Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trzeba też koniecznie szybciutko zmienić tytuł wątku,że np.Babulinka na cito szuka innego dt,lub ds.To przyciągnie więcej dziewczyn.Ja mam już 7 staruszków w tym jednego ślepego i na pół głuchego,inny jest całkiem głuchy,jeszcze inny ma padaczkę,eh... niestety nie mogę pomóc:shake: Quote
maggiejan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Renata5 napisał(a):Trzeba też koniecznie szybciutko zmienić tytuł wątku,że np.Babulinka na cito szuka innego dt,lub ds.To przyciągnie więcej dziewczyn.Ja mam już 7 staruszków w tym jednego ślepego i na pół głuchego,inny jest całkiem głuchy,jeszcze inny ma padaczkę,eh... niestety nie mogę pomóc:shake: Boże , dziewczyno, jesteś święta :Rose: Zmienić tytułu niestety nie mogę, bo nie ja zakładałam wątek, ale masz rację z tym pomysłem. Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='maggiejan']Boże , dziewczyno, jesteś święta :Rose: Taaa...pogadaj z moimi dziećmi jaka ja jestem święta:diabloti: No ale fakt faktem wszystkie staruszki (oprócz jednego co jest na dt,bo za cholere nie może się zgodzić z psami:shake:) adoptowałam:smile: Zmienić tytułu niestety nie mogę, bo nie ja zakładałam wątek, ale masz rację z tym pomysłem. Pisz szybciutko do założycielki;) Quote
maggiejan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Renata5']Taaa...pogadaj z moimi dziećmi jaka ja jestem święta:diabloti: No ale fakt faktem wszystkie staruszki (oprócz jednego co jest na dt,bo za cholere nie może się zgodzić z psami:shake:) adoptowałam:smile: Dzieci napewno Cię kiedyś docenią ;) Rozumiem, że masz ogród...? Chyba nie wychodzisz z nimi wszystkimi na spacery...?:-o Pisz szybciutko do założycielki;) Zaraz piszę. Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Mieszkam w domku z ogródkiem,ale one to tylko na siku i ku wylecą i gnają pędem(:roll::evil_lol:) do domu.Nawet nie ma mowy,żeby zostały same na dworku.Nawet ze mną nie koniecznie chcą dłużej pobyć.Lecą do domu i już i się oglądają,czy za nimi idę:p No i jestem niepracująca,więc mam duuużo czasu dla nich;) Quote
maggiejan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Renata5 napisał(a):Mieszkam w domku z ogródkiem,ale one to tylko na siku i ku wylecą i gnają pędem(:roll::evil_lol:) do domu.Nawet nie ma mowy,żeby zostały same na dworku.Nawet ze mną nie koniecznie chcą dłużej pobyć.Lecą do domu i już i się oglądają,czy za nimi idę:p Fajna ta Twoja czeredka :lol: Wyobrażam sobie tę procesję :evil_lol:, ale nic dziwnego że staruszek woli doopkę w domu grzać niż wietrzyć się na dworze, takie przyjemności to dla młodych..ech... Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='maggiejan']Fajna ta Twoja czeredka :lol: Wyobrażam sobie tę procesję :evil_lol:, ale nic dziwnego że staruszek woli doopkę w domu grzać niż wietrzyć się na dworze, takie przyjemności to dla młodych..ech... Jeden był prawie 8 lat w schronie,inny ze 6,także one świeżego powietrza i wietrzenia mają już dosyć:shake::razz: Przypominam ewentualnym czytającym wątek BABULINKA MUSI IŚĆ DO INNEGO DOMKU...HELP!!! Quote
Natussiaa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 temat wątku już zmieniony,pierwszy post również;) Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Natussiaa napisał(a):temat wątku już zmieniony,pierwszy post również;) Chyba Maggiejan ściągnęła Cię myślami:cool3:.Przybyłaś prawie z prędkością światła:evil_lol::loveu: Quote
maggiejan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Renata5 napisał(a):Chyba Maggiejan ściągnęła Cię myślami:cool3:.Przybyłaś prawie z prędkością światła:evil_lol::loveu: Nie, ja skorzystałam z Twojej rady i napisałam do Natussii ;) Quote
maggiejan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Natussiaa napisał(a):temat wątku już zmieniony,pierwszy post również;) Dziękuję :lol: Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Przepraszam, że długo mnie nie było... nie wiem czemu, ale wątek zniknął mi z subskrypcji :shake: Postaram się napisać do paru osób w sprawie Binki. Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Powysyłałam informacje... ale odzew praktycznie żaden :( Babulinka prosi o domek :modla: Quote
maggiejan Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ra_dunia napisał(a):Powysyłałam informacje... ale odzew praktycznie żaden :( Babulinka prosi o domek :modla: Kiepska sprawa... Quote
lika1771 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam jesli moge prosic to chcialbym numer tel zeby porozmawiac o suni wiem ze jest nr gg ale ja go nie posiadam Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='lika1771']Witam jesli moge prosic to chcialbym numer tel zeby porozmawiac o suni wiem ze jest nr gg ale ja go nie posiadam[/quote] Witaj Aniele,z nieba nam spadasz:loveu: Napisałam na gg,żeby się do Ciebie odezwali;),bo nr telef.też nie posiadam:shake: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 czy coś wiadomo... :roll: Maggiejan: tel.665 715 196 (cały czas ma go przy swoim nicku ;) zaraz przy skąd: Poznań ) Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ra_dunia']czy coś wiadomo... :roll: Maggiejan: tel.665 715 196 (cały czas ma go przy swoim nicku ;) zaraz przy skąd: Poznań )[/quote] Ale ja jestem ślepa,nie zauważyłam:splat::diabloti: Quote
lika1771 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Kochani musze to jeszcze przemyslec myslalam ze sunia to malutki piesek a okazało sie ze jest wielkosci spaniela nie przeszkadzalo by mi to wcale ale mam juz 3 psy i mała bide bym jeszcze wzieła jeszcze przemysle Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='lika1771']Kochani musze to jeszcze przemyslec [B]myslalam ze sunia to malutki piesek a okazało sie ze jest wielkosci spaniela[/B] nie przeszkadzalo by mi to wcale ale mam juz 3 psy i mała bide bym jeszcze wzieła jeszcze przemysle[/quote] Co?:-o Ja też myślałam,że ona jest mniejsza:roll: Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 mam nadzieję, że sprawę przemyślisz... pozytywnie ;) A póki co - Binka nadal prosi o domek :modla: Quote
Recommended Posts