Miśka84 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='gagata']Jasne, a saphira będzie dmuchała do dentysty po niedzielny garnitur.....Miśka to co innego, młoda jest. łakoma...:loveu::evil_lol:[/quote] No nie głodomora ze mnie zrobili :obrazic::obrazic: ;) Ciekawe jak tam Dianka? Może jakieś zdjęcia będą? :roll: Quote
Miśka84 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dianka hopnę cię dziś ostatni raz :multi: i wypiję twoje zdrowie :roll: pewnie będzie, że niepełnoletnią rozpijam:eviltong: Miłego wieczoru wszystkim życzę :p :knajpa::cunao: PS. U mnie strasznie zimno :shake: zmarznie psinka i reszta psinek :-( Quote
Miśka84 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 i kawa :kaffee_2: no i śniadanko :eating: Quote
Miśka84 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 O dla Dianki mizianko chyba jest na 1 miejscu. To cioteczka Gagata nas pobiła:p Quote
Neczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dianeczka wyrwała się wczoraj na spacerek po schronisku przy okazji wprowadzania się do jej boksu nowej koleżanki... ;) Koleżanką jest młoda, spora sunia, z którą jak wyczuwamy będą wieeelkie zabawy w boksie :) Przynajmniej obie sunie podczas pobytu w schronisku, taką rozrywkę będą miały... Quote
Miśka84 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Kochana Dianka :loveu: A jedzonko smakowało? :roll: Obroża dobra? Szkoda, że zdjeć niema. Quote
Saphira Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dianka i Lejdi tu : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/do-kochania-kochajacego-dzieci-tarnowskie-gory-124015/index4.html[/URL] Jak ktos ma chwilke to trzeba je powstawiac w dziale : adoptuje psa Tam jest sporo osób poszukujących!Ale trzeba pisać i wstawiac na wątki bo inaczej będziemy te nasze psiaki podnosic jeszcze parę lat :shake: Quote
Neczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Zdjęć nie ma, bo było dużo roboty i nawet aparatu nie brałam... :roll: A co do poprzednich pytań, to już wiesz ;) Quote
Neczka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 I idziemy na pierwszą z rana, Dianeczko... :-( Quote
Becia66 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Mam kaskę z bazarku i funduję z niej kilku orzeszkom [B][COLOR=DarkRed]allegro wyróżnione[/COLOR][/B]. Wybrałam Diankę - kto jej zrobi świetne ogłoszenie ? tzn. powalający tekst, wybierze ładne zdjęcia .....:modla:...czas ucieka, zima idzie - [B][COLOR=Red]bardzo proszę o pomoc.....:modla:[/COLOR][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jak tylko popłace rachunki to sie zabiore za te allegra Quote
Recommended Posts