Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='arjuna']cześć Kaśka, fajnie, że sie odezwałaś:to własnie na tą sunię trzeba wplacić to i owo:P

jak będziesz miała czas, to pomóż dziewczynom w prowadzeniu małej i jak coś: wypożycz cos ze swego sprzętu:P[/quote]

spokojnie Monia pamietam i jak tylko wyplata zawita na koncie pojdzie przelew na sunie;)

oczywiscie jezeli bedzie potrzeba sprawdzenia suni,poobserwowania jej czy cokolwiek to służe pmocą na tyle ile czas mi pozwoli :oops:

Posted

[quote name='CASIA&ttb']spokojnie Monia pamietam i jak tylko wyplata zawita na koncie pojdzie przelew na sunie;)

oczywiscie jezeli bedzie potrzeba sprawdzenia suni,poobserwowania jej czy cokolwiek to służe pmocą na tyle ile czas mi pozwoli :oops:[/quote]

dżinks stara:P
pilnuj nam malolaty i sprpobuj znaleźć suepr DS dla niej;)

Posted

w razie czego bede stro sprawdzac kazego kandydata na nowego pancia sunieczki jezeli tylko bedzie z okolic poznania;)

bedzie dobrze tylko teraz malutka musi stanąć na łapki szybko :)

Posted

piękne zdjęcia, aż mi się łza w oku zakręciła:loveu::loveu::loveu::loveu:

i niech mi ktoś jeszcze gdzies napisze, że wszystkie ttb trzeba poddac eutanazji bo wszystkie są nienormalne, agresywne to normalnie nie wytrzymam:angryy:

Posted

[quote name='majqa']Musi stanąć i stanie! ;)[/quote]

no baa!!!!

jezeli będzie potrzebna jakas rada czy pomoc to piszcie a postaram sie pomoc jak tylko bede mogła :cool1:

Posted

Casia, od razu trzeba było mówić, że jesteś ekspertem! W takim razie zapraszamy w odwiedziny! (z szelkami ;)). Napisz mi swój nr tel na pw, jutro zadzwonię i się umówimy! A wszelkie rady przyjmiemy z wdzięcznością!!

Posted

dawac dawac te cegielki...:diabloti:
ja mam na n-k 10.000 ludzi:p
druga porcja tez sie rozejdzie jak buleczki:diabloti:
co dzien wystawiam o tych cegielkach i prosze:evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']piękne zdjęcia, aż mi się łza w oku zakręciła:loveu::loveu::loveu::loveu:

i niech mi ktoś jeszcze gdzies napisze, że wszystkie ttb trzeba poddac eutanazji bo wszystkie są nienormalne, agresywne to normalnie nie wytrzymam:angryy:[/quote]

tak tak andziu wszystkie trzeba zabic a zwlaszcza takie powyzej 4 lat bo one to zagryzaja od razu...Mgulon mój kochany wedlug takich stereotypow powinien nie wyjsc ze schronu... a tak ponad 5 letni dzisiaj Magiś bryka jak szalony i podbija serducho 3 letniej córy moich przyjaciól kiedy jedzi do nich na weekendy na wies ;)

Pozdrawiam wszsytki bull-uprzedzonych i wszystkie mocherki czytajace FAKT... :angryy:

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem w szoku, dwa dni aukcja a wejść [B][SIZE=4][COLOR=Red]4760
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Red][COLOR=Black]a cegiełek jeszcze 39 sztuk.

Gonia szykujemy 2 edycje?
[SIZE=1][COLOR=Silver]A ja teraz pojadę na fali z następną bulleczką.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote] A ja nie jestem w szoku :razz: Bo same zdolne ciotki się tu zleciały!
Jedna wywaliła taki tekst, że nie sposób nie płakać, druga odwaliła super grafikę i layout, a trzecia zrobiła całkiem dobre zdjęcia :diabloti::evil_lol::eviltong::p Aco! Trzeba się dowartościować! :evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Casia, od razu trzeba było mówić, że jesteś ekspertem! W takim razie zapraszamy w odwiedziny! (z szelkami ;)). Napisz mi swój nr tel na pw, jutro zadzwonię i się umówimy! A wszelkie rady przyjmiemy z wdzięcznością!![/quote]

i tak juz moj nr jest wszedzie wiec i tu nic sie nie stanie jak sie znajdzie ;)

