olekg89 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Do października mam moderację potem już luz blus Quote
Estera Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mysia_ napisał(a):nawet bardzo :evil_lol: Czy Olek ma dalej sprawdzane posty przez modów, że ja wiecznie ich nie zauważam? :eviltong:no... Justys95 napisał(a):Hmmm...Estera? no... Mysia_ napisał(a):Basieńko jak Ty pięknie włoskim operujesz :evil_lol: po mamusi :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Estera napisał(a):po mamusi :loveu: chyba po matce chrzestnej :eviltong: W końcu 3 lata uczyłam się tego cholerstwa :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Estera napisał(a): no... Ja ci fryz chwale a ty niezadowolona :mad: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 olekg18 napisał(a):Do października mam moderację potem już luz blus hehe :lol: Tylko nie szalej za bardzo :mad: Basia jak tam nabór na mini zlot w Porąbce? :evil_lol: Quote
rose Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 macie jeszcze jakieś zdjęcia?:eviltong: Quote
Estera Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 olekg18 napisał(a):Do października mam moderację potem już luz blus Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Tylko nie szalej za bardzo :mad: no właśnie :eviltong: Mysia_ napisał(a):chyba po matce chrzestnej :eviltong: W końcu 3 lata uczyłam się tego cholerstwa :evil_lol:pamiętasz teorię czyje to dziecko? :cool3: Justys95 napisał(a):Ja ci fryz chwale a ty niezadowolona :mad:nie, że niezadowolona. Dziękuję bardzo :loveu: Po prostu to zdjęcie jest tragiczne :eviltong: rose napisał(a):macie jeszcze jakieś zdjęcia?:eviltong:babcia Karolinka ma, ale nie da :placz: Quote
basia bonnie Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Autystykowa, i jak tam?:diabloti: Wybierasz się do Porąbki jutro?:cool3: (nie uznajemy innej odpowiedzi niz "tak":evil_lol::cool3:) Quote
Mysia_ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Estera napisał(a):no właśnie :eviltong: pamiętasz teorię czyje to dziecko? :cool3: pamiętam :evil_lol::diabloti: Dzisiaj Basia pozna Asię :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 i jak tam sie impreza udala?? ja mowilam ze sie zgubie, jade o zycie, dziewczyn nie widac a tu mi sie Porąbka konczy xD wiesz juz Basiu co to za jeziorko ;> ?? Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 impreza była w "pytkę" :evil_lol::diabloti: Podobno nie ma tam jeziora :lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 anka&autystyk napisał(a):i jak tam sie impreza udala?? ja mowilam ze sie zgubie, jade o zycie, dziewczyn nie widac a tu mi sie Porąbka konczy xD wiesz juz Basiu co to za jeziorko ;> ?? ojjj sie dzialo!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: hahahah, :evil_lol:tam nie bylo jeziora, tylko zapora, a to była rzeka Soła:diabloti: jezioro było wcześniej, żywieckie!!:evil_lol: Mysia_ napisał(a):impreza była w "pytkę" :evil_lol::diabloti: Podobno nie ma tam jeziora :lol: Błagam Cię, tylko nie pisz tu szczegółów! :evil_lol: Quote
Estera Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Po rozmowie z Basią, zazdrościłam Wam jeszcze bardziej! Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 basia bonnie napisał(a):Błagam Cię, tylko nie pisz tu szczegółów! :evil_lol: jak będziesz grzeczna :evil_lol: Mam w razie co czym Cię szantażować :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Estera']Po rozmowie z Basią, zazdrościłam Wam jeszcze bardziej! Za to dzisiaj Oni mogą nam zazdrościć :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KaRa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś'] Za to dzisiaj Oni mogą nam zazdrościć :diabloti::diabloti::diabloti: Czego Ani i Grzeska? :evil_lol::evil_lol: Ja Anke mam na codzien, a Grzeska tez nie zadko:evil_lol:nudni sa:lol: Quote
Mysia_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś'] Za to dzisiaj Oni mogą nam zazdrościć :diabloti::diabloti::diabloti: Ja nikomu nie zazdroszcze :evil_lol: Najleposze imprezy tylko na Porąbce :evil_lol::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='KaRa_']Czego Ani i Grzeska? :evil_lol::evil_lol: Ja Anke mam na codzien, a Grzeska tez nie zadko:evil_lol:nudni sa:lol: Jeśli już to KOGO :diabloti: a Ja nie mam Ich na co dzień i Estery też nie mam, więc każde odwiedziny są bardzo miłe :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś']Jeśli już to KOGO :diabloti: a Ja nie mam Ich na co dzień i Estery też nie mam, więc każde odwiedziny są bardzo miłe :cool3: czego:lol::lol: Quote
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='KaRa_']czego:lol::lol: Dobra niech Ci będzie..Oni się z Tobą policzą, a nie ja :diabloti: Quote
KaRa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś']Dobra niech Ci będzie..Oni się z Tobą policzą, a nie ja :diabloti: Hahahaha:evil_lol: Oni policzą? haha:evil_lol: Quote
Estera Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś']Jeśli już to KOGO :diabloti: a Ja nie mam Ich na co dzień i Estery też nie mam, więc każde odwiedziny są bardzo miłe :cool3:Dokładnie. Odwiedziny były bardzo milutkie, spontany też są zarąbiste :evil_lol: Tipsy w górę! uła,uła! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Esteraaa!!!!!! Drugi tips mi odpadł :-( Quote
Estera Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś']Esteraaa!!!!!! Drugi tips mi odpadł :-( jakieś oszukane masz te tipsy :evil_lol: Niektórzy mieli chyba za dobrze :shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Zaraz, zaraz, kto to był u kogo, bo już się pogubiłam. :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts