Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :evil_lol: Olek robi qpkę w przedpokoju. :diabloti: To skupienie na twarzy. :diabloti: Zawstydził się. :oops: Olek jako kura domowa. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 I w końcu się udało. :cool3: :loveu: Agresory dwa. :evil_lol: Na razie starczy, idę coś przekąsić i oglądnąć "Ja albo mój pies" na TVN Style (leci o 19.30) jakby ktoś był zainteresowany. ;) Quote
basia bonnie Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Zajebiste fotki :loveu: łezka się w oku kręci.. hehe było cuuudownie:loveu::loveu: czekam na reszte fot :diabloti: w 3 słowach: orgia, vipy & gitara :evil_lol::evil_lol: [quote name='Estera'] I teraz to na co wszyscy czekają! 2 metrowy idiota! Mieszkał ze znajomymi w domku obok, napalił się na Anię, non stop molestował. Basia nasz obronny pit-bull wypędzała go miotłą i mopem :multi: Niestety fotek pitbulla w akcji nie mam :niewiem: :evil_lol::evil_lol: szkoda ,ze nie mam foty jak go wyganiam..:-( wstawilabym na nk i dala mu pinezke :diabloti: chociaz nie moge sie zalogowac tam:placz: znalezliscie go w koncu na nk? :evil_lol::evil_lol: http://i44.tinypic.com/aaam8p.jpg WTF?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Rozmyślania o rumunach ciąg dalszy. :evil_lol: na pewno myślałam, którego dziś zrzucić ze skały :evil_lol: Olek robi qpkę w przedpokoju. :diabloti: To skupienie na twarzy. :diabloti: ta qpka to miał być obiad dla rumunów :evil_lol: http://i39.tinypic.com/2sam3wo.jpg to ten mop miał w ryju dwumetrowiec!! :evil_lol: Quote
aleb Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://i41.tinypic.com/2cg074z.jpg Yyy :-o można się przerazić:lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='basia bonnie']http://i44.tinypic.com/aaam8p.jpg WTF?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Basia no nie mów, że nie pamietasz. :eviltong: :-o :cool3: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 aleb-nie było czego bo to dureń był basia go waliła kijem aż złamała .A on nic jej nawet nie powiedział:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Basia no nie mów, że nie pamietasz. :eviltong: :-o :cool3: :evil_lol: Eeeeeeeeeeeee.......:evil_lol::evil_lol::niewiem: Quote
Estera Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Basia całowałaś się z Anią? :shock: :evil_lol: Fajne fotki :multi: kurczę, tęskno mi się zrobiło :niewiem: Quote
basia bonnie Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Estera napisał(a):Basia całowałaś się z Anią? :shock: :evil_lol: Fajne fotki :multi: kurczę, tęskno mi się zrobiło :niewiem: eeee nie!!!:crazyeye: nie tylko Tobie... ja mam filmik na telefonie jak komar gra 'robi loda mu' :evil_lol: ale chyba go tu nie wstawie,bo obrabiamy dupe jednej dogomaniaczce na nim:evil_lol:??:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jak słodko :loveu: Baśka, wstawiamy wszystko bez wyjątku :diabloti: wkrótce moje fotki :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mysia_ napisał(a):Baśka, wstawiamy wszystko bez wyjątku :diabloti: wkrótce moje fotki :diabloti: Ja tam robię małe wyjatki. :eviltong: W końcu musimy mieć swoje słodkie tajemnice. :loveu: :evil_lol: Quote
Estera Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To ja lecim z fotkami :multi: Troszkę widoczków Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie ma to jak paluszki. :cool3: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wyciumkany... :evil_lol: Koński... :evil_lol: Spójrzcie na te oczy. :-o Quote
Estera Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale oni byli obrzydliwi.....I ten syf na uchu :shake: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Koński najlepszy! :diabloti::diabloti::diabloti: ale grzyb na uchu 204 centymetrowego jest przeobrzydliwy :diabloti::evil_lol: a teraz moje fotki :cool3: Oluś - foteczka Emo :loveu: robiona na pewną osobę :lol: Basieńka jeszcze trzeźwa :diabloti: żrący Aleksander chyba nie trzeba opisywać :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To koniec na dzisiaj, więcej nie chce mi się zmniejszać. :eviltong: Teraz Wasza kolej. :cool3: Quote
Recommended Posts