Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kropkowany ma się fantastique,je,pije , sika,jest grzeczny i strasznie się szczerzy, skóra dobrzeje, wszyscy go lubią. Domku, domku,gdzie jesteś,zgłoś się, mały jest na prostej drodze już,wszystkie ranki się wygoiły,grubieje w oczach, jeszcze dwa zastrzyki i juz do domku można by iść

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teapot']Rybonie miły a czy jutro pracujesz? Bo Isadora zgodziła się zrobić allegro więc trzeba chłopakowi uaktualnić portfolio...[/quote]

Ja się broniłam ręcamY i nogamY, ale [B]teapot[/B] mnie zmolestowała. zgnębiła, zastraszyła. :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Erazm']Wstydź się Teapot:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:[/quote]

Oj bo jak się odwróci i z półobrotu .... [COLOR=Silver]eeee auuuć nie teapot prosze nie[/COLOR]

Posted

..... i połamałyśmy mu nogi...jakna tej fotce :))))
Wypychamy go notorycznie bo żeberka się już pochowały,dooopinka zaokrągliła,udka pokazały, tylkoten szczery uśmiech ciągle ten sam,a głos!!!! co za głos! ciągle się nim chwali,nawet mówi uuuuuuu ale nie auuuuu tylko uuuuuu ipotrząsa głową jakby miał plaster cytryny w paszczy, domkuuuuu, domkuuuuu on juzprawie się nadaje do ludzi:p

Posted

Isadora no w tym momencie to juz przesadziłaś :mad:

Nie to że kropka wypchalyście to na dodatek jakaś laska mu rogi dorobiła :mad:

No i jak ja te zdjęcia chętnemu domkowi mam przedstawić :placz:

Toć to wstyd straszliwy :oops::roll:

Posted

[quote name='bea_m']Isadora no w tym momencie to juz przesadziłaś :mad:

Nie to że kropka wypchalyście to na dodatek jakaś laska mu rogi dorobiła :mad:

No i jak ja te zdjęcia chętnemu domkowi mam przedstawić :placz:

Toć to wstyd straszliwy :oops::roll:[/quote]

WEeee tam poradzisz sobie, dołożysz każdemu torebkę cukru z Borowiczek dla osłody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='teapot']A mliko to un daje?[/quote]
Zwróciłaś uwagę na bardzo istotny problem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']WEeee tam poradzisz sobie, dołożysz każdemu torebkę cukru z Borowiczek dla osłody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Cukrowni od kilku lat już nie ma. :eviltong: PKN ORLEN jest jak był czyli byla PETROCHEMIA. Najwyżej jakąś cysterenke paliwka sie uprowadzi w gratisie. :evil_lol:

[quote name='Isadora7']Zwróciłaś uwagę na bardzo istotny problem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Zaznaczam. To nie krowa. Pomimo wyglądu :mad:

Posted

[quote name='bea_m']Cukrowni od kilku lat już nie ma. :eviltong: PKN ORLEN jest jak był czyli byla PETROCHEMIA. Najwyżej jakąś cysterenke paliwka sie uprowadzi w gratisie. :evil_lol:[/quote]

Wiem, ale mam fajne wspomnienia z czasów jak jeszcze byłą

[quote name='bea_m']Zaznaczam. To nie krowa. Pomimo wyglądu :mad:[/quote]
Wiesz ale jak patrzę jak niektórzy wmawiają rasę psa, to jestem przekonana że z dalmata krowę można zrobić

Posted

:megagrin:I mi to mówisz?

Juz nie raz się na ulicy z tym spotkałam.

Raz nawet ktoś na za mną wrzasnął KROWA. Tylko nie wiewm czy o Mędrka chodziło czy o mnie :eek2:

Posted

[quote name='bea_m']:megagrin:I mi to mówisz?

Juz nie raz się na ulicy z tym spotkałam.

Raz nawet ktoś na za mną wrzasnął KROWA. Tylko nie wiewm czy o Mędrka chodziło czy o mnie :eek2:[/quote]

:mdleje::roflt::mdleje::roflt::mdleje::roflt::mdleje::roflt::mdleje::roflt:

Posted

No co :oops:. Nie dopadłam gościa. Nie podcięłam mu nóg. Nie chwyciłam za kudły i nie zastraszyła tarką do jarzyn. :roll: No i nie wiem do tej pory..... co autor miał na myśli :p

Myślę tylko że nie o mnie chodziło. Podeszłam do lustra. W moim mniemaniu raczej krowy chyba nie przypominam :roll:

Myślę :evil_lol:

Posted

[quote name='bea_m']Myślę tylko że nie o mnie chodziło. Podeszłam do lustra. W moim mniemaniu raczej krowy chyba nie przypominam :roll: [/quote]
A możemy prosić fotki Ciotki???:evil_lol: Coby sprawdzić???:diabloti:
Spociku,ale wesoło na Twoim wątku...:lol: