GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='agaga21']nie martwcie się dziewczyny, powiem Pixie ze wszystkie ją bardzo kochacie!:loveu: i wymiziam ją od Was wszystkich![/quote] A ja będę robić zdjęcia :eviltong:
Tengusia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 wreszcie Kasia znalazla chwilke i umiescila Pixi na stronce [URL="http://www.fundacja-ast.pl/content/view/586/65/"]fundacji ast[/URL] :loveu: moze ktos ja tam wypatrzy :modla:
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 gonia, a własnie, że poszłam spać :cool3:, spałam do 11, a co, i co mi zrobisz :eviltong:???
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Isadorko, gdyby tak w Twoim avatarku ująć z kości górne zakończenie i zostawić gładkie uprofilowanie, to mamy wypisz, wymaluj...WOW!!! :eviltong:
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='majqa']Isadorko, gdyby tak w Twoim avatarku ująć z kości górne zakończenie i zostawić gładkie uprofilowanie, to mamy wypisz, wymaluj...WOW!!! :eviltong:[/quote] No wiesz....:roll: aż sie spłoniłam i płonę nadal :megagrin::megagrin::megagrin:
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 burn, baby, burn!!! znalazłam dziś spaniela... i co ja z nim zrobie??[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-znaleziony-w-okolicach-skaryszaka-124386/#post11202572[/URL]
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='majqa']Płoniesz pożądaniem Isadoruś? :evil_lol:[/quote] Jassssssne a jeszcze jak w tle słysze ten głos i widze tego ...ka upsss ognika w oczach..... to...... [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=J94-_w9ARX0[/URL]
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Pixie jest jeszcze śliczniejsza niż na zdjęciach.Niestety byliśmy dosyc krótko a panna zajęta była bardzo memlaniem kości podczas naszych odwiedzin....ale jest milusia!
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Agaga a wymiziałaś ją porządnie od fanclubu???
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 jasne.wiem ze byście mi nie darowały ale to sama przyjemność. a biedny rufik taki był zestresowany tym dziwnym"czymś"co ze mną przyjechało-na szczeniaka za duże i jakieś takie niepodobne...na człowieka za małe... Pixie na dziecko W OGÓLE nie zwróciła uwagi.nie wiem czy to dobrze czy źle.
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Agaga zgłaszam zażalenie. Twoja relacja jest zbyt krótka. Żadnych opowieści jaki Pixie ma brzusio itd.
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Agaga zgłaszam zażalenie. Twoja relacja jest zbyt krótka. Żadnych opowieści jaki Pixie ma brzusio itd.[/quote] brzusio różowiutki i mięciutki, cała jest taka mięciusia, a najbardziej jej szyja i okolice pyszczka są taaaaaakie milusie!
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ale tak jak wcześniej pisałam Pixie trochę nas olała(dosłownie i w przenośni) -dosłownie na powitanie-troszeczkę -w przenośni-cały czas chciała memlać kość
agaga21 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 a gonia miała robić foty i w tym zamieszaniu zapomniała :mad: a jeszcze wracając do brzuszka- pixie jak tylko gonia na nią spojrzy to sie zaraz kładzie na plecki i wystawia sie do miziania.
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Gonia :mad::mad::mad: A Pixie pieszczocha jest :evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='agaga21']a gonia miała robić foty i w tym zamieszaniu zapomniała :mad: [/quote] No zakręcona byłam - mea culpa :oops: [quote name='agaga21'] a jeszcze wracając do brzuszka- pixie jak tylko gonia na nią spojrzy to sie zaraz kładzie na plecki i wystawia sie do miziania.[/quote] No bo ja już mam taką moc :eviltong:
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bardzo się cieszę Dziewczyny, że udało się Wasze spotkanie! :multi:
osho Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='GoniaP']No bo ja już mam taką moc :eviltong:[/quote] :diabloti: [COLOR=DarkSlateGray]a to przypadkiem nie na odwót jest ? :diabloti:[/COLOR]
Isadora7 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='osho']:diabloti: [COLOR=DarkSlateGray]a to przypadkiem nie na odwót jest ? :diabloti:[/COLOR][/quote] :megagrin::megagrin::megagrin:
Erazm Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 To miziamy różowy brzuszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sleepingbyday Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ja tam nie mam wątpliwości, ze to na odwrót - jaka tam z goni władczyni -to pixie nami kręci....:diabloti:
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Goniuś, przekładamy sprawę na jutro. Odezwę się, jak ściągnę do domku, bo potem już siedzę przy kompie, pchając insze, niż dogowe, sprawy. Terminowy nóż na gardle najlepszą smyczą w domu. :evil_lol:
Recommended Posts