KaRa_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 rose napisał(a):Asia wygląda jak martwa:D tylko przykryć czarnym workiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 no faktycznie dziwnie wygląda jak śpi :evil_lol: Quote
rose Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Mysia_ napisał(a):no faktycznie dziwnie wygląda jak śpi :evil_lol: A Kara ręce jak trup składa:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 rose napisał(a):A Kara ręce jak trup składa:evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: pomimo to wygląda na bardziej żywą niż Asia :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Mysia_ napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: pomimo to wygląda na bardziej żywą niż Asia :evil_lol: bo się posikam:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
rose Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Mysia_ napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: pomimo to wygląda na bardziej żywą niż Asia :evil_lol: No to fakt:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 KaRa_ napisał(a):bo się posikam:lol::lol::lol::lol::lol: Kara nie sikaj :eviltong::shake: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 własnie, też sobie chętnie zobacze :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 rose napisał(a):Asia wygląda jak martwa:D KaRa_ napisał(a):tylko przykryć czarnym workiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):no faktycznie dziwnie wygląda jak śpi :evil_lol: rose napisał(a):A Kara ręce jak trup składa:evil_lol: Mysia_ napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: pomimo to wygląda na bardziej żywą niż Asia :evil_lol: KaRa_ napisał(a):bo się posikam:lol::lol::lol::lol::lol: rose napisał(a):No to fakt:evil_lol: Mysia_ napisał(a):Kara nie sikaj :eviltong::shake: Dzięki wielkie. :shake: Uśmierciły mnie baby jedne. :-o :obrazic: Chyba za dużo horrorów się naoglądałyście. :shake: Quote
Estera Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini515.jpg - zwróćcie uwagę na ciekawską Asię :evil_lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini526.jpg - skupienie :evil_lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini531.jpg - ja robiłam, ja! :multi: To był środek dnia :eviltong: [quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol::lol: pomimo to wygląda na bardziej żywą niż Asia :evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l:sikam razem z Karą :evil_lol: Fakt, Asia wygląda przerażająco jak śpi :diabloti: Kara a zdjęcia na którym bardziej widać mój kolor nie ma? Bo ja na tym nie widzę różnicy :lol: [quote name='Asia & Ginger']Dzięki wielkie. :shake: Uśmierciły mnie baby jedne. :-o :obrazic: Chyba za dużo horrorów się naoglądałyście. :shake:Wy wszystkie usypiałyście w połowie filmu :lol: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Estera napisał(a): :turn-l::turn-l:sikam razem z Karą :evil_lol: Znowu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Estera']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini515.jpg - zwróćcie uwagę na ciekawską Asię :evil_lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini526.jpg - skupienie :evil_lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini531.jpg - ja robiłam, ja! :multi: To był środek dnia :eviltong: :turn-l::turn-l::turn-l:sikam razem z Karą :evil_lol: Fakt, Asia wygląda przerażająco jak śpi :diabloti: Kara a zdjęcia na którym bardziej widać mój kolor nie ma? Bo ja na tym nie widzę różnicy :lol: Wy wszystkie usypiałyście w połowie filmu :lol: Dzięki Esti, jesteś bardzo miła. :-x :-x :-x :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Estera Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 KaRa_ napisał(a):Znowu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no. Przyzwyczaiłam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Dzięki Esti, jesteś bardzo miła. :-x :-x :-x :obrazic: :obrazic: :obrazic:ja nigdy nie mówiłam, że jestem miła. Albo , że Cię lubię :roll: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Estera napisał(a):no. Przyzwyczaiłam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo ze mną fajnie się sika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Mysia_']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/mini/mini535.jpg prawie jak aniołeczek :loveu: bo ja jestem anioleczek:loveu::loveu::loveu: a te foty sa boskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Esterze do twarzy z tym kolorem i słitkiem :D Quote
Mysia_ Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 basia bonnie napisał(a):bo ja jestem anioleczek:loveu::loveu::loveu: chyba z rogami :evil_lol: a co to za zbiorowe sikanie tutaj? :evil_lol: Quote
Estera Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 KaRa_ napisał(a):Bo ze mną fajnie się sika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):a co to za zbiorowe sikanie tutaj? :evil_lol:Ja już nie pamiętam czemu sikałam przy niej. Pewnie się bałam Smakosza czy innych golumiątek z "Zejścia"....a może to Samara mnie straszyła? :roll: W każdym bądź razie, we dwie razniej i we dwie lepiej się sika! :multi::evil_lol: basia bonnie napisał(a): a te foty sa boskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Esterze do twarzy z tym kolorem i słitkiem :Dmoje kochane dziecię :loveu: :loveu: :loveu: rose napisał(a):Aniołkiem to jestem ja:loveu:Mamusiu, ale to ja miałam piżamkę z Aniołkiem :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Estera napisał(a):Ja już nie pamiętam czemu sikałam przy niej. Pewnie się bałam Smakosza czy innych golumiątek z "Zejścia"....a może to Samara mnie straszyła? :roll: W każdym bądź razie, we dwie razniej i we dwie lepiej się sika! :multi::evil_lol: gdyby wtedy w Sierkowie sama nie poszła na siku to pewnie lepiej by się skończyła ta historia z niedźwiedziem :lol::evil_lol: Estera napisał(a):Mamusiu, ale to ja miałam piżamkę z Aniołkiem :diabloti: o niczym to nie świadczy :eviltong: Quote
Estera Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mysia_ napisał(a):gdyby wtedy w Sierkowie sama nie poszła na siku to pewnie lepiej by się skończyła ta historia z niedźwiedziem :lol::evil_lol: o niczym to nie świadczy :eviltong:Może i tak...chociaż ja na siku nie byłam wtedy kiedy niedźwiedzia spotkałam :diabloti: Po prostu tego aniołka z przodu psuje diabełek z tyłu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 nie mowcie,ze to juz wszystkie zdjecia? :( przeciez Asia tez robila!! i przeciez jeszcze nie bylo tu zdjec pysznej pizzy minizlotowej!! :hmmmm: p.s. Słity moje kochane, jak nie macie co robić za tydz. w sobote to zapraszamy do Porąbki:eviltong::cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia bonnie napisał(a):p.s. Słity moje kochane, jak nie macie co robić za tydz. w sobote to zapraszamy do Porąbki:eviltong::cool3::cool3: ja będę :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts