Luzia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Może od początku: Bindi jest pod opieką Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt, Nie posiadamy schroniska więc sunia na pewno do niego nie trafi po prostu od jutra musimy jej znaleść inny tymczas. Rozmawiałam z Kasią która zajmuje się adopcjami i ma to przemyśleć. Jak wiadomo największym problemem jest odległość ale mam już namiary na Agnieszkę ona na mnie więc zobaczymy co dalej z tego wyniknie :) Quote
Agnieszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dziewczyny ratujcie! Już niedziela :placz: Dopiero zaczynam przygodę z tym forum i nie za bardzo wiem, gdzie uderzać po pomoc. Niby nasz kraj niewielki, może znajdzie się ktoś, kto pomoże przy transporcie Tarnobrzeg - Maków M.? Quote
iwonamaj Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Psy w potrzebie......akcje......transport załóz tam wątek lub założycielka tego wątku niech zmieni tytuł i napisze cos o tym ze transport potrzebny. Powodzenia! Trzymam kciuki! Quote
Agnieszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 agusiazet - czy do momentu znalezienia transportu mogłabyś przygarnąć Bindi? Quote
xxxx52 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 dzisiaj zobaczylam ta psinke-podobna jest zupelnie do bialego sznaucerla,brakuje jej tylko fryzurki. ps czy Blondi bedzie wykastrowana? Quote
mm2559 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Bindi ma zapewniony DT w Tarnobrzegu , jest również osoba zainteresowana adopcją z Mielca. Proszę więc wszystkich o cierpliwość , być może dzisiaj po południu Bindi będzie już w nowym domu. Quote
Agnieszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Grunt to słowność :lol: Dla Bindi życzę wszystkiego najlepszego, dla co niektórych większej konsekwencji w działaniu i traktowaniu fair również ludzi. Miło było mi co niektóre osoby poznać. Quote
pędzelopka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A dlaczego nie było takich informacji wcześniej? My już naprawdę szukałyśmy transportu dla niej. no trudno.oby znalazła dobry dom. Pozdrawiam Iwona Quote
agusiazet Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja jestem z Mielca, ale nie adoptuję suczki, tylko ofiarowałam jej DT, bo pisało,że od poniedziałku pójdzie do schronu. Nic nie rozumiem, straszny tu galimatias:( Quote
mm2559 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To po kolei. informacja o mozliwości adopcji z Mielca - dziś rano (10.00)dzwonił do mnie człowiek zainteresowany adopcją ( co nie znaczy że Bindi znalazła swój dom - MY TEŻ musimy sprawdzić warunki w tym domu). Nie powinno byc to także przyczyną zawieszenia akcji organizacji przewozu do Agnieszki, jeżeli bedzie to realne to Bindi trafi na Mazury. Osobie zainteresowanej adopcją z Mielca przekazałem informację o tym że jest też inny zainteresowany (Agnieszka) i że musimy przed adopcją sprawdzić domek docelowy co po południu zrobię lub jutro rano. Schronu nie mamy... więc Bindi tam nie pójdzie - pisaliśmy o tym wcześniej. Była prośba o DT, bo na wczoraj mieliśmy wszyskie zajęte. Wróciła dziewczyna ze spływu i weżmie ją do siebie do czasu adopcji. Nie uważam aby był galimatias, po prostu sytuacja zmienia się i staramy się na bieżąco przekazywać sygnały. Może nie zawsze wyczerpujące ale w każdej chwili osoba mająca wątpliwość co do wątku może zadzwonić na podane numery telefonów TSPZ i uzyskać wszelkie informacje (wątek 14 - aukcja allegro). Weźcie bardzo proszę pod uwagę fakt, że Bindi jest jednym z kilkudziesięciu podopiecznych (www.tspz.pl ) i szczegółowe opisywanie każdego kroku prowadzacego do znalezienia nowego, dobrego dla zwierzaka domu zajmowałoby dużo czasu. Jade nakarmić szczeniaki i zebrać dwa porzucone na ulicy psy...(M) Quote
mm2559 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Kasia']No nic, wstawiłam ją w tą aukcję: ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414120854 Podajcie tylko jakieś namiary abym mogła wpisać w aukcji. Bardzo proszę o zmianę lokalizacji Bindi z Włocławka na Tarnobrzeg... bo mamy problemy z tłumaczeniem gdzie jest Piesia ... :Dog_run: Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mm2559 napisał(a): Bardzo proszę o zmianę lokalizacji Bindi z Włocławka na Tarnobrzeg... bo mamy problemy z tłumaczeniem gdzie jest Piesia ... :Dog_run: Przepraszam bardzo, juz poprawiłam. Dostałam 3 maile w sparwie Bindi. Wszystkich skierowałam aby dzwonili na podane w aukcji numery tel. Mam nadzieję, ze ktos sie odezwał... Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 jak to jest - czy ona nadal szuka domu? Mam pewny dom dla takiego psiaka ale nie wiem czy grzać sprawę? Quote
mawin Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 wiedziałam że po taką ślicznotkę domki będa w kolejce się usatwiały :-) Quote
Luzia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kasia napisał(a):Przepraszam bardzo, juz poprawiłam. Dostałam 3 maile w sparwie Bindi. Wszystkich skierowałam aby dzwonili na podane w aukcji numery tel. Mam nadzieję, ze ktos sie odezwał... Ok dzięki Tak dzwoniło parę zainteresowanych osób ale wszystkie z okolic Włocławka, a jak wiadomo Tarnobrzeg jest daleko stamtąd więc nawet nie było sensu zastanawiać się nad taką możliwością. Jak już pisał mm2559 jest chętny z Mielca i ma dziś przyjechać do Bindi i bardzo prawdopodobne, że ją adoptuje. Quote
mm2559 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Uprzejmie informuję, że od dzisiaj (od 20.40) Bindi ma nowy domek. Nowa Pani spełniła warunki i podpisała umowę adopcyjną. Ponieważ co środę jestem w Mielcu nie będzie problemu z odwiedzinami poadopcyjnymi. Za dwa tygodnie obiecuję zdjęcia z nową właścicielką.:Dog_run: Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ok, usuwam aukcję. Bindi wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: Quote
Luzia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Proszę o przeniesienie :multi: Bindi trafiła do bardzo sympatycznych ludzi który niedawno stracili swojego jamniczka. Przyjechali do nas całą rodziną co mi osobiście bardzo się spodobało. Jednym słowem oby więcej takich adopcji. :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 takie zakończenia lubię :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts