CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='arjuna']cześć Kaśka, fajnie, że sie odezwałaś:to własnie na tą sunię trzeba wplacić to i owo:P jak będziesz miała czas, to pomóż dziewczynom w prowadzeniu małej i jak coś: wypożycz cos ze swego sprzętu:P[/quote] spokojnie Monia pamietam i jak tylko wyplata zawita na koncie pojdzie przelew na sunie;) oczywiscie jezeli bedzie potrzeba sprawdzenia suni,poobserwowania jej czy cokolwiek to służe pmocą na tyle ile czas mi pozwoli :oops:
arjuna Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='CASIA&ttb']spokojnie Monia pamietam i jak tylko wyplata zawita na koncie pojdzie przelew na sunie;) oczywiscie jezeli bedzie potrzeba sprawdzenia suni,poobserwowania jej czy cokolwiek to służe pmocą na tyle ile czas mi pozwoli :oops:[/quote] dżinks stara:P pilnuj nam malolaty i sprpobuj znaleźć suepr DS dla niej;)
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 w razie czego bede stro sprawdzac kazego kandydata na nowego pancia sunieczki jezeli tylko bedzie z okolic poznania;) bedzie dobrze tylko teraz malutka musi stanąć na łapki szybko :)
majqa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='CASIA&ttb'](...) malutka musi stanąć na łapki szybko :)[/quote] Musi stanąć i stanie! ;)
andzia69 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 piękne zdjęcia, aż mi się łza w oku zakręciła:loveu::loveu::loveu::loveu: i niech mi ktoś jeszcze gdzies napisze, że wszystkie ttb trzeba poddac eutanazji bo wszystkie są nienormalne, agresywne to normalnie nie wytrzymam:angryy:
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='majqa']Musi stanąć i stanie! ;)[/quote] no baa!!!! jezeli będzie potrzebna jakas rada czy pomoc to piszcie a postaram sie pomoc jak tylko bede mogła :cool1:
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Casia, od razu trzeba było mówić, że jesteś ekspertem! W takim razie zapraszamy w odwiedziny! (z szelkami ;)). Napisz mi swój nr tel na pw, jutro zadzwonię i się umówimy! A wszelkie rady przyjmiemy z wdzięcznością!!
Kamila_s Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 dawac dawac te cegielki...:diabloti: ja mam na n-k 10.000 ludzi:p druga porcja tez sie rozejdzie jak buleczki:diabloti: co dzien wystawiam o tych cegielkach i prosze:evil_lol:
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='andzia69']piękne zdjęcia, aż mi się łza w oku zakręciła:loveu::loveu::loveu::loveu: i niech mi ktoś jeszcze gdzies napisze, że wszystkie ttb trzeba poddac eutanazji bo wszystkie są nienormalne, agresywne to normalnie nie wytrzymam:angryy:[/quote] tak tak andziu wszystkie trzeba zabic a zwlaszcza takie powyzej 4 lat bo one to zagryzaja od razu...Mgulon mój kochany wedlug takich stereotypow powinien nie wyjsc ze schronu... a tak ponad 5 letni dzisiaj Magiś bryka jak szalony i podbija serducho 3 letniej córy moich przyjaciól kiedy jedzi do nich na weekendy na wies ;) Pozdrawiam wszsytki bull-uprzedzonych i wszystkie mocherki czytajace FAKT... :angryy:
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Isadora7']Jestem w szoku, dwa dni aukcja a wejść [B][SIZE=4][COLOR=Red]4760 [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Red][COLOR=Black]a cegiełek jeszcze 39 sztuk. Gonia szykujemy 2 edycje? [SIZE=1][COLOR=Silver]A ja teraz pojadę na fali z następną bulleczką.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote] A ja nie jestem w szoku :razz: Bo same zdolne ciotki się tu zleciały! Jedna wywaliła taki tekst, że nie sposób nie płakać, druga odwaliła super grafikę i layout, a trzecia zrobiła całkiem dobre zdjęcia :diabloti::evil_lol::eviltong::p Aco! Trzeba się dowartościować! :evil_lol:
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='GoniaP']Casia, od razu trzeba było mówić, że jesteś ekspertem! W takim razie zapraszamy w odwiedziny! (z szelkami ;)). Napisz mi swój nr tel na pw, jutro zadzwonię i się umówimy! A wszelkie rady przyjmiemy z wdzięcznością!![/quote] i tak juz moj nr jest wszedzie wiec i tu nic sie nie stanie jak sie znajdzie ;) 510235509 powiedz tylko ile ona ma obwodu klaty za przednimi lapami zebym wziela odpowiednie szele(bo 3 rozne rozmiary w domu mam :razz:)
majqa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='CASIA&ttb'](...) Pozdrawiam wszsytki bull-uprzedzonych i wszystkie mocherki czytajace FAKT... :angryy:[/quote] Dziękuję. Zdjęłam beret i już nie przypominam pokemona. :evil_lol:
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='majqa']Musi stanąć i stanie! ;)[/quote] No ja mam też taka nadzieję!
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='CASIA&ttb']i tak juz moj nr jest wszedzie wiec i tu nic sie nie stanie jak sie znajdzie ;) 510235509 powiedz tylko ile ona ma obwodu klaty za przednimi lapami zebym wziela odpowiednie szele(bo 3 rozne rozmiary w domu mam :razz:)[/quote] Hihi, to tak jak mój :lol: Jutro po wizycie u weta zadzwonię! A tego to nie wiem, bo właśnie utuliłam niunię do snu i wróciłam do domu. Najlepiej weź 3 i dopasujemy na miejscu ;)
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zostało tylko 12 cegiełek :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
arjuna Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='GoniaP']Zostało tylko 12 cegiełek :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] a ja mam już 709 zł. od pitbullmaniaków.
Kamila_s Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 robcie nowa partie cegielek...:diabloti: pieknie,ze tak sie sprzedaly expressowo!!!:multi::multi::multi:
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='majqa']Dziękuję. Zdjęłam beret i już nie przypominam pokemona. :evil_lol:[/quote] to mi poprawiłaś tym zdaniem humor :evil_lol: PS.pamietajcie ze pit burek to morderca i nigdy nie powinien mieszkac z innymi psami bo je zje...(aczerpniete z FUKTU :eviltong:) zeby nie bylo cos na poprawe humoru z serii "straśny pitek" pit(morderca) dozyca(zwana kuniem) i buldożka(zwana bulwą) wszystko to suki dorosłe i bardzo dominacyjne a od 8 miesiecy zyja pod jednym dachem :loveu: [IMG]http://images32.fotosik.pl/305/23829331dc62aeb5med.jpg[/IMG] pit i buldoka francuska [IMG]http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg[/IMG]
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='CASIA&ttb'] pit(morderca) dozyca(zwana kuniem) i buldożka(zwana bulwą) wszystko to suki dorosłe i bardzo dominacyjne a od 8 miesiecy zyja pod jednym dachem :loveu: [IMG]http://images32.fotosik.pl/305/23829331dc62aeb5med.jpg[/IMG] pit i buldoka francuska [IMG]http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg[/IMG][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brakuje tylko pittki Pixie :p:diabloti::evil_lol::eviltong:
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 wspaniale, że tyle osób tu zagląda i cegiełki tak schodzą, oby tak dalej! :thumbs:
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 teraz na DT mam mix pita z bullem głuchego jeszcze a to i tak nie całe stado ;)
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='arjuna']a ja mam już 709 zł. od pitbullmaniaków.[/quote] To wspaniale! :multi::multi::multi: Jak nasz wet tu zajrzy, to mimo dobrego serca podniesie ceny ;):evil_lol:;)
majqa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='GoniaP']To wspaniale! :multi::multi::multi: Jak nasz wet tu zajrzy, to mimo dobrego serca podniesie ceny ;):evil_lol:;)[/quote] O...nie daj Boże...:evil_lol:
GoniaP Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 A teraz coś o Halince... Trzeba ją wynieść na piedestał, przesyłać same dobre myśli i najlepsze życzenia, słać kwiaty i bombonierki... Bo jest niesamowita!!! Ma niesamowity dar... Pielęgnuje tę małą jak dziecko! Przemawia do niej, poprawia, wstaje do niej w nocy, podgląda ja na kamerze i pilnuje jak oka w głowie! A Pixie jest w Niej zakochana! Wodzi za Nią tymi swoimi bursztynowo-zielonymi oczkami, liże po rękach, całuje ... Ja nie wiem jak one sie rozstaną.... Muszą, bo w domu są 2 koty i malutki psiak... no i okazjonalnie przyjeżdża Menia - astka. Ale na pewno będzie ciężko... P.S. Nosze się nie sprawdzają jak na razie... Mój TZ został głównym tragarzem Pixie... Jest nia bardzo przejęty, i jutro nawet wróci z pracy, by zabrać ją z nami do weterynarza :crazyeye::loveu:
Recommended Posts