Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bursztynek przeżył noc, pije wodę, próbuje się podnosić...

odpowiedzi z Wrocławia brak

Natomiast basia była dzisiaj w lecznicy w Elblągu ze swoim maleństwem i rozmawiała z dr Markiem i jak tylko basia dojedzie do domu da mi namiary mailowe na dr i jemu wyślę zdjęcia.

Posted

Zobaczy je w domu , godzinę podalam według swojego uznania. Zadzwoń o której chcesz. Bo wiesz, nie wiem czy weci nie wyłanczają swoich komórek po pracy W Pasłeku wyłanczają a najbardziej w niedzielę.

Posted

Bardzo sympatyczny Pan doktor :)

Stwierdził ze zdjęć, że jeśli rdzeń nie jest uszkodzony to może operować Bursztynka. Jeżeli uszkodzony to nie widzi sensu.

Teraz się nam rozbijają dwie wersje.. w Ostródzie stwierdzono, że nie ma czucia głębokiego co by świadczyło o tym, że rdzeń uszkodzony.

..ale... ale Bursztyn zamachał do mnie ogonem co świadczy, że rdzeń nie uszkodzony... Bursztyn zczołgał się z posłania, żeby zrobić siku...

sama nie wiem

wizyta w Elblągu we wtorek... godzinę ustalę z Panem doktorem jutro jak sprawdzi w klinice...terminarz

najgorsza myśl...co zrobić jak rdzeń uszkodzony... uśpić... ? :-(

Prosimy o wsparcie dla Bursztynka zarówno duchowe jak i te materialne..

ewntualne wpłaty prosimy na konto AFN z dopiskiem "Bursztyn"

Posted

[quote name='black_cat']Bądzmy dobrej mysli
jesli machal ogonem i czolgal sie to nie moze byc tak źle[/quote]

już sama nie wiem co mam myśleć, zamachał raz do mnie potem już nie machał... wzystko okaże się w klinice we wtorek i będzie odrazu operacja lub nie :shake:

Posted

Ja jestem dobrej myśli ! Kierowniczka przychodni sugerowala obcięcie lapy u Elzy/ mialam ją na tymczasie/, bylam sklonna to zrobić ale Marek włączyl sie do rozmowy i powiedział , że na obciecie zawsze jest czas. Elza ma łape i cudowny dom.
Marek nie tylko, że mily to i przystojny i ma długi koński ogon. Zresztą bardzo go lubie bo niezły z niego eksponat, sama zobaczysz.

Posted

[quote name='basia0607']
Marek nie tylko, że mily to i przystojny i ma długi koński ogon. Zresztą bardzo go lubie bo niezły z niego eksponat, sama zobaczysz.[/quote]
:cool3::cool3::cool3:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jeśliby interesowała Was Warszawa to jest bardzo dobry weterynarz, z tego co wiem wykłada na SGGW i jest tam profesorem. Niestety mam do niego tylko numer telefonu:

Dr Galanty, tel. 0-606 944 559

W zeszłym roku przeprowadził skomplikowaną operację na mojej 14 letniej suni.

Posted

Żeby tylko nie było za późno...

[URL="http://www.allegro.pl/item419912657__ratujemy_psa_bursztyn_eutanazja_albo_zycie.html"][URL="http://www.allegro.pl/item419912657__ratujemy_psa_bursztyn_eutanazja_albo_zycie.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/2/4ca80ad4a21e567f.jpg[/IMG][/URL] [/URL]