Rodzice Maciusia :) Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nikt nie podrzuca cudeńka pięknego?? Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Przepiękny, łagodny, miły, młody, złoty pies szuka kochającego domu... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kiciuniu Kokosiu, ja zawsze o Tobie pamiętam ruda noniu i... Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 I jak? Nie ma chętnych do przygarnięcia naszego rudego pięknisia?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :shake: ja już tych domków nie rozumiem :shake: Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Żaden domek nie dostrzega piękna tego psiaka?? Czy te domki są ślepe?? Piękny, młody Kokolino czeka na kochający dom... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Koksi na początek śmigaj!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Podrzucam Koksiego jak z procy :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Koksi, biedaku, Tyś za śliczny i kochany by sie marnować w schronie... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a dlaczego "moje" sliczności tak na tyłach siedzi?? Do góry piękny chłopaczku!!!!:loveu::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kokolino, znowu nikt Cię nie porwał???!!! Quote
Natussiaa Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Zobaczcie co mamy...:cool3: Małego Kokolka możemy dac do podpisu:razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: moje kochanie najpiękniejsze!!!! Quote
Rybka_39 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jesli chcecie mogę wyróżnić alegratkę. Sama nie mam ksay, ale wystarczy wysłać sms o odpowiedniej treści i ja go wpisze w ogloszeniu. ogłoszenia kosztują 1,22 3 z czymś 7 i 10 zeta;) Zasponsoruje ktoś? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Rybka, nie bardzo rozumiem ile...:oops: bo napisałaś kilka kwot... to w końcu 7 czy 10...?:oops: a jakie jest zainteresowanie Koksiem na allegro?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no co tam Koksi, czyżbyś jednak czekał na domek u mnie? :cool3::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 a ja tak zapytam - czy Kokolinka planowałabyś Nastusiu wyciągnąć ze schronu i do DT bezpłatnego dać gdyby takowy się pojawił? Pytam na razie teoretycznie. Quote
Natussiaa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Gdyby DT się pojawił to oczywiście że tak,dla Kokolinka byłoby wspaniale;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 acha, w takim razie jeśli wyjdzie wszystko ok z Lolą i będzie szczęśliwie wyadoptowana, a Kokcio nie znajdzie domku to będzie mógł przyjchać do nas, na DT. Przyznam, że chciałam go w ogóle wziąć, ale chcę pomagać jak największej ilości psiaków. Więc u mnie będzie sobie mógł spokojnie czekać na DS :loveu: Oczywiście chyba że w międzyczasie znajdzie wspaniały domeczek :loveu: Więc taka jest opcja, a póki co czekamy co będzie z moją tymczasowiczką, Lolą. ;) Quote
Natussiaa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):acha, w takim razie jeśli wyjdzie wszystko ok z Lolą i będzie szczęśliwie wyadoptowana, a Kokcio nie znajdzie domku to będzie mógł przyjchać do nas, na DT. Przyznam, że chciałam go w ogóle wziąć, ale chcę pomagać jak największej ilości psiaków. Więc u mnie będzie sobie mógł spokojnie czekać na DS :loveu: Oczywiście chyba że w międzyczasie znajdzie wspaniały domeczek :loveu: Więc taka jest opcja, a póki co czekamy co będzie z moją tymczasowiczką, Lolą. ;) wspaniale:multi::multi: Bardzo Ci Dziękuję :Rose::Rose::modla: Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Lolcia - spadaj do domu ;) Koko czeka na miejsce u RM :D Quote
Recommended Posts