Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']nie martwcie się dziewczyny, powiem Pixie ze wszystkie ją bardzo kochacie!:loveu: i wymiziam ją od Was wszystkich![/quote] A ja będę robić zdjęcia :eviltong:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wreszcie Kasia znalazla chwilke i umiescila Pixi na stronce [URL="http://www.fundacja-ast.pl/content/view/586/65/"]fundacji ast[/URL] :loveu: moze ktos ja tam wypatrzy :modla:

Posted

Isadorko, gdyby tak w Twoim avatarku ująć z kości górne zakończenie
i zostawić gładkie uprofilowanie, to mamy wypisz, wymaluj...WOW!!! :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Isadorko, gdyby tak w Twoim avatarku ująć z kości górne zakończenie
i zostawić gładkie uprofilowanie, to mamy wypisz, wymaluj...WOW!!! :eviltong:[/quote]

No wiesz....:roll: aż sie spłoniłam

i płonę nadal :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='majqa']Płoniesz pożądaniem Isadoruś? :evil_lol:[/quote]

Jassssssne a jeszcze jak w tle słysze ten głos i widze tego ...ka upsss ognika w oczach..... to......

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=J94-_w9ARX0[/URL]

Posted

Pixie jest jeszcze śliczniejsza niż na zdjęciach.Niestety byliśmy dosyc krótko a panna zajęta była bardzo memlaniem kości podczas naszych odwiedzin....ale jest milusia!

Posted

jasne.wiem ze byście mi nie darowały ale to sama przyjemność.

a biedny rufik taki był zestresowany tym dziwnym"czymś"co ze mną przyjechało-na szczeniaka za duże i jakieś takie niepodobne...na człowieka za małe...
Pixie na dziecko W OGÓLE nie zwróciła uwagi.nie wiem czy to dobrze czy źle.

Posted

[quote name='Isadora7']Agaga zgłaszam zażalenie. Twoja relacja jest zbyt krótka. Żadnych opowieści jaki Pixie ma brzusio itd.[/quote]
brzusio różowiutki i mięciutki, cała jest taka mięciusia, a najbardziej jej szyja i okolice pyszczka są taaaaaakie milusie!

Posted

ale tak jak wcześniej pisałam Pixie trochę nas olała(dosłownie i w przenośni)
-dosłownie na powitanie-troszeczkę
-w przenośni-cały czas chciała memlać kość

Posted

a gonia miała robić foty i w tym zamieszaniu zapomniała :mad:
a jeszcze wracając do brzuszka- pixie jak tylko gonia na nią spojrzy to sie zaraz kładzie na plecki i wystawia sie do miziania.

Posted

[quote name='agaga21']a gonia miała robić foty i w tym zamieszaniu zapomniała :mad: [/quote] No zakręcona byłam - mea culpa :oops:
[quote name='agaga21'] a jeszcze wracając do brzuszka- pixie jak tylko gonia na nią spojrzy to sie zaraz kładzie na plecki i wystawia sie do miziania.[/quote] No bo ja już mam taką moc :eviltong:

Posted

[quote name='GoniaP']No bo ja już mam taką moc :eviltong:[/quote]

:diabloti: [COLOR=DarkSlateGray]a to przypadkiem nie na odwót jest ? :diabloti:[/COLOR]

Posted

Goniuś, przekładamy sprawę na jutro. Odezwę się, jak ściągnę do domku, bo potem już siedzę przy kompie, pchając insze, niż dogowe, sprawy.
Terminowy nóż na gardle najlepszą smyczą w domu. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...