Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba też koniecznie szybciutko zmienić tytuł wątku,że np.Babulinka na cito szuka innego dt,lub ds.To przyciągnie więcej dziewczyn.Ja mam już 7 staruszków w tym jednego ślepego i na pół głuchego,inny jest całkiem głuchy,jeszcze inny ma padaczkę,eh... niestety nie mogę pomóc:shake:

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Trzeba też koniecznie szybciutko zmienić tytuł wątku,że np.Babulinka na cito szuka innego dt,lub ds.To przyciągnie więcej dziewczyn.Ja mam już 7 staruszków w tym jednego ślepego i na pół głuchego,inny jest całkiem głuchy,jeszcze inny ma padaczkę,eh... niestety nie mogę pomóc:shake:

Boże , dziewczyno, jesteś święta :Rose:
Zmienić tytułu niestety nie mogę, bo nie ja zakładałam wątek, ale masz rację z tym pomysłem.

Posted

[quote name='maggiejan']Boże , dziewczyno, jesteś święta :Rose:
Taaa...pogadaj z moimi dziećmi jaka ja jestem święta:diabloti:
No ale fakt faktem wszystkie staruszki (oprócz jednego co jest na dt,bo za cholere nie może się zgodzić z psami:shake:) adoptowałam:smile:

Zmienić tytułu niestety nie mogę, bo nie ja zakładałam wątek, ale masz rację z tym pomysłem.

Pisz szybciutko do założycielki;)

Posted

[quote name='Renata5']Taaa...pogadaj z moimi dziećmi jaka ja jestem święta:diabloti:
No ale fakt faktem wszystkie staruszki (oprócz jednego co jest na dt,bo za cholere nie może się zgodzić z psami:shake:) adoptowałam:smile:

Dzieci napewno Cię kiedyś docenią ;)

Rozumiem, że masz ogród...? Chyba nie wychodzisz z nimi wszystkimi na spacery...?:-o

Pisz szybciutko do założycielki;)

Zaraz piszę.

Posted

Mieszkam w domku z ogródkiem,ale one to tylko na siku i ku wylecą i gnają pędem(:roll::evil_lol:) do domu.Nawet nie ma mowy,żeby zostały same na dworku.Nawet ze mną nie koniecznie chcą dłużej pobyć.Lecą do domu i już i się oglądają,czy za nimi idę:p

No i jestem niepracująca,więc mam duuużo czasu dla nich;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Mieszkam w domku z ogródkiem,ale one to tylko na siku i ku wylecą i gnają pędem(:roll::evil_lol:) do domu.Nawet nie ma mowy,żeby zostały same na dworku.Nawet ze mną nie koniecznie chcą dłużej pobyć.Lecą do domu i już i się oglądają,czy za nimi idę:p

Fajna ta Twoja czeredka :lol: Wyobrażam sobie tę procesję :evil_lol:, ale nic dziwnego że staruszek woli doopkę w domu grzać niż wietrzyć się na dworze, takie przyjemności to dla młodych..ech...

Posted

[quote name='maggiejan']Fajna ta Twoja czeredka :lol: Wyobrażam sobie tę procesję :evil_lol:, ale nic dziwnego że staruszek woli doopkę w domu grzać niż wietrzyć się na dworze, takie przyjemności to dla młodych..ech...
Jeden był prawie 8 lat w schronie,inny ze 6,także one świeżego powietrza i wietrzenia mają już dosyć:shake::razz:

Przypominam ewentualnym czytającym wątek

BABULINKA MUSI IŚĆ DO INNEGO DOMKU
...HELP!!!

Posted

Natussiaa napisał(a):
temat wątku już zmieniony,pierwszy post również;)

Chyba Maggiejan ściągnęła Cię myślami:cool3:.Przybyłaś prawie z prędkością światła:evil_lol::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Chyba Maggiejan ściągnęła Cię myślami:cool3:.Przybyłaś prawie z prędkością światła:evil_lol::loveu:

Nie, ja skorzystałam z Twojej rady i napisałam do Natussii ;)

Posted

[quote name='lika1771']Witam jesli moge prosic to chcialbym numer tel zeby porozmawiac o suni wiem ze jest nr gg ale ja go nie posiadam[/quote]
Witaj Aniele,z nieba nam spadasz:loveu:
Napisałam na gg,żeby się do Ciebie odezwali;),bo nr telef.też nie posiadam:shake:

Posted

[quote name='Ra_dunia']czy coś wiadomo... :roll:
Maggiejan: tel.665 715 196 (cały czas ma go przy swoim nicku ;) zaraz przy skąd: Poznań )[/quote]
Ale ja jestem ślepa,nie zauważyłam:splat::diabloti:

Posted

Kochani musze to jeszcze przemyslec myslalam ze sunia to malutki piesek a okazało sie ze jest wielkosci spaniela nie przeszkadzalo by mi to wcale ale mam juz 3 psy i mała bide bym jeszcze wzieła jeszcze przemysle

Posted

[quote name='lika1771']Kochani musze to jeszcze przemyslec [B]myslalam ze sunia to malutki piesek a okazało sie ze jest wielkosci spaniela[/B] nie przeszkadzalo by mi to wcale ale mam juz 3 psy i mała bide bym jeszcze wzieła jeszcze przemysle[/quote]
Co?:-o Ja też myślałam,że ona jest mniejsza:roll: