Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']no np że pilnie szukamy dla pixie ds, bo jak nie, to goniap odda do schronu :diabloti:[/quote] [SIZE=5][B]
O n i e m i a ł a m[/B][/SIZE] :mad::mad::mad:
Chwilę człowieka nie ma na dogo z przyczyn zupełnie od niego niezależnych, a tu takie cyrki i insynuacje się uprawia :angryy::diabloti:
Cześć kochani!!! :loveu::loveu::loveu:
Wróciłam :multi:
Ślę Wam liznięcia od niepokornej Pixuni :loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]Wrzucam nazwy stron ogłoszeniowych. Linki nie wchodzą na dogo.[/B]

ale.gratka

pineska

eoferty.com.pl

pajęczyna

dwukropek

bono - polska

gumtree

neeon

przygarnijzwierzaka

vegie (tym razem dałam na rej.mazowieckiego)

adopcjapsa

zoonet

kupiepsa

petsy

eoferty

Posted

Oprócz agaaga nikt w sprawie Pixie nie dzwoni, nikt nie pyta :placz: Jestem, nie muszę Wam mówić, załamana. Agata byłaby świetną mamą dla Pixuni, ale to pół roku czekania... A Pixie tak się przywiązała, przede wszystkim do Halinki, że i tak rozstanie złamie jej serduszko... Co dopiero, po kolejnych 6 miesiącach :placz:

Majguś, dziękuję za ogłoszenia :calus::calus::calus:

Posted

ja dodałam Pixie do strony:
[url=http://www.garnek.pl/forum/psyadopcje]Fotoforum: psyadopcje - Garnek.pl[/url]

chciałabym żeby ktoś się znalazł....ale jednocześnie baaardzo bym chciała żeby Pixie na mnie poczekała:placz: chociaż wiem że pół roku to bardzo długo.

Posted

Jestem, melduję się, wena wraca bo długowłosy jamniś uciekł spod igły na pare godzin przed terminem, tylko transport i git, jeeeezu wybaczcie ale mnie to tłukło. JUż nadrabiam zaległości.

Wybaczcie offa ale sie tak ciesze a to taki sympatyczny wątek, pomimo problemów.

Posted

[quote name='Megi3']Gonia witaj :multi:. Pozdrawiam[/quote] Megi, dziękuję, że jesteś :loveu: Ludziki coś zapominają o Pixie i naszym problemie :-( I tak jakoś smutno :-(
Pixik wraca do zdrowia, to bez dwóch zdań... Widać to po Niej. Oczywiście upewnię się, jak zrobię je kontrolne zdjęcia w piątek... A w piątek minie 6 tygodni, i jeśli wszystko wyjdzie ok, to powoli będzie można wypusczczać stroskane powietrze z płuc... Na razie Pixie wykorzystuje nas... to znaczy zaakceptowała "torbę". Ale przyjdzie za chwilę czas (dgy już nic złego grozić jej nie będzie) że nie będziemy jej podtrzymywać i będzie musiała sobie zacząć radzić sama... Ale na razie, mocno te łapinki asekuruje, i bardziej pełza, niż chodzi :cool1:

Posted

Gonia ona ma 9 obserwatorów. Wejśc tez trochę aukcja jeszcze 4 dni. Oni przeważnie na dzień/dwa przed końcem sie odzywają. Co mi sie potwierdza bo mi sie dzisiaj urywa telefon, kilka sie konczy za dzień. Jak ta nie wyjdzie nastepna robie ze wszystkimi możliwymi wyróżnieniami.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Kochana nikt nie zapomina tylko czekalysmy na wiesci od Ciebie te optymistyczne:loveu:[/quote] Aguś, ja wiem, że Ty pamiętasz i jesteś... Ale i tak wołam pomocy... Bo patrzę na Pixie, całuję i miziam jej brzusio, dostaję buziaki, obserwuję jej metamorfozę, a w sercu płaczę, bo nie mam gotowego rozwiązania, a jej czas w dt się kurczy :-(

Posted

[quote name='Isadora7']Gonia ona ma 9 obserwatorów. Wejśc tez trochę aukcja jeszcze 4 dni. Oni przeważnie na dzień/dwa przed końcem sie odzywają. Co mi sie potwierdza bo mi sie dzisiaj urywa telefon, kilka sie konczy za dzień. Jak ta nie wyjdzie nastepna robie ze wszystkimi możliwymi wyróżnieniami.[/quote] Dorotuś, możesz mi podać kwotę, jaką Ci jestem winna? Zdaje się, że z jedną aukcją Ci zalegam... A ta? Ile kosztuje? Napisz proszę...

Posted

A ja dzisiaj z jedną z Pixiefanek planowałyśmy autentycznie nalot na Poznańską Pyre Gonię [SIZE=1][COLOR=Silver]lojesuuuu nie juz nie bede Goniaaaa nie rzucaj[/COLOR][/SIZE]

Miałyśmy dobre zamiary przymierzyć sie do tego cholernego Goniowego kompa.

Posted

Wiem wiem ciezka sprawa ale tak niedawno Andzia69 napisala na forum ze musialby sie wydazyc cud aby znalesc dom dla Ogryzka i ten cud sie stal
Ogryzek znalazl cudowny domek u pani Izy. Piexie jest cudem sama w sobie bedzie dobrze:loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']A ja dzisiaj z jedną z Pixiefanek planowałyśmy autentycznie nalot na Poznańską Pyre Gonię [SIZE=1][COLOR=Silver]lojesuuuu nie juz nie bede Goniaaaa nie rzucaj[/COLOR][/SIZE]

Miałyśmy dobre zamiary przymierzyć sie do tego cholernego Goniowego kompa.[/quote] Czuję się zawiedziona, że nalotu nie zrobiłyście :angryy:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Wiem wiem ciezka sprawa ale tak niedawno Andzia69 napisala na forum ze musialby sie wydazyc cud aby znalesc dom dla Ogryzka i ten cud sie stal
Ogryzek znalazl cudowny domek u pani Izy. Piexie jest cudem sama w sobie bedzie dobrze:loveu:[/quote] Aguś, ja wiem, że Ty optymistką jesteś, ale chyba mam prawo się martwić, co?

Posted

[quote name='majqa']Post uzupełniłam. Z mojej strony (chwila obecna) jest 15 ogłoszeń.[/quote] Jesteś jedyna i niezastąpiona. Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Czuję się zawiedziona, że nalotu nie zrobiłyście :angryy:[/quote]

Co się odwlecze to nie uciecze...
Obyś w złą godzinę tego nie powiedziała, jeszcze naprzykrzymy się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']jeszcze naprzykrzymy się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie strasz :diabloti::placz::diabloti:
Nie odpowiedziałaś na moje pytanie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...