Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Agatko, mam nadzieję, że na Ciebie nie poczeka. Szczerze Ci piszę... Wiesz jak jest.'
I nie martw się, jak już osiądziesz na włościach, znajdę Ci wymarzonego psiaka. Jeśli tylko dasz mi hasło. Wiesz, że powierzyłabym Ci Pixie... ale ze względu na sytuację lepiej będzie, jak pojedzie do domu już...:calus::calus::calus:[/quote]
jasne,tak na poważnie to STRASZNIE się cieszę!trochę mi kamień z serca spadł bo martwiłam się o sytuację jaka była w ostatnim czasie u was.troszeczkę jednak coś mnie w serce zakuło.teraz jak jestem na dogo codziennie, wiem że kochanych cudownych suniek jest więcej niz jedna więc się nie martwię o to ze żadna się dla mnie nie znajdzie.
napisz szczegóły. kiedy jedziecie, jaka to rodzina ile mają pitbuli;) itp.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='majqa']Ty dla mnie jesteś sexy chłop, bo masz jaja jak mało który![/quote] Właściwie to nie wiem czy się cieszyć, czy płakać :shake: Ale jakbym była chłopem, to może byś mnie zechciała, a taką laskę jak Ty, to będąc chłopem bym z przyjemnością łyknęła :loveu:

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]DZIEWCZYNY!!!
pilnie potrzeba zrobić bazarek albo jakie allegro!!!
ZBIERAMY NA CHUSTECZKI DLA GONI DO SMARKANIA I ŁEZ OCIERANIA PO ROZSTANIU Z PIXELINDĄ!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='majqa']Ty dla mnie jesteś sexy chłop, bo masz jaja jak mało który![/quote]

Matko jedyna, nie dość, że pisać nie umie po ludzkiemu, to jeszcze z niej chłop z jajami :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale za to sexy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ja sobie nie żałowałam - z zamrażalnika wyjęłam żołądkowa gorzkkaz miętą, łyk z gwinta i....
kurka blada, ale timing..... czy właściciele wiedzą, że mają [U]obowiązek[/U] drugiego zycia na wątku? weź to wpisz do umowy!!!!!!!!

Posted

[quote name='sleepingbyday']a ja sobie nie żałowałam - z zamrażalnika wyjęłam żołądkowa gorzkkaz miętą, łyk z gwinta i....
kurka blada[/quote]
ja trochę skromniej:oops:3 kieliszki winka czerwonego dziabnełam:lol:

Posted

To babiszcze przebrzydłe nas w niepewności trzymało tak długo!!! Pałam rządzą mordu :mad::mad::mad:

Ale chlasnelam sobie likierek czekoladowy na pomyślność :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc zaraz pierdyknę na wyrko, bo zacznę śpiewać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='GoniaP']Uwielbiam "Fakt" :B-fly: Już w życiu nic złego na tę gazetę nie powiem :evil_lol:[/quote]

Tabloidy są potrzebne jak tlen do życia. To bardzo dobry stwór :) i pracują tam wspaniali ludzie:megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='sleepingbyday']ZA CO, WKURZAJĄCA JEST :mad:
WIE, ZE JEJ UJDZIE TO PŁAZEM, BO PIXIAK MA DOM I SIKAMY POD SIEBIE ZE SZCZĘŚCIA.... MOŻE TO TA POPUSZCZKA, O KTÓRA CHODZIŁO....[/quote]

Ja tam płązem nie popuszczę, oderwałam się na chwilę bo musiałam o jamniczkę sie dowiedzieć wracam a tu 5 ekranów do czytania. Ooooo

[IMG]http://images6.fotosik.pl/327/56dfe64fc1c57c41.jpg[/IMG]

Posted

ale skawszona małpa... pewnie po odjeździe pixie :diabloti:

agaga, wiem, że to nie od zaraz... ostatecznie mama przezimuje u greven. zresztą może znajdzie dom. ty chcesz tylko bulla, tak? to, niestety, nie musisz sie martwic o wybór...
zakochasz się jeszcze i to bardziej niż w pixie, bo na żywo i na stałe.... oby do wiosny.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ale skawszona małpa... pewnie po odjeździe pixie :diabloti:

agaga, wiem, że to nie od zaraz... ostatecznie mama przezimuje u greven. zresztą może znajdzie dom. ty chcesz tylko bulla, tak? to, niestety, nie musisz sie martwic o wybór...
zakochasz się jeszcze i to bardziej niż w pixie, bo na żywo i na stałe.... oby do wiosny.[/quote]
bulla-niebulla teraz mi wszystko jedno jak juz nie ma tej[COLOR=Magenta][B] cudowności [/B][/COLOR]do wzięcia!!!a mamcię będę rozważać na pewno jak jeszcze nie znajdzie sobie kąta na stałe-mój mąż stwierdził ze jest wspaniała a ja też tak myślę.

Posted

[quote name='GoniaP']Ja wypiłam 3 wódeczki i muszę Was opuścić, bo mi się literki zaczną chrzanić:eviltong:
Nie wiem, czy dziś zasnę, może być ciężko :shake:
I zbierajcie na chusteczki, bo nie wiem czy ich morze przyjmie moje łzy rozstania :placz::placz::placz:
Nie znam jeszcze daty, ale to kwestia niecałych 2 tygodni...[/quote]
trzymaj się gonia!
a bazarek na chusteczki juz się robi....w końcu będziesz mogła spać spokojnie-może jeszcze nie dziś ale wkrótce.
pamiętasz co ci mówiłam przez tel.ostatnio?ŻE BĘDZIE DOBRZE I PIXIE CZEKA NA ODPOWIEDNI MOMenT-pewnie właśnie nadszedł!

Posted

Ja wypiłam 3 wódeczki i muszę Was opuścić, bo mi się literki zaczną chrzanić:eviltong:
Nie wiem, czy dziś zasnę, może być ciężko :shake:
I zbierajcie na chusteczki, bo nie wiem czy ich morze przyjmie moje łzy rozstania :placz::placz::placz:
Nie znam jeszcze daty, ale to kwestia niecałych 2 tygodni...

Posted

no... przesraniutkie... pixie jeszcze nie wie.... JoS pisąła, że frotka u niej znmieniła sie po decyzji , że to ds, a nie dt. tak szczęśliwa pixie - jakim szczęściem chodzącym będzie, jak będzie mieć dom na a\zawsze, czując to, wiedząc?? :placz::placz::placz:
wzruszenie mnie ogarnęło ....:oops:
nie dorzucam sie na chusteczki dla goni, niech chodzi zasmarkana za naszą krzywdę moralną :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='sleepingbyday']
nie dorzucam sie na chusteczki dla goni, niech chodzi zasmarkana za naszą krzywdę moralną :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Wredna małpa jesteś, i tyle :loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']A najgorsze jest to że zakończy życie najsympatyczniejszy wątek na PwP.[/quote]
no cos ty! będzie mozna bardziej zaangazować się w inne nieszczęścia....może gdzieś się uda spotkać na jakimś wątku w podobnym składzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...