Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 MOgę chcieć :diabloti:, ale nie wiem czy to fajne bedzie... Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No od razu mówiłam, że to "foka" + beczkowate nogi z tyłu. Mówię Wam miastowa dziewczyna........pazurki starte, przekarmiona, w łożku sypiała, rozwydrzona jak dziadowski bicz, jedynaczka. Mogła być własnością starszej Pani czyli nie zaglądającej do netu. Jeśli na dodatek nie z moich okolic, to ogłoszenia na nic..... Jeśli Pani nie czyta GW to hmmm nie wiem. Gdybyście byli starszą Panią i zginąłby Wam pies jak byście go szukaly? Cio? Quote
Neris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Dzwonię do znajomych mających sklepy zoologiczne, powieszą karteczki. A może... Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a):No od razu mówiłam, że to "foka" + beczkowate nogi z tyłu. Mówię Wam miastowa dziewczyna........pazurki starte, przekarmiona, w łożku sypiała, rozwydrzona jak dziadowski bicz, jedynaczka. Mogła być własnością starszej Pani czyli nie zaglądającej do netu. Jeśli na dodatek nie z moich okolic, to ogłoszenia na nic..... Jeśli Pani nie czyta GW to hmmm nie wiem. Gdybyście byli starszą Panią i zginąłby Wam pies jak byście go szukaly? Cio? W kościele :cool3: Ponalepiaj plakaty przed kosciołami . Tylko z dużymi literami :diabloti: Albo daj ogłoszenie do Radia M . Quote
Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 BIANKA1 napisał(a):W kościele :cool3: Ponalepiaj plakaty przed kosciołami . Tylko z dużymi literami :diabloti: Albo daj ogłoszenie do Radia M . Ty się nie śmiej.......ja w niedzielę pojechałam do Wieliszewa do kościoła......ale mi nie pozwolono ogłoszenia powiescić. Oficjalnie się pytałam. Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Neigh napisał(a):Ty się nie śmiej.......ja w niedzielę pojechałam do Wieliszewa do kościoła......ale mi nie pozwolono ogłoszenia powiescić. Oficjalnie się pytałam.To nie żart . W mojej parafi ksiądz nie raz ogłasza na końcu mszy zaginionego psa . Serio . Nasz proboszcz bardzo lubi zwierzaki . Jak miał psa , to spotykalismy sie na spacerach :roll: Quote
Neigh Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):To nie żart . W mojej parafi ksiądz nie raz ogłasza na końcu mszy zaginionego psa . Serio . Nasz proboszcz bardzo lubi zwierzaki . Jak miał psa , to spotykalismy sie na spacerach :roll: No to tutaj nie. Ma ktoś Wyborczą? Jest ogłoszenie - ja nic nie wiem, mam noc do tyłu........Tygrys miał 2 ataki w nocy i 3 rano kurcze. Quote
Neris Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Znaleźli się właściciele Zołzy - Zuzi i właśnie po nią jadą! Quote
Jo37 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czekamy w takim razie na relację . Dobrze ,że nic się suni nie stało . Ale właścicielom należy się :mad::mad::mad: Quote
Neris Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Sunia została znaleziona 8km od miejsca, w którym mieszkała - niby mogła tam dojść sama, ale czy jak wiem? Podobno wymknęła się niezauważona przez furtkę. Resztę już napisze Neigh jak państwo pojadą. Quote
Neigh Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zuzia zaginęła w Legionowie, 8 km od miejsca w którym została znaleziona. Wymknęła się ponoć przez niezamkniętą furtkę ( do 13 dziewczynki przyszły koleżanki ). Ucieszyła się na widok pani, na potwierdzenie słow przywieziono 2 panie jako świadków. Zuzia została przez jedną z nich znaleziona 2 lata temu. Wymogłam na właścielce zakup obroży z identyfikatorem........przyjechała posłusznie z obrożą. Podpisała oświadczenie odbioru psa, oddała 25 zl za ogłosznia i pojechała..... TYM SAMYM AKCJA "JAMNIK" zakończona pomyślnie. Wielkie dzięki należą się p. Łukaszowi ( on sunie znalazł ), który dzielnie właściela szukał i to do niego tak naprawdę zadzwoniono. Najważniejsze, ze się wszystko dobrze skończyło. Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zołza Zuzia odnaleziona :multi: TZowi pewnie przykro :cool3: Quote
Neigh Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):Zołza Zuzia odnaleziona :multi: TZowi pewnie przykro :cool3: Tiaaaaaa szlocha nieutulony w żalu:-). Quote
jayo Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Neigh']Tiaaaaaa szlocha nieutulony w żalu:-). Neigh..... moge zapelnic te luke natychmiast.... prosze... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119042 wiesz, ze to awaria.. Quote
Neigh Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='jayo']Neigh..... moge zapelnic te luke natychmiast.... prosze... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119042 wiesz, ze to awaria.. Mówisz o tej starszej jamnikowatej? Wiesz..........jestem umówiona z Tajdzi na dt dla jednego kota...... odezwę się w niedziele.....pomyślę, co by tu i jak. Quote
malagos Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no, to i Neigh, i jej drzwi odetchną z ulgą :diabloti: Aż do czasu, gdy ... Ale nie kraczmy, nie kraczmy! Cieszę sie ,ze ta małpa juz we własnym domku! Quote
Olga132 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Neris']Znaleźli się właściciele Zołzy - Zuzi i właśnie po nią jadą! a jak z imeniem Neigh trafiła wiedziała, że na "Z":evil_lol: p.s. Może ktos chce Torbę ekologiczną: http://www.allegro.pl/item425346566.html Quote
Recommended Posts