Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 strasznie mi szkoda, że nie bedzie mnie z Wami :-( Pamiętajcie o mnie ;) Quote
basia bonnie Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Mysia_ napisał(a):strasznie mi szkoda, że nie bedzie mnie z Wami :-( Pamiętajcie o mnie ;) zadzwonimy do Ciebie i do sluchawki wypijemy zdrowie za Ciebie:evil_lol::evil_lol: Komarek, będziesz czekał na mnie na peronie czy szukac Cie przed dworcem?:cool3: Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 basia bonnie napisał(a):zadzwonimy do Ciebie i do sluchawki wypijemy zdrowie za Ciebie:evil_lol::evil_lol: Może lepiej nie, bo mi będzie jeszcze bardziej smutno, że mnie tam nie ma :-( Quote
basia bonnie Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Wy sobie smacznie śpicie a ja na PKP będę musiała wyruszać zaraz.... :P Hehe, jakby co to piszcie do mnie na kom. 660 358 943 ;) do zobaczenia :multi: Quote
rose Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jeszcze trochę i przyjadą sweetaśni:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 rose napisał(a):Jeszcze trochę i przyjadą sweetaśni:loveu::loveu::loveu: dojechali już? :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 KaRa_ napisał(a):dojechali:diabloti::diabloti::diabloti: już Ci Kara współczuję :evil_lol: Nie no... Pozdrów wszystkich :loveu: Quote
rose Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mysia_ napisał(a):już Ci Kara współczuję :evil_lol: Nie no... Pozdrów wszystkich :loveu: Teraz wszyscy śpią skacowani :diabloti::evil_lol: tylko ja jedyna porządna niepijąca:evil_lol: ktoś musiał się poświęcić, żeby się nimi zająć:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 rose napisał(a):Teraz wszyscy śpią skacowani :diabloti::evil_lol: tylko ja jedyna porządna niepijąca:evil_lol: ktoś musiał się poświęcić, żeby się nimi zająć:evil_lol: hehe :evil_lol: Pijaki :shake: a ja wczoraj jak dzwoniliście poszłam się myć, a potem spać :eviltong: Quote
rose Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :evil_lol: Pijaki :shake: a ja wczoraj jak dzwoniliście poszłam się myć, a potem spać :eviltong: nie dobrze:eviltong: to dziś zadzwonimy znów:diabloti: masz plusa? Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 rose napisał(a):nie dobrze:eviltong: to dziś zadzwonimy znów:diabloti: masz plusa? to jest era :cool3: Quote
komar Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mysia_ napisał(a):to jest era :cool3: Łee to do dupy.. po co Ci telefon w takiej głupiej sieci:eviltong: Quote
rose Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Kurde nie z tego konta miałam to napisać:eviltong: Quote
komar Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 rose napisał(a):Teraz wszyscy śpią skacowani :diabloti::evil_lol: tylko ja jedyna porządna niepijąca:evil_lol: ktoś musiał się poświęcić, żeby się nimi zająć:evil_lol: jacy wszyscy jacy wszyscy;P ja to wczoraj prawie nic nie wypilem;P chyba jedno piwko i pare łykow żubrówki;P Quote
Rinuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 O kto to ma niby uwierzyc, że nie piłeś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 komar napisał(a):Łee to do dupy.. po co Ci telefon w takiej głupiej sieci:eviltong: wypraszam sobie :eviltong: Najlepsza sieć, już 7 lat w niej jestem :evil_lol: Piliście żubrówkę, a mnie tam nie było :placz: rose napisał(a):Kurde nie z tego konta miałam to napisać:eviltong: czyżby powyższy post był Twój? :D Quote
olekg89 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Komar nie użyłby słowa "do dupy" to tylko taki degenerat jak Aniusia:P może tak bluźnić Quote
Mysia_ Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 olekg18 napisał(a):Komar nie użyłby słowa "do dupy" to tylko taki degenerat jak Aniusia:P może tak bluźnić no no :cool3: Od razu z tym postem było mi coś nie tak :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Żyjemy:evil_lol::-o:-o Dzisiejsza noc była wspaniała i rozkoszna Asia spała na 4osobowym łóżku, a Komar z 4babkami na ziemi. Ja i Ania miałyśmy super przystojnego masażyste o ciekawym pseudo artystycznym Estera:evil_lol:. Do dzisiaj żałuje, moje dzieci (rsoe i Komr) spłodziły dziewczynkę Esterę a ja wolałabym Estera:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Po pijaku Asia,Estera i Komar poszli na spacer szukac Smakosza no i znaleźl ( po ogladanuiu horrrrroru smakosz)i!!!!!!!!!!!!!!! Znaleźli smakosza!!! zjadł całą puszkę i nie mam czym nakarmić kotów :-(:-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 wstawać lenie :eviltong: Ja już do pracy wychodze, a Wy pewnie odsypiacie całą noc picia :diabloti: Quote
Recommended Posts