Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może od początku:
Bindi jest pod opieką Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt,
Nie posiadamy schroniska więc sunia na pewno do niego nie trafi po prostu od jutra musimy jej znaleść inny tymczas.
Rozmawiałam z Kasią która zajmuje się adopcjami i ma to przemyśleć.

Jak wiadomo największym problemem jest odległość ale mam już namiary na Agnieszkę ona na mnie więc zobaczymy co dalej z tego wyniknie :)

Posted

Dziewczyny ratujcie! Już niedziela :placz: Dopiero zaczynam przygodę z tym forum i nie za bardzo wiem, gdzie uderzać po pomoc. Niby nasz kraj niewielki, może znajdzie się ktoś, kto pomoże przy transporcie Tarnobrzeg - Maków M.?

Posted

Psy w potrzebie......akcje......transport
załóz tam wątek lub założycielka tego wątku niech zmieni tytuł i napisze cos o tym ze transport potrzebny.
Powodzenia! Trzymam kciuki!

Posted

Bindi ma zapewniony DT w Tarnobrzegu , jest również osoba zainteresowana adopcją z Mielca. Proszę więc wszystkich o cierpliwość , być może dzisiaj po południu Bindi będzie już w nowym domu.

Posted

Grunt to słowność :lol: Dla Bindi życzę wszystkiego najlepszego, dla co niektórych większej konsekwencji w działaniu i traktowaniu fair również ludzi.
Miło było mi co niektóre osoby poznać.

Posted

To po kolei. informacja o mozliwości adopcji z Mielca - dziś rano (10.00)dzwonił do mnie człowiek zainteresowany adopcją ( co nie znaczy że Bindi znalazła swój dom - MY TEŻ musimy sprawdzić warunki w tym domu).
Nie powinno byc to także przyczyną zawieszenia akcji organizacji przewozu do Agnieszki, jeżeli bedzie to realne to Bindi trafi na Mazury. Osobie zainteresowanej adopcją z Mielca przekazałem informację o tym że jest też inny zainteresowany (Agnieszka) i że musimy przed adopcją sprawdzić domek docelowy co po południu zrobię lub jutro rano.
Schronu nie mamy... więc Bindi tam nie pójdzie - pisaliśmy o tym wcześniej. Była prośba o DT, bo na wczoraj mieliśmy wszyskie zajęte. Wróciła dziewczyna ze spływu i weżmie ją do siebie do czasu adopcji.

Nie uważam aby był galimatias, po prostu sytuacja zmienia się i staramy się na bieżąco przekazywać sygnały. Może nie zawsze wyczerpujące ale w każdej chwili osoba mająca wątpliwość co do wątku może zadzwonić na podane numery telefonów TSPZ i uzyskać wszelkie informacje (wątek 14 - aukcja allegro). Weźcie bardzo proszę pod uwagę fakt, że Bindi jest jednym z kilkudziesięciu podopiecznych (www.tspz.pl ) i szczegółowe opisywanie każdego kroku prowadzacego do znalezienia nowego, dobrego dla zwierzaka domu zajmowałoby dużo czasu. Jade nakarmić szczeniaki i zebrać dwa porzucone na ulicy psy...(M)

Posted

mm2559 napisał(a):

Bardzo proszę o zmianę lokalizacji Bindi z Włocławka na Tarnobrzeg... bo mamy problemy z tłumaczeniem gdzie jest Piesia ... :Dog_run:

Przepraszam bardzo, juz poprawiłam.

Dostałam 3 maile w sparwie Bindi. Wszystkich skierowałam aby dzwonili na podane w aukcji numery tel. Mam nadzieję, ze ktos sie odezwał...

Posted

Kasia napisał(a):
Przepraszam bardzo, juz poprawiłam.

Dostałam 3 maile w sparwie Bindi. Wszystkich skierowałam aby dzwonili na podane w aukcji numery tel. Mam nadzieję, ze ktos sie odezwał...

Ok dzięki

Tak dzwoniło parę zainteresowanych osób ale wszystkie z okolic Włocławka, a jak wiadomo Tarnobrzeg jest daleko stamtąd więc nawet nie było sensu zastanawiać się nad taką możliwością.

Jak już pisał mm2559 jest chętny z Mielca i ma dziś przyjechać do Bindi i bardzo prawdopodobne, że ją adoptuje.

Posted

Uprzejmie informuję, że od dzisiaj (od 20.40) Bindi ma nowy domek. Nowa Pani spełniła warunki i podpisała umowę adopcyjną. Ponieważ co środę jestem w Mielcu nie będzie problemu z odwiedzinami poadopcyjnymi. Za dwa tygodnie obiecuję zdjęcia z nową właścicielką.:Dog_run:

Posted

Proszę o przeniesienie :multi:
Bindi trafiła do bardzo sympatycznych ludzi który niedawno stracili swojego jamniczka. Przyjechali do nas całą rodziną co mi osobiście bardzo się spodobało. Jednym słowem oby więcej takich adopcji. :multi::multi::multi:

• 1 month later...