Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 8 months later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu znalazłam i mam nowe wieści o Lacky'm. Ciągle szaleje, w zimie miał frajdę biegając po zaspach. Wszystkie dzieciaki odwiedzające pensjonat zagłaskują go prawie na śmierć a on nic. W domu ciągle boi się zostawać w domu więc jeździ wszędzie z właścicielem chociaż ten nie ukrywa że jest to trochę męczące ale Lucky jak tylko widzi otwarty bagażnik od razu wskakuje i woli sam siedzieć w nim niż w domu. Gdy został zamknięty w skończony dla niego ogrodzeniu przesiedział tam może z pół godziny całe rozwalił i z ogrodzenia nic nie zostało . Został oczywiście wykastrowany, zdjęć niestety nie mam bo pan Piotr nie ma jak ich zgrać ale zapraszał nas w odwiedziny więc na pewno skorzystamy tylko nie wiem kiedy bo ciągle tymczasy przez dom przechodzą i jakiekolwiek wypady odpadają na obecną chwilę

• 11 months later...
Posted

Tak cierpliwie czekaliście na fotki więc się doczekaliście ja również;) Pan mi tu marudził że on nie jest jakimś super fotografem i tylko słał co tam u psa słychać ale w końcu i fotki dostałam:)

Witam :) wszystko jest ok! Lacky ma się chyba dobrze przynajmniej tak wygląda, że jest zadowolony:) Pewie ze ma jakieś traumy z przeszłości każda znajda. Zostaje juz bez problemu sam. Z dziećmi sobie radzi świetnie - wogóle psiak jest fantastyczny! Generalnie ciągle by tylko biegał :)

A to zdjęcia zobaczcie jak on teraz pięknie wygląda: