foto rodowodu tego psa, rzeczywiście wygląda na prawdziwy, pies to Ludwik, po ojcu My Special Little Boy Bingo i matce Angel of Mine V Quote
Cheritka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Bura']Dostałam maila z fotami i wyjaśnieniem od tego użytkownika, cytat: Witam! Szczeniaki nie mają rodowodu.Po psie ameryk. championie,wysyłam zdjęcia dokumentów i szczeniaków.Do sprzedania zostanie szczęnię-suczka.Pozdrawiam. Mam foto rodowodu tego psa, rzeczywiście wygląda na prawdziwy, pies to Ludwik, po ojcu My Special Little Boy Bingo i matce Angel of Mine V[/quote] No dobrze to czemu sprzedaje tak tanio jak najgorsze pety :roll: Quote
Bura Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Cheritka']No dobrze to czemu sprzedaje tak tanio jak najgorsze pety :roll:[/quote] Bo bez rodowodu?? Tzn szczeniaki są bez a ojca rodowód mam skan przysłany na maila. Quote
PATIszon Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Cheritka']No dobrze to czemu sprzedaje tak tanio jak najgorsze pety :roll:[/quote] To sa kundle, wiec raczej nie tanio a drogo...:roll: Quote
aneta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wiesz co , nia mam czasu ale bym zerkła w internet i poszperałą czy ten rodowód nie jest wydrukiem z jakiejś dostępnej strony - b. częsty chwyt oszustów, bo już widzę jak ktoś daje Ch.USA do Polski do kryć kundli Quote
Equus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Władczyni stonków, dzięki za odpowiedź! To będę pryskać:razz: Widzę, że pudlarze zwietrzyli szwindel i nie mają już czasu odpowiedzieć na tak pewnie oczywiste pytanie:eviltong: Quote
Włatczyni stonkóf:) Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 I kolejna aukcja:evil_lol: Serdecznie zapraszam:* [url]http://labradory.info/viewtopic.php?t=9460[/url] Quote
Śnieżynka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Agunia tutaj czekam na dalszą rozmowę bo z tematu wystawy nas zaraz ktoś pogoni :) a nie znalazłam off topicku na pudlisoznkach :) Quote
bonusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam Jestem absolutnie zakochana w pudlach standart :loveu: Na przyszłą wiosnę planuję zakup drugiego psa (mam Bulldoga Amerykańskiego). No i ma to być piesek wystawowy. Zastanawiałam się nad Terrierem Tybetańskim (nieduży) ze względu na to, że jednego dużego już mamy. Ale o pudliszonku nie mogę przestać myśleć. A ponieważ TŻ nic nie marudzi odnośnie wielkości syna numer dwa, to chyba jednak się na standarta zdecyduję :multi: I teraz mam pytanie do pudlarzy: skąd warto sprowadzić? Znam hodowczynię z Anglii (ma piękne psy po imp. ze Skandynawii i Kanady) i przez nią miałabym kontakt do innych hodowców angielskich. Ale jak wygląda sprawa wzorca (różni się dużo od FCIowskiego?). Bo nie wiem czy warto ryzykować. Z góry mówię, że chodzi mi o typowego psa show. A jak nie z UK to skąd? I ile mniej więcej należałoby się spodziewać, że szczenie rokujące wystawowo będzie za granicą kosztować? Jeśli chodzi o kolorek, to zdecydowanie czarny :loveu: Z góry dziękuję za odpowiedzi Quote
Atkaaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='bonusowa']Witam Jestem absolutnie zakochana w pudlach standart :loveu: Na przyszłą wiosnę planuję zakup drugiego psa (mam Bulldoga Amerykańskiego). No i ma to być piesek wystawowy. Zastanawiałam się nad Terrierem Tybetańskim (nieduży) ze względu na to, że jednego dużego już mamy. Ale o pudliszonku nie mogę przestać myśleć. A ponieważ TŻ nic nie marudzi odnośnie wielkości syna numer dwa, to chyba jednak się na standarta zdecyduję :multi: I teraz mam pytanie do pudlarzy: skąd warto sprowadzić? Znam hodowczynię z Anglii (ma piękne psy po imp. ze Skandynawii i Kanady) i przez nią miałabym kontakt do innych hodowców angielskich. Ale jak wygląda sprawa wzorca (różni się dużo od FCIowskiego?). Bo nie wiem czy warto ryzykować. Z góry mówię, że chodzi mi o typowego psa show. A jak nie z UK to skąd? I ile mniej więcej należałoby się spodziewać, że szczenie rokujące wystawowo będzie za granicą kosztować? Jeśli chodzi o kolorek, to zdecydowanie czarny :loveu: Z góry dziękuję za odpowiedzi[/quote] Niech się wypowiedzą bardziej wtajemniczeni... Ale....STANDART RODOWODOWY W TRóJMIEśCIE!! KONIECZNY SPACER!!!!!:bigok::laola::cunao::beerchug::evil_lol::evil_lol: Quote
bonusowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :p My bardzo chętnie. To i nawet nasz buldoś by poszedł bo jemu pewno kolegów będzie trudno znalezć. Jest bardzo "energetyczny" :cool3: i inne pieski go nie rozumieją :shake: Quote
martyna. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A dlaczego nie ? :O Mój biega po wszystkim, od trawy poprzez łąki i pola skończywszy na panelach w domu i żyje ;) Quote
Equus Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='lilix4']Czy pudel może biegać po betonie?[/quote] Zupełnie jak człowiek - może ale nie powinien;) (na dłuższą metę, tzn. na dłuższą wycieczkę przy rowerze na betonie to bym go nie wzięła, jak żadnego innego psa z resztą, ale jak sobie troszkę pobryka na spacerze to z pewnością wielkiej krzywdy sobie nie zrobi :P) Quote
Cheritka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='lilix4']Czy pudel może biegać po betonie?[/quote] Moje biegaja po wszystkim co przed nimi. a jak mokro to głównie po chodniczku :cool3: Quote
Atkaaaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='bonusowa']:p My bardzo chętnie. To i nawet nasz buldoś by poszedł bo jemu pewno kolegów będzie trudno znalezć. Jest bardzo "energetyczny" :cool3: i inne pieski go nie rozumieją :shake:[/quote] i jak tam? Co wyszło z pudlszonem?:diabloti: Quote
Equus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 z serii pudle w mediach: [URL="http://deser.pl/deser/1,83453,5856431,Pies_opoznil_wylot_osmiu_samolotow.html"]Pies op�ni� wylot o�miu samolot�w[/URL] Quote
Equus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Biedaczysko... Kurcze, jak ktos potrafi niech poprawi link bo mi się nie chce wkleić jak trzeba i jeszcze dopisuje się coś dziwnego :/ Quote
Czarna_Owieczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A czytaliście komentarze pod spodem :shake: Quote
Gośka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Te półgłówki mocne tylko w internecie anonimowo. Quote
Equus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Niestety kometnarze odzwierciedlają wątpliwy poziom naszego społeczeństwa. Mieszkam niedaleko miedzyszkolnego ośrodka sportu i rekreacji i niestety słyszę jak młodzi "kibice" "dopingują" swoje drużyny w trakcie meczu bądź co bądź młodzieżówek... Żenada... A wracając do artykułu to troszkę przerażające jak wygląda transport lotniczy zwierząt:shake: P.S. Dzięki misiaczek za poprawienie linka, bo mi wczoraj nijak się tego dobrze wkleić nie udało! Quote
Gaber Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cześć. Pewnie większość z was ma kamery Video, bądź aparaty cyfrowe z opcją Video. Filmiki nawet te krótkie więcej oddają szczegółów kamerowanych ulubieńców, niż nieruchome fotki, więc składam propozycję założenia nowego działu w którym można zamieszczać tylko filmiki swoich pudelkowych pupili z różnych okoliczności, zamiast szukać posiane gdzieś w osobistych galeriach. Jakie jest wasze zdanie ? Quote
Oleniek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [url=http://www.allegro.pl/item458220159_buty_dla_psa_firmy_dogi_fashion_rozm_12.html]Buty dla psa Firmy ``DOGI-FASHION``Rozm.12 (458220159) - Aukcje internetowe Allegro[/url] A comyślicie o tym? sprawdziłoby się u pudla?:roll: Quote
Atkaaaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Gaber']Cześć. Pewnie większość z was ma kamery Video, bądź aparaty cyfrowe z opcją Video. Filmiki nawet te krótkie więcej oddają szczegółów kamerowanych ulubieńców, niż nieruchome fotki, więc składam propozycję założenia nowego działu w którym można zamieszczać tylko filmiki swoich pudelkowych pupili z różnych okoliczności, zamiast szukać posiane gdzieś w osobistych galeriach. Jakie jest wasze zdanie ?[/quote] To ja bede moze pierwsza :D: a cp do nowego wątku to mi obojętne...;) [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=W7qd-Alql-8"]YouTube - Dżeki- domowe sztuczki kiedy pada śnieg[/URL] Oleniek: buciki niczego sobie:evil_lol: Quote
iremos Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Psiak super i filmik tez. szkoda,ze tło takie ciemne. Quote
Recommended Posts