Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No od razu mówiłam, że to "foka" + beczkowate nogi z tyłu.
Mówię Wam miastowa dziewczyna........pazurki starte, przekarmiona, w łożku sypiała, rozwydrzona jak dziadowski bicz, jedynaczka.

Mogła być własnością starszej Pani czyli nie zaglądającej do netu. Jeśli na dodatek nie z moich okolic, to ogłoszenia na nic.....

Jeśli Pani nie czyta GW to hmmm nie wiem. Gdybyście byli starszą Panią i zginąłby Wam pies jak byście go szukaly? Cio?

Posted

Neigh napisał(a):
No od razu mówiłam, że to "foka" + beczkowate nogi z tyłu.
Mówię Wam miastowa dziewczyna........pazurki starte, przekarmiona, w łożku sypiała, rozwydrzona jak dziadowski bicz, jedynaczka.

Mogła być własnością starszej Pani czyli nie zaglądającej do netu. Jeśli na dodatek nie z moich okolic, to ogłoszenia na nic.....

Jeśli Pani nie czyta GW to hmmm nie wiem. Gdybyście byli starszą Panią i zginąłby Wam pies jak byście go szukaly? Cio?

W kościele :cool3: Ponalepiaj plakaty przed kosciołami . Tylko z dużymi literami :diabloti: Albo daj ogłoszenie do Radia M .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
W kościele :cool3: Ponalepiaj plakaty przed kosciołami . Tylko z dużymi literami :diabloti: Albo daj ogłoszenie do Radia M .

Ty się nie śmiej.......ja w niedzielę pojechałam do Wieliszewa do kościoła......ale mi nie pozwolono ogłoszenia powiescić. Oficjalnie się pytałam.

Posted

Neigh napisał(a):
Ty się nie śmiej.......ja w niedzielę pojechałam do Wieliszewa do kościoła......ale mi nie pozwolono ogłoszenia powiescić. Oficjalnie się pytałam.
To nie żart . W mojej parafi ksiądz nie raz ogłasza na końcu mszy zaginionego psa . Serio . Nasz proboszcz bardzo lubi zwierzaki . Jak miał psa , to spotykalismy sie na spacerach :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
To nie żart . W mojej parafi ksiądz nie raz ogłasza na końcu mszy zaginionego psa . Serio . Nasz proboszcz bardzo lubi zwierzaki . Jak miał psa , to spotykalismy sie na spacerach :roll:

No to tutaj nie. Ma ktoś Wyborczą? Jest ogłoszenie - ja nic nie wiem, mam noc do tyłu........Tygrys miał 2 ataki w nocy i 3 rano kurcze.

Posted

Sunia została znaleziona 8km od miejsca, w którym mieszkała - niby mogła tam dojść sama, ale czy jak wiem?
Podobno wymknęła się niezauważona przez furtkę.

Resztę już napisze Neigh jak państwo pojadą.

Posted

Zuzia zaginęła w Legionowie, 8 km od miejsca w którym została znaleziona. Wymknęła się ponoć przez niezamkniętą furtkę ( do 13 dziewczynki przyszły koleżanki ).

Ucieszyła się na widok pani, na potwierdzenie słow przywieziono 2 panie jako świadków. Zuzia została przez jedną z nich znaleziona 2 lata temu.
Wymogłam na właścielce zakup obroży z identyfikatorem........przyjechała posłusznie z obrożą.
Podpisała oświadczenie odbioru psa, oddała 25 zl za ogłosznia i pojechała.....

TYM SAMYM AKCJA "JAMNIK" zakończona pomyślnie. Wielkie dzięki należą się p. Łukaszowi ( on sunie znalazł ), który dzielnie właściela szukał i to do niego tak naprawdę zadzwoniono.

Najważniejsze, ze się wszystko dobrze skończyło.

Posted

no, to i Neigh, i jej drzwi odetchną z ulgą :diabloti:
Aż do czasu, gdy ...
Ale nie kraczmy, nie kraczmy! Cieszę sie ,ze ta małpa juz we własnym domku!