Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hi hi, Radunia, Ty też tu? :evil_lol: Mam nadzieję, że będziesz wspierać poszukiwania Koksia domku kiedy będzie u mnie? Nastusia, a jak będzie z transportem? Może to troche wcześnie, bo Lolitka u mnie jest jeszcze, ale możnaby się choć teoretycznie na razie zastanowić jak to będzie wyglądać... Quote
Natussiaa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Psiak przebywa w Konine a Ty RM ? ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 woj. lubelskie, powiedzmy Lublin, a konkretnie Krasnystaw ;) Quote
Natussiaa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Podaję kontakt osoby która opiekuję się Kokolinkiem w schronisku,z nią najlepiej kontaktowac się w sprawie transportu,juz w jednym transporcie z kotkiem pomogła;): [email protected] tel 782-985-738 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 napisałam :lol:, zobaczymy co odpisze. A tak w ogóle to często od Was organizowane są transporty? Bo może Koksi by się po prostu z kimś zabrał? Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 RM, ależ ja u Kokolina jestem od pierwszej strony wątku :D On jest cudownie Tollerowaty a mi bardzo podobają się te pieski :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Radunia - on jest w ogóle śliczny!!!!!!!!!:loveu: nie mogę patrzeć, że takie cudaśko się marnuje w schronie, kiedy może mieć wspaniały domek i że marnuje swoje najlepsze lata szczeniackiego żyćka! Ale podobno jest jakieś zapytanie o niego, tak napisał ten pan. Miał się dziś zorientować jak sprawa wygląda, a ja napisałam o warunkach jakie mam no i zobaczymy ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no nasz Kokolinio to niezły Casanova :cool3::lol::loveu: Długo miejsca to on w schronie nie zagrzeje :loveu: U nas też nie :placz: Na razie konkrety jeszcze nie są znane, ale p.Radek napisał, żę wczoraj zgłosił się chętny domek i być może Kokuś tam wyjedzie :loveu: Quote
Natussiaa Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 O super:loveu: no ale tutaj jest klon Kokolinka:cool3: http://www.adopcje.org/adopcja13348.html Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 fajniasty!!:loveu: ale nie wiem jak taki piesek już "męski" zgodziłby się z równolatkiem, czyli moim Gacuchem :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nastusiu, ytzeba Kokolinia przenieść do "ZNALAZŁY DOM" :loveu::-(:loveu::-( Mi jest troche przykro, ale też się cieszę ze względu na niego :loveu: Kokuniu, ja Cię kocham :loveu::lol::loveu: Quote
Natussiaa Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Właśnie dostałam wiadomośc ze schroniska że Kokolinek ma jechac do domku za niedługo;) RM- :glaszcze: ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nastusia, dzięki za pocieszenie :evil_lol: mam nadzieję, że Kokolinkowi będzie tam jak w niebie :loveu: choć u nas miejsce dla niego nie wygrzane... :-( no ale nic.. niech mu będzie jak najlepiej!!!!!!:loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 SUPER! Powodzenia Kokolino w nowym domku :D Quote
Natussiaa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Uwaga nowa wiadomośc: Osoba która chciała Go wziasc na DS w ostatniej chwili zrezygnowała!!:placz::placz: Kokolinek dalej w schronisku:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :crazyeye: dopiero przez przypadek tu trafiłam i co się dowiaduję?? :crazyeye: dlaczego nikt mi nie dał znać... ?? Trzeba się brać za jego ogłoszenia!! Robię mu adopcje.org. i wrzucam do podpisu. Quote
Natussiaa Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a): Trzeba się brać za jego ogłoszenia!! Robię mu adopcje.org. i wrzucam do podpisu. Bardzo dziękuje :lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 tyle tych psiaków którymi trzeba się zająć... gdyby Kokuś miał dobre ogłoszonka, to pewno by poszedł, ale ja na razie mam dług na allegro, strasznie się zresztą wkurzyłam, bo mi próbują wcisnąć oszustwem dodatkową płatność :angryy: Quote
martka1982 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witajcie! Nadszedł styczeń a Kokuś nadal w schronisku. Pytaliście się jak się dogaduje z innymi psami - bardzo dobrze. Kokuś jest bezkonfliktowy, nie pcha się gdzie nie trzeba, i żyje sobie w zgodzie z innymi. Raz dziennie wychodzi na spacerek i jest też dokarmiany, przez Panią, która go odwiedza, ale nie może adoptować.Mogę mu porobić trochę zdjęć, jeśli chcecie:) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 oczywiście, że zdjęcia Kokusia są pożądane!!!! :loveu: kochana pani, która odwiedza to samotne serduszko :-(:loveu: on mi się okropnie podoba, ale mam na razie non stop tymczasy :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mi się strrrrasznie ten psiur podoba, szkoda, że się marnuje w schronie, no ale lepiej już tam niż na ulicy narażony na mróz i bicie. :-( a fotki zamieszczaj, bo chłopak jest naprawdę do podziwiania :loveu: Quote
Recommended Posts