510235509

powiedz tylko ile ona ma obwodu klaty za przednimi lapami zebym wziela odpowiednie szele(bo 3 rozne rozmiary w domu mam :razz:)

Posted

[quote name='CASIA&ttb'](...) Pozdrawiam wszsytki bull-uprzedzonych i wszystkie mocherki czytajace FAKT... :angryy:[/quote]
Dziękuję. Zdjęłam beret i już nie przypominam pokemona. :evil_lol:

Posted

[quote name='CASIA&ttb']i tak juz moj nr jest wszedzie wiec i tu nic sie nie stanie jak sie znajdzie ;)

510235509

powiedz tylko ile ona ma obwodu klaty za przednimi lapami zebym wziela odpowiednie szele(bo 3 rozne rozmiary w domu mam :razz:)[/quote] Hihi, to tak jak mój :lol: Jutro po wizycie u weta zadzwonię!

A tego to nie wiem, bo właśnie utuliłam niunię do snu i wróciłam do domu.
Najlepiej weź 3 i dopasujemy na miejscu ;)

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję. Zdjęłam beret i już nie przypominam pokemona. :evil_lol:[/quote]

to mi poprawiłaś tym zdaniem humor :evil_lol:

PS.pamietajcie ze pit burek to morderca i nigdy nie powinien mieszkac z innymi psami bo je zje...(aczerpniete z FUKTU :eviltong:)

zeby nie bylo cos na poprawe humoru z serii "straśny pitek"

pit(morderca) dozyca(zwana kuniem) i buldożka(zwana bulwą) wszystko to suki dorosłe i bardzo dominacyjne a od 8 miesiecy zyja pod jednym dachem :loveu:
[IMG]http://images32.fotosik.pl/305/23829331dc62aeb5med.jpg[/IMG]

pit i buldoka francuska
[IMG]http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='CASIA&ttb']
pit(morderca) dozyca(zwana kuniem) i buldożka(zwana bulwą) wszystko to suki dorosłe i bardzo dominacyjne a od 8 miesiecy zyja pod jednym dachem :loveu:
[IMG]http://images32.fotosik.pl/305/23829331dc62aeb5med.jpg[/IMG]

pit i buldoka francuska
[IMG]http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg[/IMG][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brakuje tylko pittki Pixie :p:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='arjuna']a ja mam już 709 zł. od pitbullmaniaków.[/quote]
To wspaniale! :multi::multi::multi:
Jak nasz wet tu zajrzy, to mimo dobrego serca podniesie ceny ;):evil_lol:;)

Posted

[quote name='GoniaP']To wspaniale! :multi::multi::multi:
Jak nasz wet tu zajrzy, to mimo dobrego serca podniesie ceny ;):evil_lol:;)[/quote]
O...nie daj Boże...:evil_lol:

Posted

A teraz coś o Halince...
Trzeba ją wynieść na piedestał, przesyłać same dobre myśli i najlepsze życzenia, słać kwiaty i bombonierki... Bo jest niesamowita!!!
Ma niesamowity dar... Pielęgnuje tę małą jak dziecko! Przemawia do niej, poprawia, wstaje do niej w nocy, podgląda ja na kamerze i pilnuje jak oka w głowie! A Pixie jest w Niej zakochana! Wodzi za Nią tymi swoimi bursztynowo-zielonymi oczkami, liże po rękach, całuje ... Ja nie wiem jak one sie rozstaną.... Muszą, bo w domu są 2 koty i malutki psiak... no i okazjonalnie przyjeżdża Menia - astka. Ale na pewno będzie ciężko...

P.S. Nosze się nie sprawdzają jak na razie... Mój TZ został głównym tragarzem Pixie... Jest nia bardzo przejęty, i jutro nawet wróci z pracy, by zabrać ją z nami do weterynarza :crazyeye::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...