Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gagata']Jasne, a saphira będzie dmuchała do dentysty po niedzielny garnitur.....Miśka to co innego, młoda jest. łakoma...:loveu::evil_lol:[/quote]
No nie głodomora ze mnie zrobili :obrazic::obrazic: ;)
Ciekawe jak tam Dianka? Może jakieś zdjęcia będą? :roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianka hopnę cię dziś ostatni raz :multi: i wypiję twoje zdrowie :roll:
pewnie będzie, że niepełnoletnią rozpijam:eviltong:
Miłego wieczoru wszystkim życzę :p
:knajpa::cunao:
PS. U mnie strasznie zimno :shake: zmarznie psinka i reszta psinek :-(

Posted

Dianeczka wyrwała się wczoraj na spacerek po schronisku przy okazji wprowadzania się do jej boksu nowej koleżanki... ;)
Koleżanką jest młoda, spora sunia, z którą jak wyczuwamy będą wieeelkie zabawy w boksie :)
Przynajmniej obie sunie podczas pobytu w schronisku, taką rozrywkę będą miały...

Posted

Dianka i Lejdi tu :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/do-kochania-kochajacego-dzieci-tarnowskie-gory-124015/index4.html[/URL]

Jak ktos ma chwilke to trzeba je powstawiac w dziale : adoptuje psa
Tam jest sporo osób poszukujących!Ale trzeba pisać i wstawiac na wątki bo inaczej będziemy te nasze psiaki podnosic jeszcze parę lat :shake:

Posted

Mam kaskę z bazarku i funduję z niej kilku orzeszkom [B][COLOR=DarkRed]allegro wyróżnione[/COLOR][/B].
Wybrałam Diankę - kto jej zrobi świetne ogłoszenie ? tzn. powalający tekst, wybierze ładne zdjęcia .....:modla:...czas ucieka, zima idzie - [B][COLOR=Red]bardzo proszę o pomoc.....:modla:[/COLOR][/B]