Gisic87 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 W końcu znalazłam i mam nowe wieści o Lacky'm. Ciągle szaleje, w zimie miał frajdę biegając po zaspach. Wszystkie dzieciaki odwiedzające pensjonat zagłaskują go prawie na śmierć a on nic. W domu ciągle boi się zostawać w domu więc jeździ wszędzie z właścicielem chociaż ten nie ukrywa że jest to trochę męczące ale Lucky jak tylko widzi otwarty bagażnik od razu wskakuje i woli sam siedzieć w nim niż w domu. Gdy został zamknięty w skończony dla niego ogrodzeniu przesiedział tam może z pół godziny całe rozwalił i z ogrodzenia nic nie zostało . Został oczywiście wykastrowany, zdjęć niestety nie mam bo pan Piotr nie ma jak ich zgrać ale zapraszał nas w odwiedziny więc na pewno skorzystamy tylko nie wiem kiedy bo ciągle tymczasy przez dom przechodzą i jakiekolwiek wypady odpadają na obecną chwilę Quote
rufusowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 wspanialy domek sie chłopakowi trafił :loveu: czekamy na fotki z odwiedzin :loveu: Quote
maciaszek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Wieści dobre, a nawet bardzo dobre :) To super :multi:. Na zdjęcia cierpliwie poczekamy. Quote
Gisic87 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tak cierpliwie czekaliście na fotki więc się doczekaliście ja również;) Pan mi tu marudził że on nie jest jakimś super fotografem i tylko słał co tam u psa słychać ale w końcu i fotki dostałam:) Witam :) wszystko jest ok! Lacky ma się chyba dobrze przynajmniej tak wygląda, że jest zadowolony:) Pewie ze ma jakieś traumy z przeszłości każda znajda. Zostaje juz bez problemu sam. Z dziećmi sobie radzi świetnie - wogóle psiak jest fantastyczny! Generalnie ciągle by tylko biegał :) A to zdjęcia zobaczcie jak on teraz pięknie wygląda: Quote
maciaszek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 O matko, jestem w szoku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:. Toż to nie ten sam pies! Przepięknie :loveu:. Belg pełną gębą ;). Quote
Recommended Posts