Jump to content
Dogomania

Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka..ZA TM...[*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wet-siostra']Ona nie potrzenuje dużo miejsca...:oops:[/quote]
Rzeczywiście, Babulinka nie potrzebuje dużo miejsca, bo większość dnia przesypia, jednak potrzebuje miłości, uwagi i pieszczot, a ja niestety, z uwagi na natłok obowiązków, nie mogę jej poświęcić tyle czasu na ile mała zasługuje :roll:. Bardzo potrzebny kochający domek...

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']

Jakieś fotki nowe będą?[/quote]
Postaram się wkrótce jakieś zrobić ;).

Futerko powoli odrasta, ale jeszcze jest króciutkie... Niestety, mała nie schudła na razie, choć miałam na to nadzieję, bo znoszenie jej to jest pewne wyzwanie :evil_lol:, dobrze że mieszkam na 1 piętrze...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jakie ogłoszenia ma Binka?
Proszę o jakieś nowe zdjęcia :razz: i namiary do ogłoszeń to w wolnej chwili małą postaram się poogłaszać ;)[/quote]
Jakieś ogłoszenia były robione, ale dawno temu...
Bardzo Ci dziękuję za chęć ogłaszania Babuliny, może weźmiesz stare zdjęcia, bo ja mam tylko komórkę a jakość komórkowych zdjęć znana...

Posted

[quote name='sleepingbyday']maggie, czy wrzuciłas ja na adopcje 8p, bo nie pamiętam?[/quote]
Ja nie robiłam Babulinie ogłoszeń...
Namiary oczywiście do mnie Gosia 665 715 196

Nie mam teraz zbyt wiele czasu, więc rzadko zaglądam :oops:

Posted

Babulinka nadal czeka, jest bardzo grzeczna, cichutka, szczeka tylko jak chce być głaskana :lol: albo jest głodna.
Wędruje ze swoim posłankiem po całej kuchni, ostatnio odnalazłam ją na korytarzu :crazyeye:. Jak jej się udało przenieść ten dywanik nie wiem...:evil_lol: